reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sol
koooope lat co ??:)))))
niech Cię uściskam :))

ja będę na karcie podatkowej ..dzwoniłam do US i pani powiedziała ,że czy zarobię 1000 czy 10.000 to płacę taką samą sumę 154zł a od tego mogę odliczyć składkę chorobową ..trzeba złożyć przed rozpoczęciem działalności lub najpóźniej w dniu otwarcia firmy pit 16...

oczywiście są obwarowania ,że nie możesz mieć wiecej niż 40.000 rocznie bo potem chyba już trzeba na vat wejść i kasę kupić ..ale ja nie zamierzam ;-):-D
ja będę miała prostą sprawę z prowadzeniem ,ale chyba ze względu na zmieniające się przepisy wezmę księgową --> będę spać spokojniej :-)

a Ty jaka branża?? komputerowa??

Maran
dzięki kochana ;))
oby;-)
uściski dla dziewczynek :))

Mary
jak tam ?? zdrowiejecie ?????

reklama
Mama - dzieki, kochana! Powoli wylazimy z tego chorobska. Mia juz nawet lepiej. Nadal kaszle, ale walczymy. A ja przeziebiona, ale daje rade! :tak: Wlasnie sie umowilam z moja mama na ogladanie i przymierzanie sukien na moj slub. :-):-):-) Fajnie bedzie!

Dzien doberek!

Mama - wiesz, szczesciara ze mnie, bo przez to przymierzanie i wybieranie bede przechodzic 2 razy! :-D Teraz slub cywilny i nie robimy wesela, zas za 2 lata koscielny z weselem, wiec znow bedzie suknia potrzebna!!! :-D Hehehe, moja biedna mama padnie na zawal! :-D:-D A jak Zuzia w szkole i Domis w przeszkolu?

Moja mala nadal chora, kaszle, gluty wisza, ale jest nawet nieco lepiej... Przynajmniej lepiej spi i juz druga nocka super!!! :happy: Poza tym cwaniara zdejmuje sobie szyneczke z chlebka, ktory dostaje na sniadanko i wcina sama! Moja szynkowa panienka!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
mary - zdrówka dla Was i gratuluję ślubu! :-) mama - za biznes &&&& wiesz :* maran - jeszcze raz współczuję przeżyć, a kiedy egzamin? sol - no i za Twój biznes &&&& U nas ok. Mąż w delegacji przez 2 m-ce - będzie w domu w weekendy :/ Iza w szkole prymuską razem z jej najlepszym kolegą Adrianem ;-) Natalia świetnie sobie radzi w przedszkolu choć jest dość nieśmiała i cichutka. Maruś ma super fajny okres - kochany chłopczyk. Zaczyna mówić choć nie chce mu się woli wszystko pokazać. Wszystko rozumie skubany. I lubi małe dzidziusie co mnie cieszy. No to lecę. Dobrej nocy.

witam sie pięknie ;)

Mary
ukochaj szynkową panienkę :))

Majqa
dzięki za && :)
fajnie,że dziewczynki sobie dobrze radzą ..moje baki też do przodu:)
żółwik dla Marka i pogłaskać brzuszek proszę ..

Maran
jak u Ciebie ??

Sol
jaka ta Twoja działalność? w sensie jaka branża?

u nas cały dzień leje i wieje --> humor adekwatny do pogody.....

WITAM DZIEWCZYNY :* LATA MNIE TUTAJ NIE BYLO ;):-D:-D
Wpadlam na chwile zobaczyc co u Was a tutaj widze wystarane dzidzie i nowe ciaze :-):-)
My staramy sie o drugiego malucha. Moja cora ma prawie 2 lata to przyda jej sie rodzenstwo :-p:-p
Pozdrawiam Was i sciskam mocno z Australii:-D

Ewaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

ja juz myslałam ,że Ty zapomniałaś o bb:-p
jak fajnie,że jesteś ;))
powodzenia w staraniach i uściski dla córy:)

wiesz ,że Twój magnes z Australia wciąż mam na lodówce :tak::-D

Mary
jak przymierzanie sukien??

pozdrawiam babeczki:)

reklama
Mamaaaaaa :) Co tam u Ciebie? Kochana jak zyjesz? Ja nie wiem co tam u Was wszystkich przez ten czas sie wydarzylo:szok::szok::-D:szok:
Na nadrabianie nie mam czasu ale mam nadzieje ze z czasem sie wciagne ;)
U nas pierwsza polowa cyklu po odstawieniu antykoncepcji:tak: Uda sie czy nie zobaczymy...Na nic sie nie nastawiamy:-D
Mezu leci za tydzien na 3 tyg do Malezji w delegacje wiec i tak jeden cykl "stracimy":dry: ale co tam beda nastepne:-D

Kochane wszystkie zycze Wam milego dnia, lece na kolacje ;)
Buziaki dla Was :-)

Do góry