reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie :)

u mnie nadal cisza i dobrze bo prawie zdążę posprzątać :):):)

wisieńka - wizyta wporządeczku więc się cieszę, może uda się urodzić sn

pozdrawiam :*

reklama
WISIENKA - super ze na wizycie wszystko ok i ze taki poród zaplanowany;-) Trzymam &&&&&&&&&&&&& za sn:tak:
MAJECZKO - witaj w klubie - ja tez witam sie w dwupaku i z cisza w tej kwestii:-(

monisia - jedynie, póki co, nadal boli mnie spojenie i to coraz bardziej, tak, że coraz ciężej zrobić krok - w życiu nie pomyślałam, że to może tak boleć :szok::no:. Mam nadzieję, że juz niedługo...

monisia - jedynie, póki co, nadal boli mnie spojenie i to coraz bardziej, tak, że coraz ciężej zrobić krok - w życiu nie pomyślałam, że to może tak boleć :szok::no:. Mam nadzieję, że juz niedługo...
Wspólczuje bólu....
Kochana Tobie to juz tylko 2 dni do terminu zostały - mi niby 5 ale....podejrzewam ze sobie przenosimy tzn. przeterminujemy hehehe, choc wolałabym nie:no:

Wisienka super że wizyta OK - juz niedługo kochana i trzymam kciuki za poród SN :)

Marylka jak wrócisz to pokaz nam Bartusia :)

Monisia, JoL, Majqa
- dziewczyny co z wami ?? Na porodówkę :)))

Ciekawe jak tam młodamamusia ostatnio jej nie widac moze urodziła ??

sorbus no wczoraj coś młodamamusia pisała na staraczkach, że ją brzuch pobolewa jak na @ wiec... kto wie moze i pojechała rodzic :)
majqa monisia witajcie :)oj jak ja Was dobrze rozumiem z tym oczekiwaniem :) ale w koncu musi sie zacząć... :) życze by było to jak najszybciej :*

SORBUS, MARAN - dzieki kochane :*** Mi od 3 dni cos niedobrze jest, muli mnie, a Rozalka małoaktywna sie zrobiła, wiec licze ze to moze juz baaardzo blisko, ale....niestety trzeba czekac;-)

Cześć:)

Wisienka super że wsio ok i że doktorek ma takie troskliwe podejście. Obys jednak mogła rodzić sn:) No chyba że wolisz cc:)

Monisia, Majka, Mlodamamusia doczekacie się i wy spokojnie. Już bliżej niż dalej:)) Ale rozumiem że takie codzienne czekanie "czy to już dziś" jest strasznie wkurzające... sama pewnie będe tak czekać...

A ja właśnei wróciłam z miasta i padłam! Miałam pójśc po liście malin - to na drugim końcu mista, ale dzielnie stwierdziłam ze dam radę bo podjechać nijak się tam nie da bo parkingi do kitu a przystanek daleko... I co?? Przenieśli sklep i teraz jest tuż koło mnie... Jeszcze wpadłam do banku odebrac kaskę bo potrzebna i chciałam zapłacić właścicielce za mieszkanie (główny cel mojego wyjścia) nie było jej... No to stwierdziłam ze jak już wyszłam to pójdę do biedronki zrobię zakupy na obiad i owoce bo nie ma.... Zapamiętać - nigdy nie chodzićsamej do biedronki!!!!! W koszyku wydawało się mało i wogóle to mam blisko... Ale jak spakowałam to wyszło z 10 kg.... i do tego upał masakryczny... Ale przynajmniej mam truskawki:)) Mój ostatni warunek porodowy zaliczony - Mała może wyłazić:))
A i liści malin wkońcu nei kupiłam;-)

reklama
MAMUSIA - jak Ty kochana jeszcze 2w1 to na co ja licze????:-D:sorry:
MONIA - a Ty nie przesadzaj z tymi zakupami, bo nas jeszcze wyprzedzisz na porodówke:laugh2:
A ja dzis przekabaciłam mezulka i jedziemy kupic aparat cyfrowy - lustrzanke:tak:Na narodziny Zuzi kupiliusmy kamere, to teraz aparat wypada, a co????:-pA ja jestem amatorka i mam swira na punkcie robienia zdjec, tylko mi własnie dobrego sprzetu brakuje;-)

Ostatnia edycja:
Do góry