reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jestem. Obiecuję, ze jak tylko create się odezwie od razu wam daję znać. Niestety od niej cisza.
Marylka trzymam kciuki i myslę ciepło, niech szybko pójdzie i oby Bartuś urodził się dziś:-)
Marry ja sie czuję dobrze w miare, na pewno lepiej niż np. miesiąc temu. Myslę, ze to instynkt gniazda i w ogóle taka przedporodowa werwa. Zgaga mnie męczy ale to największy mój problem na szczęście
Jol mam nadzieję, ze u mnie też to tak zadziała, chce mieć 4 cm rozwracia bez mojej wiedzy czuciowej:-)
Monisia aaaa cóż to prywatna klinika, wypasi
Jos moja bidulko z tym samopoczuciem, współczuję. Może to tylko wiązadła się rozciągają. Ja na poczatku II trymestru miałam najgorsze dolegliwości związane z wiązadłami i krzyżem. Oszczędzaj się ile możesz.
maran mam nadzieję, ze ząbkowanie nie dokucza bardzo
sorbuś Witaj
monia widzę, ze tez wijesz gniazdo:-)
mlodamamusia jak u ciebie?
A moja Emisia coś się dziś opindalała i nie chciała kopać. Już mielismy na KTG jechac ale wypiłam słaba kawke i zaczeła kopać intensywnie. Pewnie juz musze się przyzwyczaić, ze mniej się rusza bo niby gdzie ma fikac koziołki

reklama
majqa ja się wbijam do ciebie na ten ogród:-)

zapraszam :)

monisia - moja Iza jedzie jutro na Słowację i też mam stresa ...
josephine - widzę, że suwczek mknie do przodu :)
też się zastanawiam co u created, no i młodamamusia się nie odzywa więc może ruszyło :)

u mnie cisza, jutro wizyta i pewnie ktg też zrobią
a na obiad pierogi z truskawkami - jak szaleć to szaleć

marylka - no super! trzymam kciukasy by poszło szybko i bezproblemowo :)

a i doradźcie
chcę sobie zrobić pazurki u stópek ale z frenchem nie dam rady i może pomaluję je na ciemny bordowy? Jak myślicie nie wygonią mnie z porodówki?

Ostatnia edycja:
Ja tez chodze pywatnie a na ktg juz do poradni:tak:
Jesli chodzi o paznokcie - wiem ze u rak nie powiny byc pomalowane a u nóg moja kolezanka kosmetyczka, która mi robiła french powiedziała ze pomaluje mi słabokryjacym zeby sie nie czepiali, wiec moze to bordo za ciemne....

majqa ubierzesz skarpetki i ściągniesz już na pełnym rozwarciu i krzykniesz TEraz już nie zmyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
monisia ja do gina chodze na ubezpieczenie ale prywatne, czyli tak jakbym prywatnie chodziła. Nic tam nie dają. A na KTG jeszcze nie byłam to nie wiem czy coś dają.

Ja dziś postanowiłam tak nie żreć bo mam potem zgage jak chocho

Dziewczyny no co wy :-D Ja rodziłam w wodzie więc bez skarpetek.Położne mogły sobie pooglądać moje intensywnie czerwone pazurki. Nikt nic się nie czepiał. Szkoda tylko ,że do fryzjera już czasu nie miałam skoczyć ;-)

reklama
Przerwa na kawę:)
Trochę się obrobiłam i narazie mam dość... za godzinkę druga taryfa więc prasowanko ale to na siedząco i przy filmiku więc ok:)

Wisienka moja też jakoś mniej aktywna ostatnio... pewnie już mniej miejsca i dlatego... A ten gaviscon to syropek jest i działa rewelacyjnie. Naprawde. Ja miałam zgagę przez jakieś 4 dni i miałam dość! Naszczęście już przeszło:)

Młodamamusia cosik się już dzieje czy dalej nic?

Co do lakieru to wiem że na rękach nie można bo muszą patrzeć czy nei sinieją opuszki palców a na nogach to cholera wie... Ja będę rodzić w skarpetkach bo mi wiecznie w stopy zimno więc jakoś nie zastanawiałam się nad lakierem....

Fajne te wasze przychodnie. U mnie tylko raz dostałam na sr a wizyty mam w luxmedzie i tam nic nie dają:( na ktg jeszcze nie byłam więc nei wiem... Wiem że po porodzie dają:))

Do góry