reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Mama, dzięks* ja ci podsyłam Żuławskiego bociana ;)

RTEmagicC_bocian1.jpg

reklama
Wiam kochane!!!!
U nas dzis i wczoraj lepiej....pozyczylismy od znajomych bujaczerk fisher price i mała w nim fajnie spi - moge conieco zrobic w domciu:tak:No i najwazniejsze ze juz mniej placze, moze ten debridat w koncu sie przyswoil i zaczał działac?
Zobaczcie jak moja Malenka podnosi głowe...
P1010045.jpg:-D:tak::-D
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia!!!!!

Witam ...

my od dziś same na placu boju ;-) ale dziewczynki baaardzo grzeczne, więc jestem dobrej myśli :-) Lila rośnie w zastraszającym tempie!!! śpi mi w nocy nawet 7 godz bez przerwy, więc nawet na zmęczenie nie narzekam ;-)oby tak dalej :-)

Wisieńka, wielkie gratulacje kochana !!!!!!!! bardzo się cieszę, że macie już swoje szczęście :-):-):-)
Mama, miło Cię widzieć :tak:super, że jesteś zadowolona z pracy :-) no i wielkie &&&&&&& za wpadkę ...
Ewelinka, ja też jestem zakochana po uszy w moich dziewczynach ... aż szkoda, że na kolejne nie ma szans ;-)
mlodam, :szok::szok::szok: u Ciebie już lada moment !!!

no i tyle zdążyłam ... małe szczęście wzywa

Nareszcie na świecie!!! :-):-) Wyczekana malutka Emilka!

Mama - najważniejsza satysfakcja z pracy! Cieszę się, ze jesteś zadowolona! :-)

Monisia - mnie też polecano bujaczka, więc zakupiłam w PL i teraz czeka na naszą kruszynkę! ;-) Ale Ci córa rośnie!

Lekarz coś nie odbiera, a ja nie mam czasu wisieć na tel. cały dzień! :eek: Jeju, jak trzeba, to nie ma... :crazy:

reklama
Monisia- no wysoko trzyma ta główke-ciekawa świata:)

Jol- witaj :)) Ciebie tez miło widzieć-ukochać babeczki swoje ;)))

Mary- dokładnie,satysfakcja z pracy najważniejsza...zupełnie inaczej sie pracuje-a poza tym napiwki dostaję to i klientki widać zadowolone ;))))

Ewelinka-
c008.gif
c008.gif
c008.gif
no dokładnie ;))) do dzis pamiętam to drzewo które na staraczkach wstawiłaś
c008.gif
c008.gif
c007.gif

Ostatnia edycja:
Do góry