reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć dziewczynki :-)

Jestem po Usg genetycznym i wszystko jest w porządku :-)

Macie tu kilka fotek mojego urwisa (na drugim jest mała stópka :-)):

Resize_P181212_13.03_[01]1000015.jpgResize_P181212_13.03_[02]1000014.jpgResize_P181212_13.031000013.jpg

reklama
Sun matkooo Ty już połowa ciąży?? Ależ ten czas leci :szok::szok: gratuluję Franusia i pięknych wyników :* dobrze, że co trudne już za Wami!

a gdzie nasza druga ciężarówka?

ja Was przepraszam, ale jakoś nie umiem się tu wdrążyć.. nie wiem czemu :-(
ale Was lofciam bardzo i brakuję mi tamtych gęstych czasów.. Oczywiście ciągle czytam :*:*

I buziaki dla Maluszków :*:*

Sun cudne zdjęcie! Jak tak patrzę na to Twoje małe szczęście to myślę, że okres ciąży to najlepsze co kobietę może spotkać w życiu! Oczywiście narodziny i późniejsze życie z dzieciątkiem również ale to noszenie maleństwa pod serduszkiem jest po prostu nie do opisania :-)

Natka a jak idzie interes??

A mój Tosiek chyba się dzisiaj wziął w garść i stwierdził, że czas zacząć korzystać z nóg bo razy sam bez mojej zachęty gdzieś wędrował! Raz nawet podszedł do pchacza i pojechał na drugi koniec mieszkania, co też mu się raczej nie zdarzało! Jeździł ale jak się z nim bawiłam a tak sam od siebie to nie bardzo

Magdalena fakt okres ciąży jest wspaniały... ja póki co przechodzę ją bezobjawowo... zero wymiotów, mdłości itp. dlatego bardzo cieszę się z rosnącego brzuszka :-)

Kwiatuszku
na innym wątku prosiłaś o zdjęcie brzuszka.... ale umieszczę tutaj (troszkę nie wyraźne, bo robiłam starym modelem telefonu, gdyż nowy właśnie jest w serwisie :sorry2:):

Zobacz załącznik 524484

reklama
Kwiatuszku wysłałam ulotki , chyba z 1,5tyg temu.. nie doszło? :wściekła/y:

Mag dziękuję, że pytasz :-) jestem mile zaskoczona, że biznes tak ruszył, myślałam że 2-3 pierwsze msce będziemy dokładać ale nie :-) pierwszy miesiąc, opłaciliśmy ZUS, księgową, podatek i jeszcze zostało więc jestem bardzo zadowolona :-)

Sun ale brzuszek rośnie! CUDNIE :*
Super, że Tosiek idzie do przodu :-) oby nie nabił sobie żadnego guza!

Do góry