reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam
u mnie szał przedświątecznych przygotowań. Mila grzeczna i robimy wszystko razem. W czwartek jedziemy już do taty bo P ma urlop.Ogólnie wszystko w porządku. No i we wtorek Sol do mnie zawita. :D
Buziaki dla was

My we wtorek wieczorem jedziemy do rodziców K na pomorze. Także dostępu do neta nie będzie. Sprzątanie na finiszu, powoli zacznę się pakować bo jak zacznę we wtorek to bankowo czegoś nie wezmę ;-)
Dziś cały dzień na nogach, padam na twarz, a jeszcze muszę W KOŃCU zgrać zdjęcia z karty bo na 8G zostało miejsce na 40 zdjęć :szok::-D

U nas też świąteczny szał :)
Dzisiaj też wybieramy się do miasta po prezenty i w końcu nowego laptopa :))
Mały zostanie z babcią, bo pogoda do d.. i pada trochę śnieg a do tego wieje :/

Mlodam - Wiem o czym mówisz, mam to samo, tylko na dwóch aparatach po 4gb :D nie wiem kiedy to zrobię :D przed świątami chcę się wyrobić :p

Ja już jakby mnie tu nie było.
Chciałabym życzyć Wam i Waszym Rodzinom, wesołych Świąt, spędzonych w Rodzinnym gronie, dużo prezentów, a w nadchodzącym roku, samych radosnych momentów, dużo zdrowia, zadowolenia z dzieci i może kolejnych Bobasków, bo jakoś tutaj brakuje ciężarówek :D:D
BUZIAAAKIII ode mnie i Oskarka :***

bn4.gif

bn3.gifZobacz załącznik 417505Zobacz załącznik 417507

Cześć babeczki!

Mlodam, Majqa, Maran, Created - jak ja Was w kwestii fogury rozumiem... :zawstydzona/y: Strasznie się czuję z moimi 5 kg nadprogramowymi! :-:)eek::baffled: Zaczęłam znów Dukana, a za jakiś tydzień, dwa wracam na siłownię, zacznę od lekkiego treningu. Serio brakuje mi aktywności i mojego wyglądu sprzed ciąży...

U nas jakoś leci, raz lepiej raz gorzej. Mia nam calkiem ładnie ostatnio śpi, ale niestety ma kolki, więc wszystko może ulec zmianie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A do tego meczą ją gazy... :eek::eek: Ale poza tym to kochany robaczek, który już waży ponad 4 kg!!! :-):-):-)

Buziaki!

mary kolki miną zobaczysz, chociaz jak dzieko tak cierpi i płacze to nam sie wydaje, ze to nigdy nie minie, ale uwierz mi minie :) później będzie ząbkowanie ;) ale dziecko wieksze będzie to sie czymś choc na chwile zajmie :) ja jak male miały kolki to nosiłam na brzuszku na swoim przedramieniu, dawałam kropelki (sab simplex lub inne z simetikonem) i suszarke włączałam i ciepłym powietrzem na brzuszek nawiewałam, tylko trzeba uważyc by nie poparzyć, no i na brzuszek trzeba kłaść, choć dziecko na początku tego nie lubi, ale trzeba bo to dobrze dla Malucha :) Mary zobaczysz wszystko sie poukłada i bedzie dobrze :)

witajcie!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3 ;-) trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK :-) mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.

tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia życzy:
Ela z Krzyskiem i Olą :-)

kartki-z-zyczeniami-na-boze-narodzenie.jpg

Ostatnia edycja:
hej widzę że mowa o zbednych kg hmmm z kad ja znam ten temat ?? u mnie też brzuch na wieszku reszta ujdzie ale ten brzuch wrrrrrrrrrrr do pracy zakładam ciągle ten pas poporodowy to jeszcze jak cie moge a poza tym to przesrane

widze że szał zakupów i przygotowań u mnie spokojnie, wogule te święta dziwne będą bo wczoraj był pogrzeb mojego dziadka po 4-5 tyg w szpitalu umarł dlatego mnie nie było ostatnio , może teraz uda sie wrócić ??

pozdrawiam wszystkie serdecznie i wesołych zdrowych i rodzinnych świąt

Witam kochane:biggrin2:
Jesteśmy u taty i świąteczna atmosfera bije z każdego kąta. Zapach gotowanych grzybów i kapusty do farszu, słodkiego makowca i choinki dopełniają całości. Przygotowania już wrą. Milusia grzeczna i kochana. Niestety wszyscy jesteśmy przeziębieni.
W święta na pewno nie zaglądnę a myślę, że forum będzie świecić pustkami i w sumie tak powinno byc.
Życzę wam kochana Świąt słodkich jak makowiec i pachnących jak choinka. Atmosfery pełnej miłości i radości. Spokojnego Świętowania i rączki małego Jezuska na waszych czołach. Wesołych Świąt

reklama
Do góry