reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam
u mnie szał przedświątecznych przygotowań. Mila grzeczna i robimy wszystko razem. W czwartek jedziemy już do taty bo P ma urlop.Ogólnie wszystko w porządku. No i we wtorek Sol do mnie zawita. :D
Buziaki dla was

My we wtorek wieczorem jedziemy do rodziców K na pomorze. Także dostępu do neta nie będzie. Sprzątanie na finiszu, powoli zacznę się pakować bo jak zacznę we wtorek to bankowo czegoś nie wezmę ;-)
Dziś cały dzień na nogach, padam na twarz, a jeszcze muszę W KOŃCU zgrać zdjęcia z karty bo na 8G zostało miejsce na 40 zdjęć :szok::-D

U nas też świąteczny szał :)
Dzisiaj też wybieramy się do miasta po prezenty i w końcu nowego laptopa :))
Mały zostanie z babcią, bo pogoda do d.. i pada trochę śnieg a do tego wieje :/

Mlodam - Wiem o czym mówisz, mam to samo, tylko na dwóch aparatach po 4gb :D nie wiem kiedy to zrobię :D przed świątami chcę się wyrobić :p

Ja już jakby mnie tu nie było.
Chciałabym życzyć Wam i Waszym Rodzinom, wesołych Świąt, spędzonych w Rodzinnym gronie, dużo prezentów, a w nadchodzącym roku, samych radosnych momentów, dużo zdrowia, zadowolenia z dzieci i może kolejnych Bobasków, bo jakoś tutaj brakuje ciężarówek :D:D
BUZIAAAKIII ode mnie i Oskarka :***

bn4.gif

bn3.gifZobacz załącznik 417505Zobacz załącznik 417507

Cześć babeczki!

Mlodam, Majqa, Maran, Created - jak ja Was w kwestii fogury rozumiem... :zawstydzona/y: Strasznie się czuję z moimi 5 kg nadprogramowymi! :-:)eek::baffled: Zaczęłam znów Dukana, a za jakiś tydzień, dwa wracam na siłownię, zacznę od lekkiego treningu. Serio brakuje mi aktywności i mojego wyglądu sprzed ciąży...

U nas jakoś leci, raz lepiej raz gorzej. Mia nam calkiem ładnie ostatnio śpi, ale niestety ma kolki, więc wszystko może ulec zmianie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A do tego meczą ją gazy... :eek::eek: Ale poza tym to kochany robaczek, który już waży ponad 4 kg!!! :-):-):-)

Buziaki!

mary kolki miną zobaczysz, chociaz jak dzieko tak cierpi i płacze to nam sie wydaje, ze to nigdy nie minie, ale uwierz mi minie :) później będzie ząbkowanie ;) ale dziecko wieksze będzie to sie czymś choc na chwile zajmie :) ja jak male miały kolki to nosiłam na brzuszku na swoim przedramieniu, dawałam kropelki (sab simplex lub inne z simetikonem) i suszarke włączałam i ciepłym powietrzem na brzuszek nawiewałam, tylko trzeba uważyc by nie poparzyć, no i na brzuszek trzeba kłaść, choć dziecko na początku tego nie lubi, ale trzeba bo to dobrze dla Malucha :) Mary zobaczysz wszystko sie poukłada i bedzie dobrze :)

witajcie!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3 ;-) trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK :-) mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.

tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia życzy:
Ela z Krzyskiem i Olą :-)

kartki-z-zyczeniami-na-boze-narodzenie.jpg

Ostatnia edycja:
hej widzę że mowa o zbednych kg hmmm z kad ja znam ten temat ?? u mnie też brzuch na wieszku reszta ujdzie ale ten brzuch wrrrrrrrrrrr do pracy zakładam ciągle ten pas poporodowy to jeszcze jak cie moge a poza tym to przesrane

widze że szał zakupów i przygotowań u mnie spokojnie, wogule te święta dziwne będą bo wczoraj był pogrzeb mojego dziadka po 4-5 tyg w szpitalu umarł dlatego mnie nie było ostatnio , może teraz uda sie wrócić ??

pozdrawiam wszystkie serdecznie i wesołych zdrowych i rodzinnych świąt

Witam kochane:biggrin2:
Jesteśmy u taty i świąteczna atmosfera bije z każdego kąta. Zapach gotowanych grzybów i kapusty do farszu, słodkiego makowca i choinki dopełniają całości. Przygotowania już wrą. Milusia grzeczna i kochana. Niestety wszyscy jesteśmy przeziębieni.
W święta na pewno nie zaglądnę a myślę, że forum będzie świecić pustkami i w sumie tak powinno byc.
Życzę wam kochana Świąt słodkich jak makowiec i pachnących jak choinka. Atmosfery pełnej miłości i radości. Spokojnego Świętowania i rączki małego Jezuska na waszych czołach. Wesołych Świąt

reklama
Do góry