reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam Kochane po bardzooo bardzo długim czasie:-) Zajęłam się Maleństwem, Mężem i sobą aż w końcu uznałam, że czas się odezwać :-)

U mnie cudownie!! Wojteczek rośnie, dzisiaj kończy 6 miesięcy i nie wiem kiedy to zleciało:-)
Wklejam Wam parę jego foteczek starych i aktualnych:-)
Pozdrawiam Was Wszystkie!!!! I całuje Wasze Maleństwa a także Maleństwa co są jeszcze w brzuszkach!!
IMG_0152.jpgSAM_1072.jpgSAM_1006.jpgSAM_0942.jpgSAM_0917.jpgSAM_0912.jpgSAM_0825.jpgSAM_0822.jpgSAM_0815.jpgSAM_1081.jpg

Jak możecie napiszcie mi jeszcze (pytanie do majówek:)) gdzie mogę znaleźć to Nasze forum bo nie mogę znaleźć:blink:

reklama
hej
nie bylo mnie tu dawno, zagladam a tu jakie powroty :)

misia : juz 6 m-cy...jak ten czas leci ! slicnzy synek !!!

marylka : witaj :) milo cie widziec!
s
orbus : zdrowka dla dziewczyn, fajnie ze jeste staka aktywna mama

pozdrawiam wszystkie dziewczyny !!!!!:-)

Misia - witaj! Słodki ten Twój Wojtuś!!! I już minęło pół roku ... Widzę, że też był już nad morzem :-) Jak zniósł podróż i klimat nadmorski? Mój Maruś był bardzo grzeczny a dodam, że wyruszaliśmy z okolic Krakowa a klimat bardzo mu służył :-)

Josephine - witaj! Ty już prawie na wylocie. Jak się czujesz?

witam ... moje panny grzecznie śpią, więc zaglądam

Jos :szok: u Ciebie rzeczywiście końcówka ... strasznie ten czas leci !!!
Sorbuś, zdrówka dla dziewczynek !!! i powodzenia z włoskim :tak: fajny język :-) a jak budowa ???
Majqa, Marylka ... widzę, że menu u Was bogate :tak: a my ciągle na cycu i chyba nawet do świąt tak dociągniemy ... jakoś mi się nie spieszy do gotowania i słoiczków ...
Misia, ale Ci synuś wyrósł !!! sliczny !!!

jol, majqua : hej :) no juz powoli bedziemy zblizac sie z malenstwem do koncowki :)

majqua : dziekuje, dobrze sie czuje. Zmeczona, ale wiadomo jak to na koncowce! ;)

milego dnia!!!

jol - a no dodaję już różności, bo chciałabym czasem bez Małego gdzieś wyjść a to się równa - coś wtedy musi zjeść a laktatora nie trawię... poza tym sam chce próbować, nic na siłę mu nie wpycham

witam z rańca!

jest lepiej! hura... ale nie zapeszam, chociaż rano ni z gruszki ni z pietruszki zaczęła płakać... ale na szczęście się nie powtórzyło.

byliśmy dziś u ortopedy, wszystko jest dobrze :-) za miesiąc kolejna wizytka.
zupka pomidorowa się już gotuje, ja chwilkę przed kompem, bo trza ogarnąć mieszkanko, aaa jutro wraca moja mama od brata ze Szkocji :-) hura, ciekawa jestem tych ciuszków co nakupowała i tego co bratowa pozamawiała na ichnych aukcjach za małe pieniądze :-)

reklama
Heja.
Ja tylko zameldować, że zdrowi jesteśmy. Poszczepienna gorączka trwała 3 dni. Teraz na tapecie nocne marudzenie, nie chce smoka, spanie na rączkach. Tego NIGDY nie było. A i budzi się co 1,5h na jedzonko nocne (normalnie co 2h, ale i tak jestem wybita z rytmu). Jak to robicie, ze cycusiowe dzieciaczki budzą się raz lub dwa w ciągu nocy??
W niedzielę chrzcimy łobuza. Już dzisiaj zaczęła zjeżdżać się rodzinka...
Padam na ryjek.
Pozdrowionka

Do góry