reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Magda tydzień?!Współczuję… ja plamie czasem po 4 dni i szlag mnie trafia…

No a ja po wizycie u gina J Mam 3 pęcherzyki – dwapo 23mm a jeden 20mm. No i jest sporo płynu a to oznacza że już jakiś pęcherzyk(lub pęcherzyki o_O) pękł :D a pozostałe pękną pewnie dziś lub jutro J.Tak więc jest super, jak nie uda mi się zajść w najbliższym czasie to mężawyślę na badania – bo u mnie już wszystko pięknie wyregulowane.

Atan, Fifka no w przeciągu ostatniego miesiąca wyszły jednocześnie prkatycznie 3 i 4 na dole i na górze. I teraz mogę powiedzieć z ręką na sercu, że moje dziecko ząbkowanie przeszło niezauważalnie.

Fifka no upadać to on umie, ale nie z rogówki :-D włazi na rogówkę i biega mi za plecami, ja go odkładam na ziemi a on znów włazi i takim oto sposobem już 3 razy nabił sobie konkretne guzy a raz rozwalił łuk brwiowy :dry:
Jak ja bym chciała móc się starać już o drugie maleństwo... ale niestety finansowo naprawdę kiepsko a po drugie z mężem też się nie układa....

Milia a jak Ty się czujesz kochana??

Fifka...bierz meza w obroty kochana...ja tu licze, ze Marcel jakas narzeczona będzie mial:-p

magda...no u mnie wlasnie tak średnio. tak naprawdę ciaza nie "przeszkadzala" mi tylko przez jakies 2 miesiące. wtedy zylam jak człowiek i cieszyłam się ciaza... później poszlam na polowkowe - ciaza podwyzszoneg ryzyka - lozysko przodujące. teraz umowilam się na konsultacje do takiego prof., który mna kierowal kiedyś i licze na szczera opinie na mój temat, bo takie lezenie w domu działa na mnie strasznie depresyjnie, wiec wychodzę...a mam lezec... i się boje, ze cos sobie i Marcelowi zrobie i takie kolo zamknięte. także jest średnio...

Dziewczyny muszę się wam jeszcze pochwalić! Maz ostatnio z rana zaskoczył mnie i powiedzial, ze ma dla mnie i Marcelka prezent - kupił mieszkanie dla naszej trojeczki! Aaaaaaaaa! Myślałam,ze padne na zawal. W tym mieszkaniu w którym teraz żyjemy właściciel chciał podnieść czynsz a my i tak juz 1000zl płacimy + media. Maz się wkurzył na wszystko i kupił nam 4 pokoje!!! :D:D:D zaczynamy powoli urządzanie, o pomoc poprosiłam tesciowa, bo ona ciagle coś remontuje i się zna, wiec razem z pomocą damy radę :) od maja wchodzimy z ekipa! Tylko jak ja teraz się ruszać nie mogę to nie wiem jak to wszystko ogarne, popakuje do przeprowadzki...jakos bedzie :)

Ostatnia edycja:
Milia no piękny prezent! :tak: do pozazdroszczenia ;-) to teraz urządzanie!

Żoneczko Ty wiesz że ja ciąglr &&&& trzymam! I czekam na wieści :-) wrzuć jakieś foto Konrada np na FB bo dawno Panicza nie widziałam!

My z Michem większość czasu na dworze.. pogoda od paru dni jest PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNA!!

Miłego :*

reklama
Milia no to kiepsko! Wierze, że dostajesz do głowy. Marcelek pewnie jest bardzo silny i dacie radę ;-)
A prezentu nic tylko pozazdrościć i pogratulować małżonka :-)

Do góry