maran-atha
Fanka BB :)
ja mam też smoki aventu
młodam za wizyte &&&&
młodam za wizyte &&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzisz jak ja widze że Bartek czeka to i ja kozystam ;-) a kochana napisałam Ci wczoraj na staraczkach ale nie wiem czy widziałaś bo tam taka szalona produkcja ;-)Cześć dziewczyny ;-)
maran ząbki znam ten ból. Maciuś przy tym strasznie gorączkował i czyściło go. Jak miał temperaturę i biegunkę wiedziałam ,że to kolejny ząb. A gorączka była konkretna zawsze powyżej 39 do 40 i pół a Nurofen nie działał na niego w ogóle. Wtedy tylko letnie kąpiele całą noc okłady i czopek w pupę ... Teraz na szczęście ma już wszystkie i spokój. Ale Nikoli zaczął się wyrzynać jeden ząb jedyneczka górna ;-) i za dnia jest ciągle niespokojna.
krakowianko ja tak jak sorbuś przegrałam tą walkę ,a dodatkowym czynnikiem była anemia i już nie miałam siły bo jak tylko skończyła 6tyg zaczął się koszmar. Ciągle płakała i cały czas była na piersi. Mówi się wtedy o kryzysie laktacyjnym. Walczyłam na różne sposoby drażetki homeopatyczne na zwiększenie laktacji ,herbatki mlekopędne, odciągałam laktatorem i nic. Nikola zaczęła za mało przybierać i tu poddałam się ostatecznie. Podałam jej butelkę i kłopot się skończył. Zaczęła normalnie spać a ja byłam spokojna. Bo jak Ona płakała to i ja z nią...już nie mogłam z tej bezsilności. Czuje się okropnie i najgorzej było na początku miałam doła bo jednak te dwa miesiące karmiłam piersią i myślałam ,że to tylko chwilowy kryzys. Ale jak codziennie było to samo wiedziałam ,że muszę to zmienić. Przy Maciusiu nie miałam takiego doła bo On nie umiał nawet ssać piersi i pokarm później przez stres znikł. Ale i tak okazało się ,że ma refluks i musiał pić specjalne mleko.
Tobie jednak życzę tej siły ,aby się udało.
marylko rodzimy nie czekamy ;-)
Ma któraś wieści od Created ? Bo to kurde nienormalne ,żeby po odejściu wód kazali czekać jej dobę. Przecież może się coś stać maleństwu grrrrrrr co za ludzie