reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

fifka: ale widze ze Konradek juz na krzesełku do karmienia siedzi , super , on jest taki fajniusi :-)
I jak tam Martini wczoraj poszło ?;-) a likier mozesz sobie zrobić wystarczy 2 paczki kukułek, flaszka wódki i puszka mleka skondensowanego czekasz ze 4 dni i gotowe

magd.a: a coto sie uciebie teraz dzieje, bo ja nie wtemacie chyba jestem

kasia.natka:a oboje rodziców nie moze z dzieckiem razem pluskaćsie w wodzie ?
aga: oj pamietam jak ja nie mogłam doczekać sie usg, super sprawa, trzymama kcuki zebu było wszystko oki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sun: a ty juz miałas usg? bo ja gdzies nie widziałm fotki

Ja czekam dzisiaj a kolezanke bo jedzie do mnie, jest w ciazy i ma ciezka sytuację, nie ma pracy, chłopak jej za granicę jeździ ale teraz tez nie ma pracy, matka tej dziewczyy jakas głupia, z domu jej sie każe wynosić, i biedna mówi ze juz w depresję wpada, musze ja nastroić cos doradzić , poznałyśmy sie na studiach , ona ma 25 lat ale jakoś pod wpływaem matki pozostaje, szkoda bo straszna ta matka jakaś jest

neciuszka: a witaj kochana, jak tam Kasia opowiadaj co i jak , a pewnie ze rozstania na chwilke dobrze robią, co prawda ja sie z córką jeszcze nie rozstalam ale mysle ze jak wroce do pracy to to będzie cos takiego. A z męzem to ci powiem ze wpadlismy w seksoszał :-) od mojego powrotu to moglibysmy z łóżka nie wychodzić :-D
a jak córcia twoja mam nadzieje ze juz zdrowa

Ostatnia edycja:
reklama
Lam wczoraj skończyło się na tym ze wzięłam od teściów piwo malinowe :-D a likierek muszę zrobić! Choć przyznam ze ja raczej mało pije alkoholu...

Necia
mój też wyje od rana... :confused2:
Jak tam spotkanie??? :*

Ja teraz zauważyłam inny problem ze staraniami :-D Nie martwię się tym że nie zajde... bo wiem ze jestem zdolna do zapłodnienia i do donoszenia ciąży... ale jak myślę że oczekiwania mogą potrać rok i dłużej to mi się słabo robi :dry: od razu wszystkiego się odechciewa... Poza tym mam wrażenie że coś jest nie tak z moim organizmem... nie dość ze cykle nieregularne to te cholerne plamienie przez parę dni zanim @ się pojawi... W Listopadzie mój będzie miał już normalną umowę i będę musiała się wtedy za siebie wziąć

Lam u Kasi dobrze, weekend był dla nas o nas :-) pomalowała mi łebek ale żeby wyszło jak chcę to jeszcze raz trzeba ale to za dwa tygodnie dopiero. Osz ty seksocholiku :-p dopadło i was widzę :-D Gosia całkiem zdrowa nie ale już znacznie lepiej jest właśnie uśpiłam marudę więc zabieram się za prasowanie nr 1 jej ciuszków bo piorą się następne a półki puste :sorry2:

kasia natka powoli powinna się przestawić trzeba próbować próbować do skutku :-)

magdalena durną masz tą kierowniczkę, ale dobrze robisz olej rób swoje i wracaj do Bartusia :-)

neciuszka: ja chce zobaczyc twój fryz :-), no i mnie prasowanie czeka, miałam to zrobic wczoraj ale nie mogłam sie zebrać w sobie, poza tym strasznie mnie bola plecy, kręgosłup - właścieiwe nie wiem dokładnie co mnie boli od jakiegos tygodnia, i nie usmiecha mi sie stać nad deską do prasowania

fifka: wiesz co ja nie wiem ale po ciązy to chyba organizam dochodzi wiecej niz rok do formy, ja sama mam tego polipa i cos tam jeszcze , no ale ja sie nie staram o dzidzie to mog esie leczyc dłuzej, a ty to dbaj o siebie i jak cie cos niepokoi to idź do gina. Właścieiwe to jakbym wpadła to bym sie cieszyłą ale to musiało by sie stać w przeciągu 2 lat bo chyba póxniej to juz sie nie zdecyduję na dziecko

Cześć :)
Necia to super, że weekend się udał. Chwal się fotkami :tak:
Fifka mały jest śliczny :-D

A ja już po badaniach krwi i moczu. Po południu wyniki.

I stało się to czego się bałam - jestem na antybiotyku od dziś. Moja pani ginekolog powiedziała, że czasem lepsze jest podanie antybiotyku niż infekcja. I biorę grzecznie, bo dziś w nocy było jeszcze gorzej i zaczęłam już kaszleć jak gruźlik. Więc nie kombinuję tylko przez 5-6 dni pobiorę. Lek który dostałam jest ponoć bezpieczny dla ciężarnych, więc mam się nie stresować ;-)

neciuszka: no supoer wam te włosy wyszły, a jaka farba robiłaś te pasemka ? |Ten niebieski sweterak jest boki, fajne w ogóle ubrnkaa to na szydełku robione ?

lam pasemka to mi zostały jak robiłam na chrzciny to jakiś rudawy był a teraz położyłyśmy na całą głowę to białe złoto i taki efekt wyszedł :-) chyba na szydełku bo to dostałyśmy te cudeńka :tak:

aga mnie też lekarz mówił że czasem mniejszym złem jest wzięcie antybiotyku bezpiecznego dla ciężarnych bo kaszel może dużo szkód narobić jak u eve :-) a wyniki na pewno będą dobre :)

Sun
haha korzystaj!Choć w ciąży można poobijać się bezkarnie!
:-D A jak się czujesz?

sun jak samopoczucie?

Czuję się dziewczynki wyśmienicie... Brzuszek jest coraz większy :-) Czasami mnie nachodzą dni płaczliwe... Ostatnio płakałam pół dnia tylko dlatego, że ja kupiłam sobie buty a nie kupiliśmy mężowi... dziwne prawda???? ;-)

sun: a ty juz miałas usg? bo ja gdzies nie widziałm fotki

Miałam kochana i wklejałam tu na forum... :-)

reklama
Do góry