reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
sun super wiesci a zaczynasz moze male zakupy dla franka ? bo mam kilka ciuszkow moze cos ci w oko wpadnie ;-) https://picasaweb.google.com/116599014428891641727/ScrapbookPhotos
sliczne zdjecia dawno tu zadnych zdjec z usg nie bylo stesknilam sie ;-)
sliczne zdjecia dawno tu zadnych zdjec z usg nie bylo stesknilam sie ;-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
slodziak
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sliczny Sun! Tak się cieszę ze maluszek dobrze się rozwija!!
Sun matkooo Ty już połowa ciąży?? Ależ ten czas leci gratuluję Franusia i pięknych wyników :* dobrze, że co trudne już za Wami!
a gdzie nasza druga ciężarówka?
ja Was przepraszam, ale jakoś nie umiem się tu wdrążyć.. nie wiem czemu :-(
ale Was lofciam bardzo i brakuję mi tamtych gęstych czasów.. Oczywiście ciągle czytam :*:*
I buziaki dla Maluszków :*:*
a gdzie nasza druga ciężarówka?
ja Was przepraszam, ale jakoś nie umiem się tu wdrążyć.. nie wiem czemu :-(
ale Was lofciam bardzo i brakuję mi tamtych gęstych czasów.. Oczywiście ciągle czytam :*:*
I buziaki dla Maluszków :*:*
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sun cudne zdjęcie! Jak tak patrzę na to Twoje małe szczęście to myślę, że okres ciąży to najlepsze co kobietę może spotkać w życiu! Oczywiście narodziny i późniejsze życie z dzieciątkiem również ale to noszenie maleństwa pod serduszkiem jest po prostu nie do opisania :-)
Natka a jak idzie interes??
A mój Tosiek chyba się dzisiaj wziął w garść i stwierdził, że czas zacząć korzystać z nóg bo razy sam bez mojej zachęty gdzieś wędrował! Raz nawet podszedł do pchacza i pojechał na drugi koniec mieszkania, co też mu się raczej nie zdarzało! Jeździł ale jak się z nim bawiłam a tak sam od siebie to nie bardzo
Natka a jak idzie interes??
A mój Tosiek chyba się dzisiaj wziął w garść i stwierdził, że czas zacząć korzystać z nóg bo razy sam bez mojej zachęty gdzieś wędrował! Raz nawet podszedł do pchacza i pojechał na drugi koniec mieszkania, co też mu się raczej nie zdarzało! Jeździł ale jak się z nim bawiłam a tak sam od siebie to nie bardzo
kwiatuszekq20
wlasnie Nati ulotki mialas wysłac
Magdalena fakt okres ciąży jest wspaniały... ja póki co przechodzę ją bezobjawowo... zero wymiotów, mdłości itp. dlatego bardzo cieszę się z rosnącego brzuszka :-)
Kwiatuszku na innym wątku prosiłaś o zdjęcie brzuszka.... ale umieszczę tutaj (troszkę nie wyraźne, bo robiłam starym modelem telefonu, gdyż nowy właśnie jest w serwisie ):
Zobacz załącznik 524484
Kwiatuszku na innym wątku prosiłaś o zdjęcie brzuszka.... ale umieszczę tutaj (troszkę nie wyraźne, bo robiłam starym modelem telefonu, gdyż nowy właśnie jest w serwisie ):
Zobacz załącznik 524484
kwiatuszekq20
no sliczny dziekuje niech dzidzia rosnie zdrowo buziaki
reklama
Kwiatuszku wysłałam ulotki , chyba z 1,5tyg temu.. nie doszło?
Mag dziękuję, że pytasz :-) jestem mile zaskoczona, że biznes tak ruszył, myślałam że 2-3 pierwsze msce będziemy dokładać ale nie :-) pierwszy miesiąc, opłaciliśmy ZUS, księgową, podatek i jeszcze zostało więc jestem bardzo zadowolona :-)
Sun ale brzuszek rośnie! CUDNIE :*
Super, że Tosiek idzie do przodu :-) oby nie nabił sobie żadnego guza!
Mag dziękuję, że pytasz :-) jestem mile zaskoczona, że biznes tak ruszył, myślałam że 2-3 pierwsze msce będziemy dokładać ale nie :-) pierwszy miesiąc, opłaciliśmy ZUS, księgową, podatek i jeszcze zostało więc jestem bardzo zadowolona :-)
Sun ale brzuszek rośnie! CUDNIE :*
Super, że Tosiek idzie do przodu :-) oby nie nabił sobie żadnego guza!
Podziel się: