reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
miq to super juz mala ochrzczona
miq
Atan zdj mam w komp a ten chyba nawalił:-( a krem z serii AA Ja & mama Krem na ciemieniuchę,jest w rosmannie ok 18 zł u nas pomogło,po kilku dniach nie było śladu,zostało odrobinkę w miejscu ciemiączka no Ale tam musi samo zejść. A powiem Ci,że mala nawet na twarzy miała,przy okazji okazało się,że ten krem pomógł małej na trądzik;-)
Kwiatuszku też się cieszę,że mamy to za sobą.
Kwiatuszku też się cieszę,że mamy to za sobą.
kwiatuszekq20
może macie jakiegos chetnego na taka fure ?
znajoma ma na sprz
Wózek Mutsy Transporter złoty śliczny BCM adaptery (2866756460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
znajoma ma na sprz
Wózek Mutsy Transporter złoty śliczny BCM adaptery (2866756460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cześć dziewczynki :-)
Widzę, że mało się tu ostatnio dzieję, ale postanowiłam napisać... :-)
U mnie jak widać już połowa ciąży.... Czuje się wyśmienicie... :-) Miałam ostatnio ciążki okres w życiu bo mąż miał operacje i nie spodziewałam się, że tak to źle wszystko przejdę ale na szczęście to wszystko jest już za nami :-)
Nie wiem czy już tu pisałam, ale na 100% mam chłopczyka.... mój ukochany Franuś :-) Jutro mam kolejne USG genetyczne i już nie mogę się doczekać jak go znów zobaczę... :-)
Jestem już na L4 tak więc leniu****ę i przygotowuję się do świąt :-)
I to chyba tyle.... :-)
Widzę, że mało się tu ostatnio dzieję, ale postanowiłam napisać... :-)
U mnie jak widać już połowa ciąży.... Czuje się wyśmienicie... :-) Miałam ostatnio ciążki okres w życiu bo mąż miał operacje i nie spodziewałam się, że tak to źle wszystko przejdę ale na szczęście to wszystko jest już za nami :-)
Nie wiem czy już tu pisałam, ale na 100% mam chłopczyka.... mój ukochany Franuś :-) Jutro mam kolejne USG genetyczne i już nie mogę się doczekać jak go znów zobaczę... :-)
Jestem już na L4 tak więc leniu****ę i przygotowuję się do świąt :-)
I to chyba tyle.... :-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
natkusia w link weszłam ale kliknąć "lubię to" nie moglam, nie wiem czemu, wywalało mnie ze strony ;/
eve jesteśmy jesteśmy tylko pewnie mamy się nie odzywają, ale jak masz jakis prblem albo wątpliwości to pisz kochana zawsze mamuśki ci poradzą
fifka, atan, magdalena, lili, miq, neciuszka, sleep,fasolka i cała reszta!!! Wracać mi tu i meldować co u was!! Bo w te zgrabne dupska nakopie!!!!
Jestem tutaj co jakiś czas i podczytuję na telefonie ale nie zawsze mam czas pisać
U nas do przodu! Bartuś zaczyna chodzić!! Jak go wołam do siebie to potrafi przejść dobre 2 metry ale sam od siebie, żeby się gdzieś dostać narazie nie próbuje bo szybciej na czworaka
My po malutku przygotowujemy się do roczku! Dzisiaj właśnie byłam w kancelarii zamówić mszę na 13 stycznia więc wszystkie przygotowania z tym związane zacznę po Nowym Roku bo grudzień jest dla mnei miesiącem bankructwa w sobotę miałam roczek chrześnicy, w święta chrzciny chrześniaka, do tego trzeba było zapłacić za ubezpieczenie samochodu i nie muszę wspominać już chyba nawet o tych wszystkich mikołajach, świętach itd
Sun no to gratuluje małego facecika!!
Miq teściowa jeste mega! Chyba logiczne, że Wy tort kupicie, to co ona miała za radochę, żeby przed Wami to ukrywać...??
reklama
miq
Sun to dobrze,że najgorsze za.Wami a Franuś niech zdrowo rośnie
Magdalena brawo dla Bartka,sie nie obejżysz a będzie Ci uciekał
co do teściowej hmmmało,że to logiczne że kupimy torta,ale w/w jakby się niedomyśliła to kilka razy głośno o tym mówiłam,nawet w dzień gdy go zamówiłam,nie wiem chyba na złość chciała zrobić.A te jej teksty jak go kroiłam...próbujcie bo może.beznadziejny jest...to po ch.... zamawia u jakiejś baby jak nie wie czy dobrze piecze,normalnie brak słów,a tort faktyxznie tragedia,zupełnie nie zgrane smaki,ja piekę 100 razy lepsze,ale przy małej.zwyczajnie nie miałam czasu:-( ah ale najważniejsze,że już po.Przed nami 18 młodego-palcem nie.ruszę-obiecuję...
Magdalena brawo dla Bartka,sie nie obejżysz a będzie Ci uciekał
co do teściowej hmmmało,że to logiczne że kupimy torta,ale w/w jakby się niedomyśliła to kilka razy głośno o tym mówiłam,nawet w dzień gdy go zamówiłam,nie wiem chyba na złość chciała zrobić.A te jej teksty jak go kroiłam...próbujcie bo może.beznadziejny jest...to po ch.... zamawia u jakiejś baby jak nie wie czy dobrze piecze,normalnie brak słów,a tort faktyxznie tragedia,zupełnie nie zgrane smaki,ja piekę 100 razy lepsze,ale przy małej.zwyczajnie nie miałam czasu:-( ah ale najważniejsze,że już po.Przed nami 18 młodego-palcem nie.ruszę-obiecuję...
Podziel się: