reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witajcie moje :*

Necia kochana cudnie wyglądasz! :-):tak: ciesze się że naładowałaś baterie!! Co tam u Dziureczki? Ojj zazdroszcze Wam spotkania :zawstydzona/y:

Żoneczko &&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl :*

Sun ja to się gubię przy tych Twoich pytaniach :-D różne źródła, różnie piszą hmmm.. Ja wzorowałam się na tym https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-liczyc-miesiace-ciazy-4402/ i dzisiaj zaczynasz 13tc a to wg mnie oznacza że jesteś w 3 mscu uff

Madziulek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

kasia hmm my wybieramy się z małym na basen oboje :-) ale na razie nie idziemy na zajęcia tylko tak. Ja nie widzę problemu żebym poszła się umyć i ubrać a mąż w tym czasie z Michem się jeszcze pluska a potem przychodzę po niego i wszyscy idziemy do szatni :-) nie zrezygnuję z zabawy z synem w wodzie, bezsensu tylko stać i patrzeć ale to moje zdanie ;-) Gratuluję że Misia jednak łapie butelkę oby tak dalej! :tak:

Lam ojj biedna ta Twoja koleżanka :-( sytuacja nie do pozazdroszczenia eh..

A ja chcę poinformować że dzisiaj byłam w urzędzie miasta zarejestrować działalność i OFICJALNIE sklep o pięknej nazwie Pluto zaczyna swoją przewrotną karierę 2 listopada :-D i już nie mam wyjścia.. otwieramy biznessss sasasa :-)

Madziulek o w takim razie czekam na informacj o rozwoju sytuacji... Kciuki nadal beda zacisniete &&&&&&&& :-)

Natkusia wiem, ze czasami mam dlupie pytania.... no ale gdzie mam sie pytac jak nie Was tutaj :sorry2:A powiedz mi co to za interes?????

Hehe nie o to chodzi Kochana, pytaj pytaj! Tylko ja czasami muszę mocno umysł przy Twoich pytaniach uruchomić :-D

Już tu pisałam, że otwieram sklep internetowy z art. dziecięcymi :-)

hej dziewczyny ja wpadłam na chwilke teraz bo uciekam na szkołe rodzenia :) dzisiaj pierwsze ktg za nami mały ruszał sie jak szalony :-) nie wiem czy to dobrze, lekarz tylko zapytał czy dziecko rusza sie tak często normalnie powiedziałam zgodnie z prawda ze tak. Na wszelki wypadek zrobił Usg, ale wszystko Ok. Chociaz nie powiem że mam pewne obawy i myślenice...

Dodaje w końcu moje zdjęcie z brzuniem :-)
DSCF32295.jpg

reklama
barabarabararikitikitak :D
natuś
do Ciebie też dotrę a bynajmniej do sosnowca na pewno tylko nie wiem kiedy będę mogła się wyrwać znów sama :-) czekam z niecierpliwością na ten twój sklep bo kilku rzeczy mi potrzeba dla Gosi :tak: a Dziureczka dobrze ma zajęć co nie miara ale znalazła dla swej żony trochę czasu ;-) a wieeesz szczegółydla siebie zachowam :-p

sun już ci odpowiedziały dziewczyny

madziulek no żebyś była bliżej to wiesz ty sikasz oddajesz test a ja patrzę i nic ci nie powiem :p

nie mam siły ;) poprasowane, posprzątane, obiadki dla Gosi zrobione spakowane, pranie zrobione. A teraz małż zmywa naczynia żyć nie umierać :cool2: Gosia drzemie :-)

Do góry