reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Wiam kochane!!!!
U nas dzis i wczoraj lepiej....pozyczylismy od znajomych bujaczerk fisher price i mała w nim fajnie spi - moge conieco zrobic w domciuNo i najwazniejsze ze juz mniej placze, moze ten debridat w koncu sie przyswoil i zaczał działac?
Zobaczcie jak moja Malenka podnosi głowe...
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia!!!!!
U nas dzis i wczoraj lepiej....pozyczylismy od znajomych bujaczerk fisher price i mała w nim fajnie spi - moge conieco zrobic w domciuNo i najwazniejsze ze juz mniej placze, moze ten debridat w koncu sie przyswoil i zaczał działac?
Zobaczcie jak moja Malenka podnosi głowe...
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia!!!!!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Monisia, Rozalka silna dziewczynka! Buziaki dla niej*
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ewelinka- o widzisz ) moża taki bociek da radę
dzięki
dzięki
mama05
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
WISIENKO - Emisia przesliczna!!!!!
EWELINKA - my równiez przesyłamy całuski dla Ciebie i Miłoszka :***
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}
EWELINKA - my równiez przesyłamy całuski dla Ciebie i Miłoszka :***
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}
LauLau
Fanka BB :)
Witam ...
my od dziś same na placu boju ;-) ale dziewczynki baaardzo grzeczne, więc jestem dobrej myśli :-) Lila rośnie w zastraszającym tempie!!! śpi mi w nocy nawet 7 godz bez przerwy, więc nawet na zmęczenie nie narzekam ;-)oby tak dalej :-)
Wisieńka, wielkie gratulacje kochana !!!!!!!! bardzo się cieszę, że macie już swoje szczęście :-):-):-)
Mama, miło Cię widzieć super, że jesteś zadowolona z pracy :-) no i wielkie &&&&&&& za wpadkę ...
Ewelinka, ja też jestem zakochana po uszy w moich dziewczynach ... aż szkoda, że na kolejne nie ma szans ;-)
mlodam, u Ciebie już lada moment !!!
no i tyle zdążyłam ... małe szczęście wzywa
my od dziś same na placu boju ;-) ale dziewczynki baaardzo grzeczne, więc jestem dobrej myśli :-) Lila rośnie w zastraszającym tempie!!! śpi mi w nocy nawet 7 godz bez przerwy, więc nawet na zmęczenie nie narzekam ;-)oby tak dalej :-)
Wisieńka, wielkie gratulacje kochana !!!!!!!! bardzo się cieszę, że macie już swoje szczęście :-):-):-)
Mama, miło Cię widzieć super, że jesteś zadowolona z pracy :-) no i wielkie &&&&&&& za wpadkę ...
Ewelinka, ja też jestem zakochana po uszy w moich dziewczynach ... aż szkoda, że na kolejne nie ma szans ;-)
mlodam, u Ciebie już lada moment !!!
no i tyle zdążyłam ... małe szczęście wzywa
mary-beth
Fanka BB :)
Nareszcie na świecie!!! :-):-) Wyczekana malutka Emilka!
Mama - najważniejsza satysfakcja z pracy! Cieszę się, ze jesteś zadowolona! :-)
Monisia - mnie też polecano bujaczka, więc zakupiłam w PL i teraz czeka na naszą kruszynkę! ;-) Ale Ci córa rośnie!
Lekarz coś nie odbiera, a ja nie mam czasu wisieć na tel. cały dzień! Jeju, jak trzeba, to nie ma...
Mama - najważniejsza satysfakcja z pracy! Cieszę się, ze jesteś zadowolona! :-)
Monisia - mnie też polecano bujaczka, więc zakupiłam w PL i teraz czeka na naszą kruszynkę! ;-) Ale Ci córa rośnie!
Lekarz coś nie odbiera, a ja nie mam czasu wisieć na tel. cały dzień! Jeju, jak trzeba, to nie ma...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
JOL, czemu nie ma szans???
Wisieńka, Emilia śliczna! Niech zdrowo rośnie!
Mama, co prawda drewniany, ale kto powiedział, że drewnem nie można? ha ha ha
Wisieńka, Emilia śliczna! Niech zdrowo rośnie!
Mama, co prawda drewniany, ale kto powiedział, że drewnem nie można? ha ha ha
reklama
mama05
Monisia- no wysoko trzyma ta główke-ciekawa świata
Jol- witaj ) Ciebie tez miło widzieć-ukochać babeczki swoje ))
Mary- dokładnie,satysfakcja z pracy najważniejsza...zupełnie inaczej sie pracuje-a poza tym napiwki dostaję to i klientki widać zadowolone )))
Ewelinka-
no dokładnie )) do dzis pamiętam to drzewo które na staraczkach wstawiłaś
Jol- witaj ) Ciebie tez miło widzieć-ukochać babeczki swoje ))
Mary- dokładnie,satysfakcja z pracy najważniejsza...zupełnie inaczej sie pracuje-a poza tym napiwki dostaję to i klientki widać zadowolone )))
Ewelinka-
Ostatnia edycja: