reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

natkusia w link weszłam ale kliknąć "lubię to" nie moglam, nie wiem czemu, wywalało mnie ze strony ;/
eve jesteśmy jesteśmy tylko pewnie mamy się nie odzywają, ale jak masz jakis prblem albo wątpliwości to pisz kochana zawsze mamuśki ci poradzą ;)
fifka, atan, magdalena, lili, miq, neciuszka, sleep,fasolka i cała reszta!!! Wracać mi tu i meldować co u was!! Bo w te zgrabne dupska nakopie!!!!

reklama
Ja jestem tu codziennie ale jakoś nie mam weny żeby coś pisać... Jestem podłamana jak nie wiem bo mam jeszcze większe problemy z cyklami niż podczas poprzednich starań... Gin powiedziała że dobrze ze mam już jedno dziecko bo to jest taki cień nadziei na to ze się uda bo jestem zdolna zajść i donosić ciąże... teraz jestem na lekach na wyrównanie cykli i w marcu dostane leki i wracamy do starań...

Kwiatuszku uuu jak ładnie! W takim razie zaciskam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&& Oby w końcu zaskoczyło!!

Ewika melduję się i proszę nie bić!

oneczko pulubione i udostępnione! Jak tam wyniki? Wygrałaś??? :-D

Eve jesteśmy tu zawsze mimo ze nie zawsze piszemy! Jak będziesz miała jakiś problem pisz śmiało! Na pewno pomożemy na tyle ile się da!! :-) Super ze u ciebie leci do przodu a mały grzecznie czeka na termin! :-D

Co tam u ws kochane? :*

fifka kiepskie te wieści ale masz Konrada to wiesz że płodna mamuska jesteś! dobrze że tak wcześniej zaczęliście starania. A jak tam maluszek? Jak chodzenie?
kwiatuszku to boboseksy od 8 dnia cyklu i nóżki w górze. Będzie dobrze ;)

Ewika mały chodzi już całkiem stabilnie :-D ale schytrzył się bo nauczył się raczkować - od w czas... - i jak ma iść np. do kuchni to już zasuwa na raka nie na nogach "bo tak bezpieczniej" :-p po pokoju chodzi sam bez problemu bo wie gdzie są miejsca gdzie może się złapać jakby stracił równowagę. A jak Twoja pięknotka? Jeju już się nie mogę doczekać roczku! :-D

Co do starań to ja się domyślałam ze tak będzie dlatego właśnie zaczęliśmy tak wcześnie bo plan był początkowo starań dopiero na roczek... A tak choć jestem już zdiagnozowana i w trakcie leczenia więc zobaczymy...

Kwiatuszku
musi się w końcu udać! A co ginekolog na ten czas waszych starań?

fifka to super że Konradek rozumie jak bezpiecznie się przemieszczać ;) U nas chodzenie pełną parą i papugowanie na całego ;) Niunia stara się naśladować wszystko co robimy i bardzo śmiesznie to wygląda ;) Hotem numer 1 jest ostatnio pokazywanie "no no nie wolno" hehe robi to jak czegoś jej nie każę albo coś jest nie tak jak chciała ;) mała terrorystka nam rośnie. A co do roczku to już niedługo macie. Jakieś przygotowania już zaczęłaś?? jejku ja tez tak czekalam kiedy mala skończy rok a to juz 1,5 po..

fifka co ma mowic jak wina nie lezy po mojej stronie
pytal gdzie emek sie leczy i wogole ale mowilam ze pozostaje nam ivbf mowila ze trzyma kciuki i tyle ona juz nic nie pomoze kasy mi przeciez nie da :)
a bylam na corocznej kontroli

Ewika niebij pisalam ze jedziemy do babci dzis wrocilismy a ja chora.. Wiec przepraszam..milej nocy :-* p.sKaszel-chrypa- bol gardla i karmienue piersia co mi wolno zazyc..?? Oprucz soli emskiej i rumianku i homopatycZnych ?

reklama
Ewika melduje sie;-)
Kwiatuszku.&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jajeczka
Hmm co u Nas no my po chrzcinach,nawet nie było źle ale nerwów mnie to sporo kosztowało.Teściowa taj jak się spodziewałam dusza antytowarzyska w czasie imprezy zakumuflowała się przy zlewie... w kościele też nie wiem gdzie była bo nie z nami...teściu i młody nawet nie poszli...
Sama uroczystość bardzo ładna,była chrzczona jeszcze jedna dziewczynka.Nasza gwiazda była grzeczna,nawet się śmiała przy polewaniu głowki-ksiądz zadbał o ciepłą wodę.
Impreza przebiegła sprawnie tylko i wyłącznie dzięki mojej mamie,bo teściowa miała w planach zająć się małą a gotować miałam ja ha ha dobry żart ja z gotowaniem bym sobie poradziła ale ona.z małą? No ale na szczęście była moja mama.
Mała dostała trochę.gotówki,kupimy jej za to kolczyki i fotelik samochodowy,a z prezentów dostała krzesełko do karmienia,matę edukacyjną,wózek.z.pampersów i taki fajny "Pamiętnik córki" taki album z opisami i miejscami na zdj.
A hit był taki,że teściowa za moimi plecami zamówiła tort(nikomu nie smakował) i w efekcie mała miała dwa:-)
Hmm co jeszcze... Aa byliśmy na usg bioderek-jak to powiedziała Pani doktor-wzorcowo;-)
A tak poza tym to się nie wysypiam,mała budzi się 3 razy,wybudzają ją bąki... i nadal walczymy z brzuszkim ah

Do góry