reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Wisienka sliczna Mała Królewna :)
mamuska :* super, ze praca daje Ci wytchnienie i radość to najwazniejsze by czuć sie spełnionym... potrzebnym... :* zobaczysz jeszcze sie wszystko super poukłada :)
ewelinka hehehe... drzewo super... przypomiały mi sie te stare dobre czas hehehe...
monisia no to najwazniejsze, że Rozalce już sie polepszyło no i brawo dla niej :) silna babeczka i swiata ciekawa :) i tak ma BYć :*
marybeth Ty tam dzwon i nie odpuszczaj!!!
NIka i ode mnie poglaskaj brzucha rozbujnika :*

myśle o Was cieplutko, nie wiem jak dziś u mnie bedzie z czasem bo Maja marudzi znowu na te zęboliki wiec lece...

Wisienka śliczności :tak::tak::tak::tak::tak:

Ewela jak miło cię widzieć - pokaż nam ten skarb swój ;-):tak:

Mama- ciesze sie ze z pracy zadowolona jesteś :tak: skup sie na niej to ani sie obejrzysz jak wpadniesz ;-)

A ja pierwszy dzień dzis w pracy :-:)-:)-:)-:)-( i potwornie tęsknię za moimi dziewczynkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czas mi się niesamowicie dłuzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sorbuś, fotki są na "zamkniętym", wpadnij tam, dawno cię nie było...buziaki*

dzięki lecę zobaczyć - a nie było mnie bo czasu mam mało a od dziś mam go jeszcze mniej bo juz pracuje i nie chce tak wiesz tu troche tam troche - zresztą teraz to juz cały czas swój chce poświecić dziewczynkom i pewnie nigdzie za wiele nie bede zaglądać :((

Hej:)
Chciałam trochę ponadrabiać ale niestety nic z tego:( Malutka wzywa...
Widziałąm tylko że Wisienka wkońcu urodziłą:))
GRATULACJE!!!! Spoźnione pewnie (bo nie doczytałam już kiedy się panna Emilka urodziła) ale za to bardzo szczere!!!

A ja cóż... żyję:)) Powoli uczę się mojego dziecięcia:) Jak narazie wychodzi nam tak sobie bo ona jest taka malutka i kruchutka że czasem się boję... Ale dajemy rade i powoli do przodu:) Tyle że narazie sama z nią jestem poza weekendami i czasu brakuje.. ale tatuś po 15 obiecał wziąć wolne i miesiąc być z nami:))

Witajcie :-)
ale dziś tu ruch! aż miło :-D
Moniasamej na pewno ciężej i trudniej, ja na 2 tyg też będę bez K zostawać, wiem, że będę miała pomoc, bo moja mama będzie ale to nie to samo co mąż.
Monisia śliczności ta Twoja Rozalka.
Jolano Niki i moja kolej :-):szok:

dziś na ktg idę, obadamy jak to się sprawy mają...

heloooo

właśnie z ktg wróciłam, wszystko dobrze. Nie wiem na ile zrozumiale opiszę, ale:
rozmawiałam chwilkę z moją lekarką, jeśli nic się samo nie zacznie po odstawieniu to w tygodniu co to będzie 38 tydzień wyśle mnie na cesarkę, a więc między 25 a 31 lipca ;-)

reklama
heloooo

właśnie z ktg wróciłam, wszystko dobrze. Nie wiem na ile zrozumiale opiszę, ale:
rozmawiałam chwilkę z moją lekarką, jeśli nic się samo nie zacznie po odstawieniu to w tygodniu co to będzie 38 tydzień wyśle mnie na cesarkę, a więc między 25 a 31 lipca ;-)
No to super!!! Wszystko ustalone, wiec mozesz byc spokojna:tak:Buzka:***

Do góry