reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

Wstyd się przyznać ale ja myślałam ze Marcelek jest malutki :zawstydzona/y: a jak czytam wymiary waszych dzieci to on wcale mocno nie odstaje.
Jak się urodził 3050g przy wypisie z szpitala 2810g i 49cm
Wczoraj dokładnie kończąc 3 miesiąc ważyliśmy 6100g i 64cm

reklama
Gaja urodziła się z wagą 3400 i długość 56, na 3 miesiące waży 6000 g, a długości nie znam, bo nie zmierzyli. Może jutro coś się dowiem więcej, bo mamy szczepienie. Ubranka na 68 są idealne.

moja to kwietniowa kruszynka, urodzila sie 56cmi 3030g spadla tylko 30g a teraz wazy 5100 czyli 2100 wiecej ale ma dwa msc wiec sie nie martwie bo wychodzi kg na msc. ajak dluga jest to nie wiem bo miarka znikla i nie moge jej znalesc ale ubranka nosi na 62

No to jam mam lekki kompleks Konstancja na 3 miesiące mierzyła65cm a waga to 5600:szok:(a ja myślałam że ona upasiona:-D:-D) wymiary urodzeniowe to 2900 i 54cm

No to jam mam lekki kompleks Konstancja na 3 miesiące mierzyła65cm a waga to 5600:szok:(a ja myślałam że ona upasiona:-D:-D) wymiary urodzeniowe to 2900 i 54cm

nareszcie dzieciątko zbliżone do mojego... choć przyznam i tak mój maluszek jest mniejszyna 3 miesiące ważył 300 mniej i mierzył 3cm mniej... zdradź do jakiej wagi spadła Ci Konstancja przed wypisem...

reklama
Dołączam do mam maluszków.
U nas waga na dziś czyli 3m-ce i 8 dni to 5380g. Niestety przez choróbsko :(
Na szczęscie przez ostatni tydzien przybrała 180g więc moze w końcu zaczniemy nadrabiać straty.
Urodzeniowa 3170g

Do góry