reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Wisienka Emilka ślicznusia :-)

a moja JES JES JES!!!!!! sama znów zasnęła po wielu dniach! huraaa i śpi juz godzine, mam nadzieje ze pośpi jak poprzednie noce... dziś spała do 7:30 (od 21! huraa) to już bodaj 6 noc taka... ale nie chwalę.

creat śliczny chłopak! :-) rozumiem, żeś w kraju? do kiedy?

Ostatnia edycja:
created fajny chłopak :) rośnie jak trzeba i do Ciebie podobny :) synuś mamusi :)
wisienka a Emilka słodka :) śliczny uśmiech a jaka wystrojona na tych zdjęciach :)
młodam super masz z Olą, że tak ładnie spi... tego zazdroszcze bo u nas tak jak u Martuśki cyc króluje... zwłaszcza nocami... ;( Maja ma 8 miesiecy a nigdy mi nie przespała całej nocy, zawsze sa pobudki na cycolenie... a teraz jeszcze szał z zębami...

created - słodki Oskarek :-)
młodam - jak ja Ci zazdroszczę! U mnie Maruś budzi się ostatnio 3 razy a dziś budził się z płaczem:szok: a dodam, że nie dałam mu nic do jedzenia przez cały dzień tylko cycuszek :-/
wisieńka - śliczna Emilcia ;-)
maran - masz cłkiem jak ja miałam tylko ząbkowanie bezobjawowe było, za to Maruś wybierze jajeczka coś czuję ...

laski dziś spała do 6:10 (ostatnie jedzonko o 20 :-D) ale nie chwalę... była koszmarna noc, nie do wytrzymania, nie orzespana na maxa... ;-)

powiem, że to pewno przez to, że sztucznym tylko karmiona. Ja zazdroszcze WAM, że macie pokarm i możecie swoje dzieciaczki piersiaczkami karmić. Mi to dane nie było :-(

Witacjie. Była rehabilitantka. Mamy nowy zestaw ćwiczeń. Pani powiedziała to co ja przypuszczałam asymetrii już nie ma, napięcia prawie też nie , główkę w trakcji trzyma pięknie , nie przywodzi ręki lewej cokolwiek miałoby to znaczyć ale tak miała"ręka lewa w przywiedzeniu" zostało nam do wyćwiczenia jeszcze właśnie to, ze nie trzyma rączek pod brodą w leżeniu na brzuszku tylko jej uciekają do tyłu.
mlodam no to pospała Ola, jak dobrze przybiera na wadze to korzystaj z tego spania. Milcia znowu śpi z jedną pobudką więc w porządeczku
maran Maciek cycolił do 11 miesięcy, potem rzucił cyca ale i tak jeszcze jadł butelke w nocy do prawie 2 lat niestety. A że był chudy jak szczypiorek to go karmiłam a nie poiłam wodą.Mila wystrojona moja księzniczka,tyle ubranek mam, ze ja codziennie mogłabym ubierać w inne i odkładać do pudła ale wiadomo jedne ulubione bardziej inne mniej oczywiście w zakładaniu

majqa co to znaczy ,ze Maruś wybierze jajeczka bo nie zakumałam

reklama
Wisienka, created jejku jakie śliczne te wasze maleństwa - przesłodkie !!!!

A jakie tu pustki - wszystkie mamy zajęte - my zaczęliśmy juz załatwiać papierologie pod budowe domu wiec tez czasu mam jak na lekarstwo

Do góry