reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam Kochane po bardzooo bardzo długim czasie:-) Zajęłam się Maleństwem, Mężem i sobą aż w końcu uznałam, że czas się odezwać :-)

U mnie cudownie!! Wojteczek rośnie, dzisiaj kończy 6 miesięcy i nie wiem kiedy to zleciało:-)
Wklejam Wam parę jego foteczek starych i aktualnych:-)
Pozdrawiam Was Wszystkie!!!! I całuje Wasze Maleństwa a także Maleństwa co są jeszcze w brzuszkach!!
IMG_0152.jpgSAM_1072.jpgSAM_1006.jpgSAM_0942.jpgSAM_0917.jpgSAM_0912.jpgSAM_0825.jpgSAM_0822.jpgSAM_0815.jpgSAM_1081.jpg

Jak możecie napiszcie mi jeszcze (pytanie do majówek:)) gdzie mogę znaleźć to Nasze forum bo nie mogę znaleźć:blink:

reklama
hej
nie bylo mnie tu dawno, zagladam a tu jakie powroty :)

misia : juz 6 m-cy...jak ten czas leci ! slicnzy synek !!!

marylka : witaj :) milo cie widziec!
s
orbus : zdrowka dla dziewczyn, fajnie ze jeste staka aktywna mama

pozdrawiam wszystkie dziewczyny !!!!!:-)

Misia - witaj! Słodki ten Twój Wojtuś!!! I już minęło pół roku ... Widzę, że też był już nad morzem :-) Jak zniósł podróż i klimat nadmorski? Mój Maruś był bardzo grzeczny a dodam, że wyruszaliśmy z okolic Krakowa a klimat bardzo mu służył :-)

Josephine - witaj! Ty już prawie na wylocie. Jak się czujesz?

witam ... moje panny grzecznie śpią, więc zaglądam

Jos :szok: u Ciebie rzeczywiście końcówka ... strasznie ten czas leci !!!
Sorbuś, zdrówka dla dziewczynek !!! i powodzenia z włoskim :tak: fajny język :-) a jak budowa ???
Majqa, Marylka ... widzę, że menu u Was bogate :tak: a my ciągle na cycu i chyba nawet do świąt tak dociągniemy ... jakoś mi się nie spieszy do gotowania i słoiczków ...
Misia, ale Ci synuś wyrósł !!! sliczny !!!

jol, majqua : hej :) no juz powoli bedziemy zblizac sie z malenstwem do koncowki :)

majqua : dziekuje, dobrze sie czuje. Zmeczona, ale wiadomo jak to na koncowce! ;)

milego dnia!!!

jol - a no dodaję już różności, bo chciałabym czasem bez Małego gdzieś wyjść a to się równa - coś wtedy musi zjeść a laktatora nie trawię... poza tym sam chce próbować, nic na siłę mu nie wpycham

witam z rańca!

jest lepiej! hura... ale nie zapeszam, chociaż rano ni z gruszki ni z pietruszki zaczęła płakać... ale na szczęście się nie powtórzyło.

byliśmy dziś u ortopedy, wszystko jest dobrze :-) za miesiąc kolejna wizytka.
zupka pomidorowa się już gotuje, ja chwilkę przed kompem, bo trza ogarnąć mieszkanko, aaa jutro wraca moja mama od brata ze Szkocji :-) hura, ciekawa jestem tych ciuszków co nakupowała i tego co bratowa pozamawiała na ichnych aukcjach za małe pieniądze :-)

reklama
Heja.
Ja tylko zameldować, że zdrowi jesteśmy. Poszczepienna gorączka trwała 3 dni. Teraz na tapecie nocne marudzenie, nie chce smoka, spanie na rączkach. Tego NIGDY nie było. A i budzi się co 1,5h na jedzonko nocne (normalnie co 2h, ale i tak jestem wybita z rytmu). Jak to robicie, ze cycusiowe dzieciaczki budzą się raz lub dwa w ciągu nocy??
W niedzielę chrzcimy łobuza. Już dzisiaj zaczęła zjeżdżać się rodzinka...
Padam na ryjek.
Pozdrowionka

Do góry