reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
moja Julka tez butelkowy dzieciaczek byla i potrafila 300g miesiecznie przybrac i lekarze mowili ze tak moze byc ze okres wzrostu ma za soba i przez pewien czas tak malutko przybierala zato na 6 miesiecy przybrala ponad kilogram i potem znowu po 300-500g, czyli ok, niemartw sie:tak::-)

Hejka!!!
Moja Zuzia waży obecnie 7.400 kg. a ma 4 m-ce i 11 dni. Lekarka mówi,że jest z Niej niezły klocek, a ja też myślę, że przez półtora miesiąca przybrała tylko 800g.
Nie martwię się jednak bo jest zdrowym roześmianym szkrabem i jak po niej widać niczego Jej nie brakuje więc jest ok:)))

Ok, Dzięki WAm dziewczyny, uspokoiłyście mnie, w sumie też nie powinnam się martwić bo Aluś jest wesołym, spokojnym, zdrowym bobasem więc skoro Mu wystarcza tyle jedzonka to ok.

od ostatniego szczepienia Karol urósł 1 cm:zawstydzona/y: przybrał 1200:szok: szok, czyli ma 69 i 8500, boję się że będzie za gruby, bo jak na razie jest duży i proporcjonalny, nie chcę żeby potem miał problemy, odkładamy flaszkę sztucznego, którą dostawał 1x dziennie od momentu jak wyszliśmy ze szpitala, no bo wydawało mi się że mam problemy z cyckami, ale widocznie dają radę

no to my Przy Twoim Karolku to waga piórkowa:zawstydzona/y: ale w sumie miesiac różnicy.;-) waga z dzis - 6480, 63 cm długości

reklama
4 miesiące i 5 dni Marcel wazy 6800g.
Przybiera jak dotąd równomiernie po ok 1000g na miesiąc. Jak się urodził to miał 3050g , w trakcie wypisu ze szpitala 2880g.
Mieścimy się w 50c.
Ile ma cm to nie wiemy bo u nas w przychodni do pierwszego roku nie mierzą.

Do góry