reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
hej dziewczyny co do wagi z USG to rożnie to bywa:rofl2: zależny jak lekarz robi usg i czy na tym się dobrze zna i od sprzętu jakim dysponuje:rofl2:
Ja miałam USG robione tydzień przed porodem (skończony 36 tydzień) i waga wynosiła 3580g było to robione w prywatnej klinice przez dobrego lekarza:) w dniu porodu czyli dokładnie tydzień po zrobili mi rano usg w szpitalu i waga ich zdaniem to 3000g:-D
Zuzia się urodziła z waga 3550:-D

Laseczki, co myślicie o odświeżeniu tego wątku? Kiedy byłyśmy w ciąży każda chętnie chwalia się, jakiego to dużego bobaska w sobie nosi. Czemu nie miałybyśmy się pochwalic teraz jak rosną nasze skareńka:-)

Mój Kacpercio jak się urodził ważył 3720g, jak miał 1,5 miesiąca 5600g, a jak skonczył 2 miesiące już 6100g:szok:. W takim tempie to moje dziecie szybko mnie przerośnie:-D. Heh, a tak swoja drogą to mamy coraz więcej małego ciałka do kochania:tak::-). Rozrasta się SZCZĘŚCIE szybciutko​

hejka:)
Moja Zuzia tez się rozrasta:)wzdłuż i w szerz. Urodziła się z waga 3550 i miała 55cm a teraz jak dokładnie skończyła 3 miesiące (ważenie było dokładnie 26 czerwca) to miała 6780g i 63cm :-D mały pulpecik;-)

u nas 2920... przy wypisie 2700 po 6tyg. 4240 a na niecałe 3mies. 5300
wzrost 54cm... po 6tyg. 55 a teraz 62

Patryk ur. 3480 spadlo do 3200 na 4tyg wazyl rowne 4000g a teraz wazy 6000g:-)maly pulpecik a co do wzrostu urodzil sie 55 a teraz ma 66 cm moj wielkolud:-D Julia miala takie wymiary na ok 6,5 miesiaca:-D

reklama
Wojtas na 3 miesiace:
wzrost (chyba dlugosc raczej...:-p) 65 cm
waga 7 kg:-p

Urodzeniowo: 54 cm/ 3450 i pozniej spadek do 3110

Do góry