reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sol
koooope lat co ??:)))))
niech Cię uściskam :))

ja będę na karcie podatkowej ..dzwoniłam do US i pani powiedziała ,że czy zarobię 1000 czy 10.000 to płacę taką samą sumę 154zł a od tego mogę odliczyć składkę chorobową ..trzeba złożyć przed rozpoczęciem działalności lub najpóźniej w dniu otwarcia firmy pit 16...

oczywiście są obwarowania ,że nie możesz mieć wiecej niż 40.000 rocznie bo potem chyba już trzeba na vat wejść i kasę kupić ..ale ja nie zamierzam ;-):-D
ja będę miała prostą sprawę z prowadzeniem ,ale chyba ze względu na zmieniające się przepisy wezmę księgową --> będę spać spokojniej :-)

a Ty jaka branża?? komputerowa??

Maran
dzięki kochana ;))
oby;-)
uściski dla dziewczynek :))

Mary
jak tam ?? zdrowiejecie ?????

reklama
Mama - dzieki, kochana! Powoli wylazimy z tego chorobska. Mia juz nawet lepiej. Nadal kaszle, ale walczymy. A ja przeziebiona, ale daje rade! :tak: Wlasnie sie umowilam z moja mama na ogladanie i przymierzanie sukien na moj slub. :-):-):-) Fajnie bedzie!

Dzien doberek!

Mama - wiesz, szczesciara ze mnie, bo przez to przymierzanie i wybieranie bede przechodzic 2 razy! :-D Teraz slub cywilny i nie robimy wesela, zas za 2 lata koscielny z weselem, wiec znow bedzie suknia potrzebna!!! :-D Hehehe, moja biedna mama padnie na zawal! :-D:-D A jak Zuzia w szkole i Domis w przeszkolu?

Moja mala nadal chora, kaszle, gluty wisza, ale jest nawet nieco lepiej... Przynajmniej lepiej spi i juz druga nocka super!!! :happy: Poza tym cwaniara zdejmuje sobie szyneczke z chlebka, ktory dostaje na sniadanko i wcina sama! Moja szynkowa panienka!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
mary - zdrówka dla Was i gratuluję ślubu! :-) mama - za biznes &&&& wiesz :* maran - jeszcze raz współczuję przeżyć, a kiedy egzamin? sol - no i za Twój biznes &&&& U nas ok. Mąż w delegacji przez 2 m-ce - będzie w domu w weekendy :/ Iza w szkole prymuską razem z jej najlepszym kolegą Adrianem ;-) Natalia świetnie sobie radzi w przedszkolu choć jest dość nieśmiała i cichutka. Maruś ma super fajny okres - kochany chłopczyk. Zaczyna mówić choć nie chce mu się woli wszystko pokazać. Wszystko rozumie skubany. I lubi małe dzidziusie co mnie cieszy. No to lecę. Dobrej nocy.

witam sie pięknie ;)

Mary
ukochaj szynkową panienkę :))

Majqa
dzięki za && :)
fajnie,że dziewczynki sobie dobrze radzą ..moje baki też do przodu:)
żółwik dla Marka i pogłaskać brzuszek proszę ..

Maran
jak u Ciebie ??

Sol
jaka ta Twoja działalność? w sensie jaka branża?

u nas cały dzień leje i wieje --> humor adekwatny do pogody.....

WITAM DZIEWCZYNY :* LATA MNIE TUTAJ NIE BYLO ;):-D:-D
Wpadlam na chwile zobaczyc co u Was a tutaj widze wystarane dzidzie i nowe ciaze :-):-)
My staramy sie o drugiego malucha. Moja cora ma prawie 2 lata to przyda jej sie rodzenstwo :-p:-p
Pozdrawiam Was i sciskam mocno z Australii:-D

Ewaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

ja juz myslałam ,że Ty zapomniałaś o bb:-p
jak fajnie,że jesteś ;))
powodzenia w staraniach i uściski dla córy:)

wiesz ,że Twój magnes z Australia wciąż mam na lodówce :tak::-D

Mary
jak przymierzanie sukien??

pozdrawiam babeczki:)

reklama
Mamaaaaaa :) Co tam u Ciebie? Kochana jak zyjesz? Ja nie wiem co tam u Was wszystkich przez ten czas sie wydarzylo:szok::szok::-D:szok:
Na nadrabianie nie mam czasu ale mam nadzieje ze z czasem sie wciagne ;)
U nas pierwsza polowa cyklu po odstawieniu antykoncepcji:tak: Uda sie czy nie zobaczymy...Na nic sie nie nastawiamy:-D
Mezu leci za tydzien na 3 tyg do Malezji w delegacje wiec i tak jeden cykl "stracimy":dry: ale co tam beda nastepne:-D

Kochane wszystkie zycze Wam milego dnia, lece na kolacje ;)
Buziaki dla Was :-)

Do góry