reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witam co tam przed swietami? Ja u babci dzis wracamy urodzinki mojego taty65 udane :-) a 1 raz wigilie bede w mieszkaniu z tesciami ale na szczescie moi ridzice do na dojada bo zawsze wigilia u rodzicow byla moich a michal ze swoimi i dojerzdzal do mnie do rodzicow na2 wigilie :-) zobaczymy jak to bedzie :-)
Milego dnia :-)

Milia Madzia już go widzę poprawiła :-) Wczoraj był troszkę inny.

Magda
co tam u ciebie? Widzę na FB że się rzuciłaś w wir pracy! :-D
Rzuciłam się w wir pracy bo nic innego mi nie zostało :)

wierszyk poprawiłam :) ja muszę do Was częściej zaglądać bo nie wiem co się dzieje.. dzieci rosną, brzuchy rosną :p a ja już odliczam dni do końca mojej kadencji i muszę komuś powierzyć dalsze dopełnianie wiersza.. a nóż widelec, ja zacznę się starać :)))

Kochane dziewczynki życzę Wam spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia...
wink2.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Zobacz załącznik 525488Zobacz załącznik 525489

Życzę wszystkim mamusiom pociechy z dzieci!
Staraczkom spełnienia marzeń o macierzyństwie
A oczekującym łatwych i szybkich porodów oraz zdrowych dzieciaczków!!

Ale przede wszystkim życzę wam spokoju ducha!
By te święta były najcudowniejszymi w waszym życiu!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry