reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
WITAM DZIEWCZYNY :* LATA MNIE TUTAJ NIE BYLO ;):-D:-D
Wpadlam na chwile zobaczyc co u Was a tutaj widze wystarane dzidzie i nowe ciaze :-):-)
My staramy sie o drugiego malucha. Moja cora ma prawie 2 lata to przyda jej sie rodzenstwo :-p:-p
Pozdrawiam Was i sciskam mocno z Australii:-D

myślałam nieraz co tam u Ciebie :-) Witaj

mama
u nas zmiany bo mąz teraz pracuje na różne zmiany, dostał awans, ale dla mnie oznacza to tyle, że jeszcze wiecej nie ma go w domu... dziewczynki w miare zdrowe, Ala chodzi do przedszkola wiec co jakiś czas przynosi katar i kaszel... Maja ostatnio też cos kaszle no i cos ją uczuliło i dochodze teraz powoli co, narazie wykluczyłam z diety czekolade ;) a jak to nie da rady to może mleko?! sama nie wiem, ale ma rączki od wewnętrznaj strony czerwone - takie małe kropeczki i to ją swędzi zwłaszcza w nocy no i zeby nie było byłam z nią u lekarza co by okiem na te rączki rzucił, ale tak jak sie spodziewałam, powiedział, że to nic i minie :szok: wkurzają mnie tu tym swoim niedouczeniem, ale co mam zrobić... miodu póki co nie podaje po ostatniej akcji no i tak żyjemy z dnia na dzień... ja na diecie schudłam już 13kg, później były świeta wiec diete odpuściłam a teraz powóciłam do diety i ćwicze 5 razy w tygodniu co by wrócić po tych obu ciążach, karmieniach piersią i ogólnym zaniedbaniu do jakiegoś w miare ludzkiego rozmiaru ;-)no to chyba tyle co u nas... a nie.... jeszcze prawko robie, tzn jeżdże już wszędzie, ale egzamin musze jeszcze zdać... tu jest tak, że jak sie zda teorie to sie jedzi z instruktorem 12 h i później powinno sie jeźić z osoba która ma co najmniej od 2 lat prawko, ale wiadomo jak jest, jeździ sie samemu i tak własnie i ja jeżdże, Ale do przedszkola woże po zakupy i takie tam :) a jak Twoje Maluchy? Zuza to już szkolniak pełna para pewnie a Domiś w przedszkolu jeszcze?

Pozdrawiam wszystkich :*

Hejka wszystkim!

Wybaczcie nieobecnosc, ale w poniedzialek przeszlam operacje okulistyczna i jeszcze dochodze do siebie. Nie mam mozliwosci byc za duzo przy kompie, ale jak juz dojde do siebie, to bede czesciej!

Mama - dziekuje, ze pytasz! Suknia juz zamowiona i ma byc gotowa za jakies 10 dni!!! Jupiiiiii! :-D

Jaewa - kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doczytalam, ze znow jestes na BB!!! Witaj!!! Kope lat! :happy:

Ostatnia edycja:
MARY Kochana rowniez sie ciesze ze jestes :-D :)))) Dochodz tam do siebie przez weekend :tak::tak:
Mama, Maran, Majqa milego dnia babeczki :-D
Bede pisala od przyszlego tygodnia z Wami:tak:
Buziaki

Dzien dobry!

Co u Was?
Ja juz w calkiem dobrej formie po operacji. :-) Wczorajsza kontrola przebiegla super i lekarka operujaca brdzo zadowolona. :tak::happy:
A teraz juz 100% koncentracji na przygotowaniach do slubu... :happy:

Pozdrawiam!

mary - fajne takie przygotowania, ja swoje bardzo miło wspominam :tak:

U nas śniegu po "pachy". Zaraz wychodzę z młodym na spacerek. Dziewczynki nocowały u kuzynostwa a dzisiaj przyjeżdża do nich na noc inna kuzynka. Wesoło :-)

Hej - przepraszam za nieobecność ale miałam młyn z dziewczynkami, choróbskami które ostatnimi dniami wróciły i ze swoim zdrowiem. Mam torbiel która mi się ciągle rozrasta od 7 miesięcy i boli tak że wytrzymać nie mogę. Do tego wczoraj w nocy dostałam @ - w 44 dniu cyklu :wściekła/y: Kosmos, boli jak pieron że usiedzieć nie mogę. Mój gin wraca dopiero we wtorek ale pójdę w czwartek bo muszę sobie jeszcze marker nowotworowy zrobić przed wizytą :zawstydzona/y:

mama - usługi internetowe - stronki, grafiki, do tego fotografia, cały szereg usług typu stawianie systemu, pomoc techniczna itp. niedługo ci podam linka do mojej do strony bo póki co to nie mam czasu jej zrobić - jak to mówią - szewc w dziurawych butach chodzi :p

reklama
hej dziewczyny kupe lat co ;-) miło Was "widziec" ;-)
ja zabiegana w tej ciązy na maksa i nie mam kiedy odpocząć ale dziś mój organizm sie zbuntował - wysiadłam i nic nie robie jestem mega wymeczona i nic mi sie niechce do tego zaczynają sie już pojawiac nieregularne skurcze i od czasu do czasu bóle krzyża - mój K mówi ze 14 lutego urodze a ja sie nie nastawiam żeby sie nie rozczarowac generalnie do terminu porodu jestem lajtowo nastawiona jak mała będzie chciała wyjśc to wyjdzie ;-) byle szybko hahaaaaaaaa

Dzien dobry!

Co u Was?
Ja juz w calkiem dobrej formie po operacji. :-) Wczorajsza kontrola przebiegla super i lekarka operujaca brdzo zadowolona. :tak::happy:
A teraz juz 100% koncentracji na przygotowaniach do slubu... :happy:

Pozdrawiam!
hej super że obyło sie bez komplikacji ;-)

Do góry