reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Wisienka sliczna Mała Królewna :)
mamuska :* super, ze praca daje Ci wytchnienie i radość to najwazniejsze by czuć sie spełnionym... potrzebnym... :* zobaczysz jeszcze sie wszystko super poukłada :)
ewelinka hehehe... drzewo super... przypomiały mi sie te stare dobre czas hehehe...
monisia no to najwazniejsze, że Rozalce już sie polepszyło no i brawo dla niej :) silna babeczka i swiata ciekawa :) i tak ma BYć :*
marybeth Ty tam dzwon i nie odpuszczaj!!!
NIka i ode mnie poglaskaj brzucha rozbujnika :*

myśle o Was cieplutko, nie wiem jak dziś u mnie bedzie z czasem bo Maja marudzi znowu na te zęboliki wiec lece...

Wisienka śliczności :tak::tak::tak::tak::tak:

Ewela jak miło cię widzieć - pokaż nam ten skarb swój ;-):tak:

Mama- ciesze sie ze z pracy zadowolona jesteś :tak: skup sie na niej to ani sie obejrzysz jak wpadniesz ;-)

A ja pierwszy dzień dzis w pracy :-:)-:)-:)-:)-( i potwornie tęsknię za moimi dziewczynkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czas mi się niesamowicie dłuzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sorbuś, fotki są na "zamkniętym", wpadnij tam, dawno cię nie było...buziaki*

dzięki lecę zobaczyć - a nie było mnie bo czasu mam mało a od dziś mam go jeszcze mniej bo juz pracuje i nie chce tak wiesz tu troche tam troche - zresztą teraz to juz cały czas swój chce poświecić dziewczynkom i pewnie nigdzie za wiele nie bede zaglądać :((

Hej:)
Chciałam trochę ponadrabiać ale niestety nic z tego:( Malutka wzywa...
Widziałąm tylko że Wisienka wkońcu urodziłą:))
GRATULACJE!!!! Spoźnione pewnie (bo nie doczytałam już kiedy się panna Emilka urodziła) ale za to bardzo szczere!!!

A ja cóż... żyję:)) Powoli uczę się mojego dziecięcia:) Jak narazie wychodzi nam tak sobie bo ona jest taka malutka i kruchutka że czasem się boję... Ale dajemy rade i powoli do przodu:) Tyle że narazie sama z nią jestem poza weekendami i czasu brakuje.. ale tatuś po 15 obiecał wziąć wolne i miesiąc być z nami:))

Witajcie :-)
ale dziś tu ruch! aż miło :-D
Moniasamej na pewno ciężej i trudniej, ja na 2 tyg też będę bez K zostawać, wiem, że będę miała pomoc, bo moja mama będzie ale to nie to samo co mąż.
Monisia śliczności ta Twoja Rozalka.
Jolano Niki i moja kolej :-):szok:

dziś na ktg idę, obadamy jak to się sprawy mają...

heloooo

właśnie z ktg wróciłam, wszystko dobrze. Nie wiem na ile zrozumiale opiszę, ale:
rozmawiałam chwilkę z moją lekarką, jeśli nic się samo nie zacznie po odstawieniu to w tygodniu co to będzie 38 tydzień wyśle mnie na cesarkę, a więc między 25 a 31 lipca ;-)

reklama
heloooo

właśnie z ktg wróciłam, wszystko dobrze. Nie wiem na ile zrozumiale opiszę, ale:
rozmawiałam chwilkę z moją lekarką, jeśli nic się samo nie zacznie po odstawieniu to w tygodniu co to będzie 38 tydzień wyśle mnie na cesarkę, a więc między 25 a 31 lipca ;-)
No to super!!! Wszystko ustalone, wiec mozesz byc spokojna:tak:Buzka:***

Do góry