reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

jutro nadrobie bo jestem mega padnieta
byłam na ktg skurczy brak jak nic nie będzie sie działo to mam na następne w piątek przyjść na następne i zobaczymy potem byłam jeszcze z K nad jeziorem i ledwo wracałam

odezwe sie jutro puki co musze odpocząć pa

reklama
jutro nadrobie bo jestem mega padnieta
byłam na ktg skurczy brak jak nic nie będzie sie działo to mam na następne w piątek przyjść na następne i zobaczymy potem byłam jeszcze z K nad jeziorem i ledwo wracałam

odezwe sie jutro puki co musze odpocząć pa

Odpoczywaj kochana, a Ty Bartus wyłas wreszcie przystojniaku, bo my tu jak słonice w koncu - rok w ciazy chodzic bedziemy:-D

Dziewczyny ciesze sie ze Wam się projekt podoba :)

mlodam - pod fundamenty juz kopiecie ?? My dopiero kupujemy działke -znależliśmy juz - dziś geodeta sprawdzał nośnośc gleby i za jakies 2 -3 tyg bedziemy kupowac a potem cała masa papierologii ja juz bede miala pozwolenie to chyba umre ze szczescia :)))

Created nie dała znaku ?? Kurcze mam nadzieje ze juz po ze nie meczy sie bidulka

Marcepanek jak samopoczucie ??

JoL- powiem ci ze ja tez miałam 2 cm kilka dni przed i od odejścia wód urodziłam w 1,5 godziny to bądź gotowa :))

Marylka no to z Bartusia uparciuszek:-D
monisia bo jeszcze ja was wyprzedzę:-D
Sorbus nie dawała znac a ja nie mam jej nr tylko ona ma mój:eek:

A ja dziś zaczełam pic herbatkę z lisci malin a od jutra wiesiołek jak nie zapomne kupić:-)

Hej wszystkim!

Wlatuję z pozdrowieniami i zobaczyć, co u naszych rodzących dziewczynek! :-) Przepraszam, ze nie nadrobię, ale padam na twarz! :szok::eek: Cały dzień pakowałam, potem byliśmy z M. w paru sklepach rozejrzeć się za lodówką itd., potem jeszcze zrobiłam szybki obiad, a teraz nie mam siły nawet małym palcem ruszyć... :oo:

Created - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród, choć mam nadzieję, ze już jest po! ;-)

Marylka, Monisia, Jol, Majqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze porody! Ciekawe, która się pierwsza rozpakuje. :-) A może wszystkie naraz? :-)

Wisieńka - jak samopoczucie?

Marcepanek - jak Ci się maluchy chowają?

Mineralna - witaj!

Sorbuś, Młodam, Monia, Młodamamusia i wszystkie babeczki - pozdrawiam!

Witam Was

ja dziś jak marylka 3xpranie i przed chwilą skończyłam prasowanie ufff

młodamamusia
- &&& by akcja się rozkręciła
marylka - podziwiam za french - ja w niedzielę chciałam sobie zrobić ale nic z tego nie wyszło ... :zawstydzona/y: no i kciuki za ktg
marcepanek - witaj
wisieńka - jak ja bym poszła na basen!!! a najbliższy 20 km ode mnie ....
monisia - ja też dzisiaj słaba jestem, drzemałam godzinkę do południa
mineralnakocica - witaj i gratulacje

idę do ogrodu na czeresienki i może truskawy już są jakieś :)
nawet nie wiesz kochana co ja za pozycje musiałam przyjmować ale dałam rade jakoś

wczoraj to myślałam że padne czułam sie jakbym pole przeorała i wyglądałam chyba jakby rodzić zaraz miała - tak wnioskowałam z miny mamy i K ;-)
a właśnie co do porodu to u mnie sie chyba zbliża myśle że albo dziś albo może jutro - zobaczymy jak coś to dam znać obudziłam sie dzis przed 5 i najpierw małe rozwolnionko ale małe ;-) a potem 4 skurcze (ale nie mega mocne) w odstępach ok 7-8 minut ale na razie sie nie nastawiam bo może być jak u dziewczyn że mi zaraz przejdzie zobaczymy czy będą sie powtarzać i jak coś to o 7 zadzwonie do gina i zapytam czy mam jechać dzo szpitala czy co ;-) - puki mama w domu będzie to mnie podrzuci w razie potrzeby ;-)
aa skurcze trwają ok 30 sekund - tyle mają trwac ??

