reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć wszystkim!

Wlatuję po przerwie z pozdrowieniami.
U mnie masa zajęć i nie miałam czasu prawie na nic. 15 października i 19 listopada mam ważne egzaminy, więc masa nauki... :nerd: Kurs na który chodziłam okazał się za słaby, poziom żałośnie niski, mimo, że to najlepsza grupa w całej szkole, a nauczyciel to jakiś bufon pozbawiony kompetencji!!! Zapłaciłam masę kasy za tę szkołę i oczekiwałam jakiegoś poziomu, a tu straszna lipa! Niejednokrotnie zdarzyło mi się poprawiać głupoty, które ten nauczyciel wypisywał na tablicy! :eek::eek: Zrezygnowałam, bo to strata czasu i do egzaminu przygotuję się sama! Mam nadzieje, że zdam! :sorry::sorry: A poza tym masa spraw urzędowych codziennie i już bym dosłownie chciała usiąść na tyłku i nic nie robić, nie mieć żadnego stresu, tylko sobie bimbać aż do porodu! :eek:

Maryla - powodzenia na kursie. Sama teraz robię, ale u mnie jest inaczej i mogę z moim M. jeździć po mieście. ;-)

Monisia - powodzenia ze zmianą mleka!

Sorbuś - gratki pierwszych słówek!

Mlodam - dobrze, ze mama może zostać z małą troszkę, to sobie odeśpisz. Miłego dnia!

Wisieńka - jak tam idą szczepienia?

Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy tu sa jeszcze jakieś ciężaróweczki, czy już ja zostałam? :-D:-D

Zmykam się uczyć. Miłego dnia!

reklama
hej :)
Ja tylko wpadlam napisac, ze u nas po chrzcie znakomicie, Maly przespal cala mszę i praktycznie cały obiad, obudził sie dopiero na torta :D
Zdjęcia ma tesc, wiec dodam jak sobie je zgram :)

Wczoraj dalam mu jabuszko no i nie zwymiotował <jupi>
Dzisiaj tez dalam drugi raz i zjadl calutkie :)) no i tez jest wszystko w porzadku.
takze sie ciesze :)
Wiem, ze to troche szybko, no ale nic mu nie jest wiec czemu nie..

Wisienka - Fajnie macie z szczepionkami :)
Nam teraz przyjdzie zapłacic, bo 13.09 bedziemy mieli
Moj Maly po pierwszych tez mial temperature, ale tylko raz a potem bylo ok..
A jak na nich plakal, az powiedzialam, ze nastepnym razem pojdzie z D :)

Sorbus - Jak slodko, ze juz mowi :)
Moj tez czasem powie maaamaa, ale wiem, ze to jeszcze nie to hehe

Monisia - No Rozalka juz duza dziewczynka ;) Oskar tez tak slodko sie smieje, czasem na glos mu sie zdarzy

Wspolczuje problemow z mlekiem

Mlodam - Wszystko powoli sie ulozy, moj tez ma czasem takie dni, ze tylko na rekach, ale ogolnie juz jest co raz lepiej

Mary - Ty juz zaraz 30 tydz, jak to zlecialo :)
Trzymaj sie do konca i czekamy na Twoja corcie :D

W sobote zmarla mi babcia, we wtorek byl pogrzeb.. do tej pory jakos nie moge do siebie dojsc po tym wszystkim

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hejka!!!
My juz po szczepieniu...Rozalka smacznie spi, ale troszeczke jakby niespokojna....
Jesli chodzi o mleko to nie zmieniamy narazie, powiedziała ze jeszcze miesiac ma miec Humane z MCT, a dostała to mleko bo jej sie ulewało strasznie i prawdopodobnie przez to tak płakala, bo ja paliło....Na tym mleku nie to samo dziecko - o niebo lepiej!!!!
CREATED -
[*] dla babci i tulam Cie!!!!
MARY - kochana Ty juz prawie na mecie :) Jak sie czujecie????? Buzka :****

hejka!

creat dzięki za pocieszenie :-) współczuję z powodu babci...

byłyśmy dziś u lekarza, młoda waży 4700 ;-) przybrała przez tydzien 250 gram, będziemy dodawać do mleczka delikol, właśnie będę brykać do apteki kupić. jak na razie dziś śpi spokojnie ale kto wie co to będzie za chwil kilka.
nocka jak to ostatnio OK :-)

hahaha a mi się właśnie udało wygrać aukcje z leżaczkiem dla niuni :-) 1 raz w zyciu ;-) zawsze to człowiek z opcji kup teraz korzystał ;-)
dobra lecę do tej apteki.

monisia cieszyć się że z Twoją młodą dobrze z tym jedzeniem.

Ostatnia edycja:
Created - bardzo współczuję śmierci w rodzinie... Tulę!

Monisia - czas strasznie szybko leci! :-D Czuję się nie najgorzej, ale już ciężej mi wszystko robić... :eek: Od czasu do czasu męczą mnie problemy z oddychaniem, ale póki co daję radę. :-) Poza tym OK i już się nie mogę doczekać porodu! :-)

Ja zmykam odpocząć, potem biorę się za obiad. :-) Miłego popołudnia!

reklama
Witam. ja po dzisiejszych gościach i szykuję się na jutrzejszych.:-DSama jestem bo Pol w pracy. Emilka wykąpana spi juz w swojej kołysce a ja zaraz ogarnę po kąpieli i biorę się za ciasto.
monisia Humana MCT ja tym dokarmiałam Maćka, nie wiem czy ta sama bo on był starszy.Taka gęsta i szara???
mlodam mata taka mi się podoba
MATA EDUKACYJNA Z PROJEKTOREM MUZYKA ŚWIATŁO PLUSZ (1784131008) - Aukcje internetowe Allegro

i taka
Fisher Price Mata edukacyjna Rainforest + maskotka (1795506131) - Aukcje internetowe Allegro
a bujaczek
FISHER PRICE - LEŻACZEK BUJACZEK T4145 DO 18KG. (1779232460) - Aukcje internetowe Allegro
albo
BRIGHT STARTS LEŻACZEK HIPOPOTAM do 18kg Skl.W-wa (1768013167) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (1785275367) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystjko zalezy od kasy jaką dysponujesz:-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i spadam do pichcenia

Do góry