reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

wg. wczorajszego usg jestem w 32 tc i 6dni maly wazy dokladnie 2182
jest wiec dosc spory, lekarka powiedziala ze powinien przybrac jeszcze ok 1,5kg czyli bedzie mial ok 3700, Julka miala 3650 wiec bedzie podobnej wielkosci

Ostatnia edycja:
reklama
wg. wczorajszego usg jestem w 32 tc i 6dni maly wazy dokladnie 2182
jest wiec dosc spory, lekarka powiedziala ze powinien przybrac jeszcze ok 1,5kg czyli bedzie mial ok 3700, Julka miala 3650 wiec bedzie podobnej wielkosci

Rosną jak na drożdzach nasz pociechy :-)
A ja czekam na tel od mamy, może jej się uda załatwić mi dziś usg...

Moja dzidzia na początku 32tc waży 2200g.Trochę się wystraszyłam,że jakaś taka wielka,ale wg siatki centylowej jest ok,więc się uspokoiłam.Dobrze,że ta siatka tutaj jest!:-)A poza tym lepiej chyba,żeby była duża niż za mała.Niech rośnie zdrowo!

a u mnie nie mowie ile dzidziol wazy i sie tym nie przejmuje. dali ksiazeczke ciazy w ktorej podali ile moze wazyc dzidziol w poszczegolnych tyg.

szczesliwa Mój syne przy innych tez jest malutki ale jakos mi to nie przeszkadza bo skoro zdrowy jest to czego chciec wiecej:-)
klucha09 To podczas USG nie podaja ci wagi maleństwa?

reklama
nie nie podaja wogole ci moi gp malo co mowia, tu jest brzuszek lepek i nogi pika serducho slicznie i to by bylo na tyle, ale przynajmniej nie martwie sie tym ze inne maja wiekrze lu mniejsze pociechy, przecierz kazdy brzdac i tak rosnie inaczej. patrza czy rozwija sie dobrze i tyle to ile wazy to dla nnich nie jest chyba takie wazne

Do góry