Bry :-)

Witam się tylko i uciekam do roboty :tak: M dziś od 9 będzie w domku, zajmie się małą, a mnie czeka wielkie sprzątanie ... no i muszę im wszystko przygotować, żeby jakoś przetrwali, jak mnie nie będzie ;-)
znając życie narobię się jak głupia a i tak wrócę dziś do domu ... ale trochę ruchu z mopem, odkurzaczem i szmatką mi nie zaszkodzi ;-)

Maryla, no to wygląda na to, że coś się powolutku rozkręca :-):-):-) &&& !!!
Mary, w sumie to mogłybyśmy wszystkie zacząć rodzić dziś wieczorem ... 1 czerwca to całkiem fajna data na urodzinki dla dzieciaczka ;-) chociaż jak dla mnie, to i 31 maja może być :-p
Wisieńka, ta herbatka z liści normalnie chyba działa :-D ja w pierwszej ciąż olałam i chodziłam 42 tyg ... a teraz popijam i 1/3 porodu za mną :-D... szkoda, że mi się skończyła, bo najbliższy zielarski daaaaleko, a w aptekach robią wielkie oczy, jak pytam :dry:
Sorbuś ... Ty mnie nie strasz !!! tego właśnie boję się najbardziej, że przy takim (a może i już większym) rozwarciu muszę gnać do szpitala na złamanie karku ...
a w 1,5 godz, to ja się w życiu nie wyrobię :szok::szok::szok:
chyba będę błagać dziś ginkę o oxy ... wolę to niż poród na placu zabaw :-D:-D:-D
Majqa, Monisia, jak u Was ???

miłego dzionka !!!

Marylka no to && za dzisiaj :) niech Bartek bedzie terminowy w 100% :)
ciekawe jak tam u Createdbylove? Moze wisienka coś wie to nam skrobnie jak wpadnie :)
Jol i Tobie życze by sie zaczeło i byś stresa nie miała, że nie zdążysz do szpitala dojechać :)

Ewcia pisała, że Marylka pojechała do szpitala miała skurcze co 3-4 minutki wiec widać Bartek będzie punktualny :) Marylka za dobry szybki i w maire bezbolesny poród kciukasy zaciskam i czekam na wieści :)

Ostatnia edycja:
Hej!!!
MARYLKA napisała ze jest juz w domu - gin powiedział ze moze dzis albo jutro:tak: Rozwarcie na 2 cm, mówi ze te bóle sa kosmiczne:-D hehehe Trzymamy mooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja po ktg - skurcze sa ale jeszcze małe...nastepne ktg w czwartek...

reklama
Cześć Dziewczynki:)

Marylka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród!! Widać faktycznie Bartuś terminowy:))

Jol na którą masz wizytę (czy ktg masz tylko?) Oby już cie zostawili bo faktycznie mniej stresu:)

Ciekawe jak Created....

Maran jak ząbki?

A ja dziś aktywnie. Wczoraj przeleżałam cały dzień:) Dziś juz ogarnęłam mieszkanie i zaraz się biorę za naszywanie nitek na ciuszkach pożyczonych od siostry, potem prasowanko a potem mama przychodzi z dwoma siostrzeńcami więc będzie wesoło. ALe to dobrze bojakoś mam duużo energii dziś:)No bylebym tylko nie musiała wychodzić bo byłam juz w sklepie ina dworze masakra!!
Miłego dnia:)

edit
no dobra doczytałam że jednak Bartusiowi się nie spieszy.... ehhh te chłopy...

Monisia to obyś do czwartku już nie doczekała:)

Do góry