reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
WITAM DZIEWCZYNY :* LATA MNIE TUTAJ NIE BYLO ;):-D:-D
Wpadlam na chwile zobaczyc co u Was a tutaj widze wystarane dzidzie i nowe ciaze :-):-)
My staramy sie o drugiego malucha. Moja cora ma prawie 2 lata to przyda jej sie rodzenstwo :-p:-p
Pozdrawiam Was i sciskam mocno z Australii:-D

myślałam nieraz co tam u Ciebie :-) Witaj

mama
u nas zmiany bo mąz teraz pracuje na różne zmiany, dostał awans, ale dla mnie oznacza to tyle, że jeszcze wiecej nie ma go w domu... dziewczynki w miare zdrowe, Ala chodzi do przedszkola wiec co jakiś czas przynosi katar i kaszel... Maja ostatnio też cos kaszle no i cos ją uczuliło i dochodze teraz powoli co, narazie wykluczyłam z diety czekolade ;) a jak to nie da rady to może mleko?! sama nie wiem, ale ma rączki od wewnętrznaj strony czerwone - takie małe kropeczki i to ją swędzi zwłaszcza w nocy no i zeby nie było byłam z nią u lekarza co by okiem na te rączki rzucił, ale tak jak sie spodziewałam, powiedział, że to nic i minie :szok: wkurzają mnie tu tym swoim niedouczeniem, ale co mam zrobić... miodu póki co nie podaje po ostatniej akcji no i tak żyjemy z dnia na dzień... ja na diecie schudłam już 13kg, później były świeta wiec diete odpuściłam a teraz powóciłam do diety i ćwicze 5 razy w tygodniu co by wrócić po tych obu ciążach, karmieniach piersią i ogólnym zaniedbaniu do jakiegoś w miare ludzkiego rozmiaru ;-)no to chyba tyle co u nas... a nie.... jeszcze prawko robie, tzn jeżdże już wszędzie, ale egzamin musze jeszcze zdać... tu jest tak, że jak sie zda teorie to sie jedzi z instruktorem 12 h i później powinno sie jeźić z osoba która ma co najmniej od 2 lat prawko, ale wiadomo jak jest, jeździ sie samemu i tak własnie i ja jeżdże, Ale do przedszkola woże po zakupy i takie tam :) a jak Twoje Maluchy? Zuza to już szkolniak pełna para pewnie a Domiś w przedszkolu jeszcze?

Pozdrawiam wszystkich :*

Hejka wszystkim!

Wybaczcie nieobecnosc, ale w poniedzialek przeszlam operacje okulistyczna i jeszcze dochodze do siebie. Nie mam mozliwosci byc za duzo przy kompie, ale jak juz dojde do siebie, to bede czesciej!

Mama - dziekuje, ze pytasz! Suknia juz zamowiona i ma byc gotowa za jakies 10 dni!!! Jupiiiiii! :-D

Jaewa - kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doczytalam, ze znow jestes na BB!!! Witaj!!! Kope lat! :happy:

Ostatnia edycja:
MARY Kochana rowniez sie ciesze ze jestes :-D :)))) Dochodz tam do siebie przez weekend :tak::tak:
Mama, Maran, Majqa milego dnia babeczki :-D
Bede pisala od przyszlego tygodnia z Wami:tak:
Buziaki

Dzien dobry!

Co u Was?
Ja juz w calkiem dobrej formie po operacji. :-) Wczorajsza kontrola przebiegla super i lekarka operujaca brdzo zadowolona. :tak::happy:
A teraz juz 100% koncentracji na przygotowaniach do slubu... :happy:

Pozdrawiam!

mary - fajne takie przygotowania, ja swoje bardzo miło wspominam :tak:

U nas śniegu po "pachy". Zaraz wychodzę z młodym na spacerek. Dziewczynki nocowały u kuzynostwa a dzisiaj przyjeżdża do nich na noc inna kuzynka. Wesoło :-)

Hej - przepraszam za nieobecność ale miałam młyn z dziewczynkami, choróbskami które ostatnimi dniami wróciły i ze swoim zdrowiem. Mam torbiel która mi się ciągle rozrasta od 7 miesięcy i boli tak że wytrzymać nie mogę. Do tego wczoraj w nocy dostałam @ - w 44 dniu cyklu :wściekła/y: Kosmos, boli jak pieron że usiedzieć nie mogę. Mój gin wraca dopiero we wtorek ale pójdę w czwartek bo muszę sobie jeszcze marker nowotworowy zrobić przed wizytą :zawstydzona/y:

mama - usługi internetowe - stronki, grafiki, do tego fotografia, cały szereg usług typu stawianie systemu, pomoc techniczna itp. niedługo ci podam linka do mojej do strony bo póki co to nie mam czasu jej zrobić - jak to mówią - szewc w dziurawych butach chodzi :p

reklama
hej dziewczyny kupe lat co ;-) miło Was "widziec" ;-)
ja zabiegana w tej ciązy na maksa i nie mam kiedy odpocząć ale dziś mój organizm sie zbuntował - wysiadłam i nic nie robie jestem mega wymeczona i nic mi sie niechce do tego zaczynają sie już pojawiac nieregularne skurcze i od czasu do czasu bóle krzyża - mój K mówi ze 14 lutego urodze a ja sie nie nastawiam żeby sie nie rozczarowac generalnie do terminu porodu jestem lajtowo nastawiona jak mała będzie chciała wyjśc to wyjdzie ;-) byle szybko hahaaaaaaaa

Dzien dobry!

Co u Was?
Ja juz w calkiem dobrej formie po operacji. :-) Wczorajsza kontrola przebiegla super i lekarka operujaca brdzo zadowolona. :tak::happy:
A teraz juz 100% koncentracji na przygotowaniach do slubu... :happy:

Pozdrawiam!
hej super że obyło sie bez komplikacji ;-)

Do góry