reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Monisia ja tez się nie czuje porodowo dzisiaj .
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ .
Dzisiaj tylko biały śluz i lenistwo Rafika;-)

Monisia ja tez się nie czuje porodowo dzisiaj .
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ .
Dzisiaj tylko biały śluz i lenistwo Rafika;-)

Ja wiem tylko jedno - zeswirowac mozna:-D
A Twój gin czemu Cie jeszcze na oddział nie wział????
JOL - a moze Ty rodzisz, bo Cie dzis nie widziałam????:-D

Ostatnia edycja:
Monisia gin mi powiedziała ze jak nie urodze do 8.06 to mam przyjść to chyba mnie wyśle na szpital . Tak mysle ;-)

Kochane uciekam na mcdonaldu
laugh.gif
z tata i siostrą
wink2.gif

Ostatnia edycja:
JOL - a moze Ty rodzisz, bo Cie dzis nie widziałam????:-D

no niestety ...
zaglądam dopiero teraz, bo rano zaliczałam pielgrzymkę do szpitala na KTG ;-)
całe szczęście, że pojechałam bladym świtem, bo przede mną była tylko jedna laska ... zaraz potem przyszło kolejnych 6 :szok: więc trochę sobie bidulki posiedziały w poczekalni
eek.gif

KTG wyszło dobrze ... może oprócz tego, że skurczy praktycznie brak ... jakieś pojedyncze sztuki o żałośnie niskiej sile
no.gif

kolejna pielgrzymka we wtorek na dyżur do mojej ginki ... chyba, że młoda się nade mną zlituje !!!

monisia, pomysł z aparatem super ;-) my na narodziny naszej Zuzu też kupiliśmy kamerę ... a teraz trzeba było aparat, bo stary zaliczył zgona ... szkoda by było nie mieć czym zrobić małej fotek ;-)
młodamamusia ... &&& żeby w końcu Cię wzięło !!!
Wisieńka, nie stresuj się na zapas !!! masz super gina, który widać, że ma wszystko pod kontrolą :tak:
super, że u małej wszystko w porządku :-)
Monia, :szok: NIGDY więcej nie chodź sama do biedronki !!! szalona kobieto !!!

zmykam, bo mała wstała po niecałej godzinie spania z wieeeelkim fochem :shocked2: ciężkie popołudnie mnie czeka !!!

hejka

a mi męża szef wysłał dziś do czech :wściekła/y: oczywiście nie kazał spytał czy nie pojedzie, ale co odmówi? to może nie liczyć na umowe po próbnym pewno, więc pojechał. Na szczęście to 250km w jedną stronę i powrót. Ciekawe na którą zajedzie.

Ja ostatnio dobrze nie śpię w nocy, budziłam sie co chwila, nie dość że i w nocy mam brać te tabletki to jeszcze poza tym spac nie mogłam, jakaś niespokojna. Rano dowiedziałam się, że informatyk z pracy zmarł... ostatnio chorował. A ja na dodatek miałam jakiś koszmarny sen... aż nawet nie będę go opisywać.
I tak o to dogorywając i dosypiając wstałam po 11 :szok: i jestem nieprzytomna...

Wisienka znaczy wizytka OK, się cieszę!
Monia ja dlatego nie chodzę sama do bidrony, nawet nie jeżdzę bo teraz to lepiej samej nie...

Laski sypać się! a ja najchętniej wzięłabym od wszystkich was te przeterminowane tygodnie i dodała do swoich ;-)

reklama
a mi zaczął odchodzić czop a przynajmniej tak mi się wydaje
do tego boli dół brzucha i krzyże jak na @ tyle, że non stop więc to raczej nie skurcze

Do góry