reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Monisia hejka kupe lat ;-)
ja też nie nadrabiam bo jak zwykle w biegu ;-(
jestem na etapie szukania niani bo od stycznia niestety musze wrócić do pracy ;-( ale damy rade, kto jak nie my ;-)

a tak wogule to przesyłam pozdrowienia od Sol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie :)
No faktycznie strasznie tu cichutko ...

monisia, maryla - witajcie :) kupe czasu Was nie było. Jak Rozalia i Bartuś?

Moje dzieciaczki już śpią a ja biorę się za prasowanie ... :/

ja dziś się przkopiuję z lipcówek:
Witam się wieczorkiem. U nas goraczka po szczepieniu i okropne marudzenia Ja rano byłam nieprzytomna zwłaszcza, ze bierzemy udział w programie szczepien i dostajemy wszystkie szczepionki za darmo ale musimy wypełniac regularnie co kilka godzin przez 4 dni po szczepieniu elektroniczny dzienniczek w palmtopie i wysyłac dane na serwer. I te godziny wypadły miedzy pobudkami Mili, która spała bardzo niespokojnie. Ja z oczami na zapałkach. Dodatkowo Milcia nie miała po szczepieniu apetytu a moje cycuchy wołały pomocy. Rano Pol wzioł Emcię do salonu a ja odespałam dwie godzinki bo nie dałabym rady. W nocy spałam może z godzinę.
unhappy.gif
Bidulka moja ma błyszczące i czerwone oczka i ciągle przysypia albo popłakuje żałośnie. Własnie spi juz w swojej kołysce ale beż kapieli bo ta goraczka i nie chciałam jej dodatkowo meczyć.
Przyjechał siostry syn na ostatek wakacji i własnie idą z Mackiem na pływalnię. Jeden za drugim cały czas wydzwaniają a jak sa razem non stop się kłócą. Dziwni są, no ale cóz nastolatki
shocked.gif

Pol już pracuje i wróci dziś późno, musi jeszcze kupić kran do kuchni bo Maciek wczoraj złamał...Nie wiem jak, bylismy z Emilką na szczepieniu i jak wrócilismy był sklejony taśmą
shocked.gif
Mówi, ze oparł się o niego jak nalewał wody do garnka. Jesl swymi 90kg. to się nie dziwię.
U nas wiatrzycho i pochłodniało, juz jakby jesiennie a jeszcze przedwczoraj były upały.
Ja przy herbatce na laktację polatam po bb a potem jak Milcia da poczytam żeby mózg rozruszać
majqa to jak ze swoimi idzie to pewnie jej rażniej
monisia witaj sto lat cię nie było, jak dzieciaki
Marylka pozdrawiam

Witam babeczki po przerwie

mlodam
- Co do Chorwacji to polecam z całego serca jest piękna i cudowna - Włochy tez mi sie podobały ale znacznie mniej - klimat tez lepszy w Chorwacji - no genialnie było po prostu :tak::tak::tak: a teraz trzeba wrócic do szarej rzeczywistości i budowy - żeby tylko to mieszkanie cholerne sprzedać :wściekła/y: juz mnie to mierzic zaczyna

Nasza Pati już mówi tata ;-) i czasem jej sie wyrwie aja czyli Maja :-D - niania twierdzi ze raz powiedziała ciocia ale to chyba czysty przypadek :-D poza tym codziennie czegos nowego sie uczy ale raczkowac jeszcze nie umie woli na nogi stawać :szok:

Hejka kochane!!!!!
Rozalka jest cudowna...smieje sie od ucha do ucha i w dzien zasypia mi sama w lózeczku:tak::-D A Zuzu jutro do zerówki:rofl2: Jutro idziemy na drugie szczepienie, tamto przeszło w spokoju, wiec mam nadzieje ze i tym razem bedzie ok!!!!!
SORBUS - to super!!!! Buziaczki!!!!
Dorotko - oby Milusi jak najszybciej przeszło!!!!!
Całuski dla Wszystkich :****

Witajcie :)
No faktycznie strasznie tu cichutko ...

monisia, maryla - witajcie :) kupe czasu Was nie było. Jak Rozalia i Bartuś?

Moje dzieciaczki już śpią a ja biorę się za prasowanie ... :/
a no nie było mnie nie było ale synek mi sie udał superaśny gościu z niego wiadomo czasem da popalić jak to dziecko ale uwielbiamy go wszyscy ;-) i siłacz z niego taki jak nie wiem już prubuje nam siadac oczywiście jak trzyma nasze palce bo tak sam to jeszcze nie ;-)

Witam babeczki po przerwie

mlodam
- Co do Chorwacji to polecam z całego serca jest piękna i cudowna - Włochy tez mi sie podobały ale znacznie mniej - klimat tez lepszy w Chorwacji - no genialnie było po prostu :tak::tak::tak: a teraz trzeba wrócic do szarej rzeczywistości i budowy - żeby tylko to mieszkanie cholerne sprzedać :wściekła/y: juz mnie to mierzic zaczyna

