reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sorbuś 10 km od Nowej Soli :-) Od marca gdzieś jesteśmy już w N.Soli u mojej mamy ;-)
Monia no dziś to tak na jeden dzień, ale to o jeden dzień mniej z nami przed wyjazdem na 2 tyg, bo w niedziele znów do pracy...

ja juz też czeresienki podjadłam :-)

Creat prześliczny, jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was! :-)

Monisia Nikon to D90, adres: http://www.euromega.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Przedstawiam Wam Mojego Przystojniaka, w dzień narodzin :))
Zobacz załącznik 360203
A co porodu...
to jest tylko dla osob o mocnych nerwach, wiec nie wiem czy chcecie o tym czytac..

Przeslodki kochana:tak:
A o porodzie jak dla mnie to dawaj....
MŁODAM - dzieki za link, zaraz zerkne:tak:Wiesz kochana na allegro tansze znalałam...dosc drogo w tym sklepie....

Ostatnia edycja:
monisia jak kupowaliśmy dla siostrzeńca od babci aparat teraz to wyszło cenowo najtaniej. zależy widoć co kupujesz. wtedy nasz nikon też najtaniej był.
Ceny to sie zmieniaja z dnia na dzien, wiec bardzo mozliwe:tak:ja Sony Alfe znalazłam na Allegro z torba, obiektywem i karta 4 GB za 1999zł.... A w tym sklepie chyba 2400 o ile dobrze pamietam.....ale poza tym mam takiego nerwa - nie wiem jak moze podstawowych aparatów w calym miescie nie byc:no: Zad***e:wściekła/y:

monisia to wkurzające na pewno ale ty się nie waż czekac z porodem na apara

Nie mam zamiaru kochana:-D jak cos mamy kamere:tak:Zuzie tez mamy nagrana zaraz po porodzie - jak ja mierza i waza:tak:Wczoraj jej właczyłam i była w szoku jaka była malutka, a ja ryczałam jak glupia:-D
Słuchajcie...mam dzis plana;-)Moja Zuzia dzis pojechała na weekend...mamy z mezem wolna chatke.... chyba go dopadne, to moze cos ruszy hihihi

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!

Ja dosłownie na sekundkę, bo my nadal w trakcie przeprowadzki! :szok::szok: Boże, ile roboty!!! Ale jesteśmy szczęśliwi, ze już mieszkamy w swoim pięknym domku!!! :-)

Created - gratulacje, śliczny maluszek!

Kochane rodzące - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za porody!!!

Ślę Wam wszystkim buziaki!

reklama
Cześć Kochane, od rana miałam napisać, ale nie miałam kiedy, bo Mikoś dokazuje...

Created GRATULUJĘ< ŚLICZNY CHŁOPCZYK!!!

Marylcia
dzisiaj nie wyszła, bo Bartuś dostał żółtaczki, mówiła coś o poniedziałku, bo Maluszek musi być 24 godziny pod lampami, ale mam nadzieję, że może w niedzielę Ich wypuszczą, bo jak opowiadała mi o tych pielęgniarkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
udusiłabym je własnymi rękami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jakaś jedna piz** tak jak pisała Monisia któregoś dnia wkręcała Jej, że nie ma mleka, a wczoraj wieczorem wyskoczyła z tekstem, że nasłuchała się na szkole rodzenia o karmieniu piersią i jak Malutki będzie cały czas tylko na piersi, to dostanie gorączki i będzie leżał w szpitalu, nosz kur** mać co za puste babsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale położna ze szkoły rodzenia ją uspokoiła i powiedziała, żeby ich tak za bardzo nie słuchała...
no i durne ci** uwielbiają dokarmiać.... wrrr...:wściekła/y::wściekła/y:

mam przyzwolenie pokazać Bartusia:tak:
oto nasz kolejny CUD:-) jest przesłodki:-):-)

Do góry