reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
Caro_S Duza dziewczyna, ale pierwsze tez duze sie urodziło:-D

Moze mi ktos powiedziec co zonacza ta siatka bo nigdzie znaleźć nie moge wyjasnienia do niej
Mój Kcperek jest miedzy 10 centylem a 50 to dobrze czy źle?

Dzięki:-) juz sie zaczełam martwic coprawda jestem w mniejszosci ale skoro ta mniejszosc nie jest zła to sie ciesze.

A ja się nie zapytałam na wczorajszej wizycie o gabaryty synka. :dry:
Następna wizyta za dwa tygodnie i wtedy na pewno zapytam. :tak:

Mój skarbuś dziś czyli w 31 tyg 3 dniach (wg dzisiejszego USG przyśpieszyło nam się o tydzień) waży 1664g. To chyba nie tak najgorzej ;-)

Wlasnie wrocilam z USG. Mała jest strasznie drobna, waży zaledwie 1470gr, troche sie zmartwilam. Lekarz co prawda twierdzi ze jest w 45 centylu i nie musze sie martwic, ze moze jeszcze nadrobi,.....ale jakos dola zalapalam. Szczegolnie ze ma troszka małą główkę (czternasty centyl). Powiedział że mam jeszcze przyjsc przed porodem do kontroli. Dobrze chociaz ze jest zdrowa a moj upadek na brzuch skonczyl sie szczesliwie....
A to moja kruszynka
picture4194.jpg

reklama
Do góry