Nasza Pati już mówi tata ;-) i czasem jej sie wyrwie aja czyli Maja :-D - niania twierdzi ze raz powiedziała ciocia ale to chyba czysty przypadek :-D poza tym codziennie czegos nowego sie uczy ale raczkowac jeszcze nie umie woli na nogi stawać :szok:
polecam podobnie jak Ty Chorwacje jak dla mnie też jest dużo ciekawsza niż Włochy ;-) i kurcze alesz masz fajnie że masz już ianie i że twoja malutka już zaczyna mówić mój na razie tylko po swojemu ale za to w jakich ilościach - gatke to akurat po mnie ma ;-)

Wisienka współczuje takiej reakci po szczepieniu u nas pierwsze przeszło w sumie spokojnie tylko troche pomarudził a w piątek mamy drugą serie, ale fajnie że wogule macie taki program z darmowymi szczepieniami choć wierze że jest to upierdliwe ;-)

A nas chyba jutro znów czeka zmiana mleka....bo to co ma teraz Humana z MCT, dostała tylko na 2/3 tyg zeby zoładeczek nauczył sie trzymac pokarm i mysle ze jutro znów nam zmieni....powiedziała ze na któres co juz miała, czyli Bebilon Pepti albo Humana SL, ale po Bebilonie to niemiłosiernie płakała, a po tej HSL miała mega zaparcia i nie wiem czy to dobry pomysł....ahhh....nie wiem juz co z tym zrobic????

Hejka!

monisia a to młoda słabo przybierała? czy jak że o to trzymanie w żołądku chodziło?
marylka zapraszamy jak najczęściej, jakoś takoś was tu wszystkich brakujących brak ;-)
Wisienka kurcze szkoda dziecka, oby mała jak najszybciej doszła do siebie. Moja zrobiła sama kupcie wczoraj i dzisiaj także mam powód do radości hihihi ;-) ale maruda jest i dziś w dzień, jakby problem z zaśnięciem w domu - bo na spacerku śpi, co zamknie oczka to minut kilka i się budzi, a łóżeczko jakby pobudzało do krzyczenia. Nie jest to wycie w niebogłosy ale jest, nie wiem czy to kolki czy jaki diabeł :-(

Wisienka wyślij link do maty i fotelika.
Maran chyba laski bardzo zajęte swoimi bąblami

a ja dziś nie wyspana do kwadratu, choinka gdyby nie mama to ja nie wiem jak bym dzień przezyła, tak popilnowała małą a ja godzinkę się przespałam. kurde jak tak bez K ciężko.

A nas chyba jutro znów czeka zmiana mleka....bo to co ma teraz Humana z MCT, dostała tylko na 2/3 tyg zeby zoładeczek nauczył sie trzymac pokarm i mysle ze jutro znów nam zmieni....powiedziała ze na któres co juz miała, czyli Bebilon Pepti albo Humana SL, ale po Bebilonie to niemiłosiernie płakała, a po tej HSL miała mega zaparcia i nie wiem czy to dobry pomysł....ahhh....nie wiem juz co z tym zrobic????
ale sie macie z tymi mlekami współczuje , biedactwo, a prubowaliście z hippa ?? znajoma strasznie chwali a też już chyba miała wszystkie

Hejka!

monisia a to młoda słabo przybierała? czy jak że o to trzymanie w żołądku chodziło?
marylka zapraszamy jak najczęściej, jakoś takoś was tu wszystkich brakujących brak ;-)
Wisienka kurcze szkoda dziecka, oby mała jak najszybciej doszła do siebie. Moja zrobiła sama kupcie wczoraj i dzisiaj także mam powód do radości hihihi ;-) ale maruda jest i dziś w dzień, jakby problem z zaśnięciem w domu - bo na spacerku śpi, co zamknie oczka to minut kilka i się budzi, a łóżeczko jakby pobudzało do krzyczenia. Nie jest to wycie w niebogłosy ale jest, nie wiem czy to kolki czy jaki diabeł :-(

Wisienka wyślij link do maty i fotelika.
Maran chyba laski bardzo zajęte swoimi bąblami

a ja dziś nie wyspana do kwadratu, choinka gdyby nie mama to ja nie wiem jak bym dzień przezyła, tak popilnowała małą a ja godzinkę się przespałam. kurde jak tak bez K ciężko.
a ja Ci chyba nawet jeszcze nie pogratulowałam córci więc GRTULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja zabiegana na maksa dziś byłam z małym w sklepie na 2 h towar wyłożyć i sprzedawać na szczęście maly był grzeczny dostał zabawke i sie bawił aż zasnoł biedaczek oczywiście bez rączek też sie nie obyło ;-) a jakby tego było mało to zapisałam sie na prawko ;-) jutro pierwsze zajęcia ;-) ale może uda mi sie skończyć nim wróce na dobre do pracy - choć wątpie ale zawsze to już będe miała część z głowy ;-)

reklama
Do góry