reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was!

Monia55 - aaaaaaale Cię dawno nie było!!! :-):-):-) Super, że wleciałaś!

Ja też mało zaglądam... :zawstydzona/y: Ale czas jakoś leci szybko, Mia mnie absorbuję i wlecę jak mam czas. U nas plan na rok 2014... :happy2::happy2::happy2: Postaramy się o braciszka dla Mii. :happy2::happy2::happy2:

Buziaki!

reklama
Cześć babeczki

Ewcia mnie wezwała to się odmeldowuje ;-)

U nas w sumie wszystko super, dziewczynki rosną Tiśka ząbkuje :szok: i chodzi już od 3 tyg :tak: takze jestem dumną mamą :-D

A co tam u Was ??

Sorbuś łał gratuluje !!!!! suer że Twoja pannica już chodzi ;-)

ja wpadam na chwile bo wczesniej kompa miałam popsutego potem renament teraz zliczyć wszystko musze a 13 mam egzamin z jazdy ale pewno obleje buuuuuuuuuuuuuu

a tak wogule to nie uwierzycie- sama bym nie uwieżyła jakbym nie zobaczyła mój maly ma już 8 zębów 6 na górze i 2 na dole 4 wogule nie zauważyliśmy kiedy mu wyszły masakra a teraz pchają sie dolne ale o dziwo dolne gorzej go bolą ale dajemy rade

uciekam do pracy

pozdrawiam wszystkie będe wpadac co jakis czas ;-)

Najlepszego w Nowym ROku :)))

Maran-atha - Nie mamy jeszcze terminu, troche kasy jeszcze trzeba dozbierac:p termin wtedy szybko sie znajdzie :)

U nas w porzadku :)
Marylka - Zazdroscimy zabkow.. My mamy tylko jednego dolnego i to nie jedynke;p czekamy na kolejne :)

Brak ostatnio czasu na cokolwiek, ta zima mnie dobija :((
Pod koniec miesiaca zapisuje sie na zabiegi mikrodermabrazji i zlikwiduje te okropne rozstepy z brzucha!! jupii, to moze moja samoocena w koncu wzrosnie.

Mary - My narazie nie planujemy Maluszka, chociaz dzieci sa slodkie :) narazie chce pojsc na studia, ten slub, kupno mieszkania no i wtedy moze Maluch, chcialabym coreczke :D ale to za 5 lat :p takze bede w staraczkach na 2017 :D:D

Pozdrawiam Was Serdecznie :)

Hej:)

Maruś ma ząbka :) Wyszła mu jedynka z dołu i ruga się już pcha

Created - nie rób za dużej przerwy między dzieciaczkami lepiej jak są w kupce ;) i dla Ciebie lepiej bo zajmą się same sobą

Witam niedzielnie. Rosół bulgocze az miło, mięsko się piecze, Mila rozrabia....a ja uciekłam na chwilę do kompa. Ostatnio u nas trochę problemów i cięzko mi zdobyć się na paplanie na forum. Miejscie dla mnie więc wyrozumiałość.
Mila ząbkuje i skacze. Wszystko jakieś takie napiete.......Musze sobie znalexć jakiś pozytywny punkt zaczepienia bo zamiast spedzać miło czas przed powrotem do pracy, ciągle się dołuję....
majqa gratki ząbka

hejka!

ale tutaj pustki............ laski wracac! wyłazić i się tak nie skrywać;-)

u nas do przodu, K wczoraj znów do pracy pojechał, miałam go 4 tygodnie! co za luksus, no to teraz przez 3 pokwiczę... ehh wszystko co dobre się kończy.
Olcia coś mi nie śpi jak to kiedyś było-sama nie moze jakoś zasnać i zazwyczaj się wydziera przy usypianiu:szok: może wróci do normy... gdzie jest moje dziecko???;-)

To i ja się pokażę ;-)

U nas już po podwójnej ospie - czekam jeszcze aż Emilce zejdą strupki do końca bo ciapek łazi. Zostało jej plamek na buzi, ale może z czasem znikną :tak: Karoli też kilka zostało na ciele, ale Emi zostanie o wiele więcej choć się nie drapała :-( Tak więc Emilka jeszcze urodzin nie wyprawiała. Może 22 stycznia jak się uda - na ten dzień miała termin :-p
Ogólnie jest ok :tak:
Wisienka - mogę tu wstawić fotki ze spotkania?

Postanowiłam wziąc się w garśc i zacząć mysleć pozytywnie. mam nadzieję, ze będę trzymała sie postanowienia i jakoś dobre fluidy przepędzą problem.
Połozyłam Milę spać i zasiadlam do śniadanka. Jajecznica z 2 jajek na beztłuszczówce i 2 kromki chrupkiego z pomidorem. Do tego zbozowa bez cukru.Więc jak widzicie dalej jestem na diecie. Mimo zdrowego jedzonka i ćwiczeń spadło mi tylko0,5 kg w 10 dni. jakiś koszmar. Głodzić się nie moge bo karmie , więc co wiek i metabolizm??? Nigdy nie miałam problemów ze schudnięciem a tu nagle klops,. Glupie 5 kg jest problemem...........
Prócz tego dzis mamy księdza ale musi go przyjąć Maciek sam bo mamy rehabilitację Mili we Wro w nowym osrodku. Na pewno sobie poradzi a mimo to się stresuje. My ze wzgledu na godziny wieczorne dziś i poranne jutro będziemy spac u sister bo P ma na rano do pracy i nie mialabym czym rano jechać. Sister ma wolne to0 nie tylko pozyczy mi auto ale też pojedzie ze mną rano do lekarza.
Pogoda u nas wstretna, zaraz biorę się za szybki porządek a jak Mila się obudzi pedzimy po świeczki.

Sol no pewnie tylko wybierz ładne :p

reklama
Photoshop zrobi swoje i nie będziemy wyglądać jak wyglądałyśmy po nocy ;-)
A co do humoru - to nie przejmuj się - pogoda nie nastraja :sorry:
Ja schudłam w tydzień 2,5 kg ale zapewne na dniach wróci bo jojo mam okrutne - a jeszcze 10 mi zostało :-p

Do góry