reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewa
ja sie szaprałam ,żeby zajść w ciąże 2,5 roku i teraz od września koniec!
odpusciłam temat ,żeby moja rodzina jeszcze bardziej na tym nie ucierpiała ..mi juz groziła depresja..po hormonach utyłam :-( miałam prawie 70kg:szok::-(

ale wzięłam się za siebie ..dzis mam równe 59kg i jeszcze ze 2 chciałabym zejść..
poza tym w luty otwieram swój gabinet kosmetyczny;)

pisz jak u Was po ślubie :))zaraz bedzie rok ;)))

smacznej kolacji kochana i działajcie z mężem póki masz Go w domostwie :)

reklama
Mama super pomysl z tym gabinetem :) Zycze powodzenia :) Z pewnoscia bedziesz miala duzo klienetk :))))
Oj tam Kochana masz dwojke wspanialych dzieci :) a moze kiedys sie zdarzy 3 cie jak nie bedziesz wiedziala :-D Nic na sile:tak:
U nas po slubie tak jak przed ;) Niewiele sie zmienilo - chyba tylko moje nazwisko :-D:-D
Gosci mielismy malo bo tutaj w Au nie mamy rodziny ale pogoda dopisala i miejsce wybralismy fajne ( takie na klifach nad brzegiem oceanu):tak:
Wrzuce Ci Kochana pare na maila ale musisz mi go podac bo zgubil mi sie:sorry2:

Ewa dzięki ..mam nadzieje ,że klientki dopiszą :)
to jedno z moich marzeń->własny gabinet;)

mówisz slub na klifem ...mmmmmmm...pieknie musiało byc kochana ..oj pieknie ..
zaraz pisze Ci na pw maile i nogami przebieram na fotki ;)))))

witam ;)

Ewa
fotki re-we-la-cja!! pieknie wyglądaliście ;)) no i te Twoje długie blond włosy :-p
piękne widoki:))
bajecznie ....

a córcie wyściskaj ..ależ ma loczki :))

miłego kobietki;*

Mama ciesze sie ze Ci sie podobaly :-):-)
Cora usciskana, loczki ma chyba po tacie....kazdy mowi ze do Taty podobna:sorry:

Ale tutaj cisza....

Daj znac Kochana jak tam otwarcie minelo gdybysmy sie nie zgadaly do tej pory.
Buziaki

Ewa
dam znać ..pewnie ..:)
planujemy na początek lutego a jak wyjdzie to się okaże .

ja tu wleciałam ze 3 dni przed Tobą bo tak to też nie pisałam ..
nasza stara paczka zajebiaszczych dziewczyn porodziła,teraz sa w kolejnych ciążach ,albo zajete pracą i nie mają czasu

ale często wspominam
ZAPMARTĘ,MARYLKĘ,WISIEŃKĘ I BIBINKĘ (choć z Nimi mam cały czas kontakt telefoniczny) SORBUSIA,MONISIĘ,SOL,MARY,EWELINKĘ,MARAN
Ehhhh to były czasy ..pogaduchy po nocach ..śmiechu po same pachy:-D

z całego tamtego wątku tylko ja i Bibinka nie zaszłyśmy w ciążę..

Ty juz sie pewnie do spania szykujesz a my po sniadanku właśni ;)
śpijcie dobrze dziewczynki:)
i nadal &&&& za Wasze działanie nad rodzeństwem:)

czesc babeczki
ja wpada co jakiś czas zajrzeć, ale nie mam czasu zbytnio teraz na pisanie ;)
mama no to otwieraj gabinet i pisz jak tam babkom sie podoba a pewno bedzie sie podobać bo TY taka sympatyczna babeczka jesteś :)
jaewa i ja Cie pamietam też :)

pozdrawiam serdecznie wszystkich i bede zaglądać w miare możliwości :)

reklama
Do góry