reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witajcie!

widzę, że sie za mną nikt nie stęsknił... :-( :-p

mam problem z dostępem, laptop padł.... nie wiem co mu jest, a stacjonarny ciągle się wiesza, a nowego kupować nie będe bo szkoda kasy, mamy na co teraz wydawać.

z młodą jutro na szczepienie, jakoś 2 tygodnie temu ważyła 4700... więc pewno przegoniła Emilkę która to starsza... ;-)

Wczoraj przyjechali rodzice K, teściowa 1 raz widziała małą na żywo :-) właśnie jest z nią na spacerku, ja myje głowę i do nich dołączę jak się zrobię na piękność ;-) hihihi
aaa a moja mama odpoczywa sobie po ostatnim ciężkim roku. SIedzi sobie z kolezankami w Kołobrzegu od czwartku :-)

Marcepanek w miarę możliwości wpadaj częściej!!!
Maran u mnie pogoda ostatnio w kratę, wczoraj chyba ostatni powiew skwaru, a dziś po nocnej burzy ciepło, ale wiatr. ale młoda i tak dada " poszła "
Mary a co ty tak skromnie?
Wisienka &&& za Was.

Wszystkie ściskam!:-)

monisia - oby u siostry wszystko ok było &&&, a Rozalia też ładnie rośnie Kluseczka :) Nie wiem co te dzieciaczki wyprawiają - jeszcze sie dość w życiu nasiedzą ;) Mało tego Marek dźwiga pupcię do stania :szok: no i najlepiej mu na rączkach ...
A Twoja córcia jeździ jeszcze w gondoli? U mnie od m-ca spacerówka w użyciu bo tak się darł w niebogłosy a teraz Królewicz zadowolony :)

Dziewczyny a jak u Waszych pociech z ząbkami?

created - oby z Oskarkiem wszystko dobrze było &&&&. Ja też będę powoli wprowadzać różne pokarmy i zacznę od jabłuszka właśnie. Co do cyca - Maruś mało kiedy zjada drugiego cyca, zazwyczaj nie zje wszystkiego z jednego ... A je co 2-3 godz a dziś w nocy co 4/5 godz.
Kochana, no własnie gondola to wgole za mała juz na nia:szok:Jak sie wyciaga to dotyka do góry i dołu:-DAle spacerówke tez juz zapinam, bo w niej jej sie wygodniej siedzi, a jak zasnie to mozna połozyc:tak:

Witam poniedziałkowo. Paweł poszedł do pracy na popołudnie, Mila spi u siebie (matko jaka ona grzeczna a podobno dzieci z WNM sa krzykliwe i marudne, tfu , tfu)Po gościach nie ma śladu pościel porozbierana i poprana i furczy razem z recznikami na balkonie. Podłogi pomyte, kurze przetarte. Pol wziął małą rano na spacer po lekarzu a ja wróciłam do domu i raz dwa poleciałam jak huragan mieszkanko na błysk. Zostały gołąbki, sałatka reszta sernika, drożdżowca i rosół więc nie zawracałam sobie głowy obiadem. Bylismy u tego lekarza po przepisanie skierowań na NFZ bo tamte mieliśmy od prywatnego lekarza i bez refundacji. I co się okazało
shocked.gif
FT3 i FT4 są i tak płatne, USG ciemiaczka nie robią w mojej miejscowości na NFZ tylko płatne! A rehabilitanta nie ma prócz płatnego i muszę szukac we Wro i dojeżdżać. Umówiłam się i tak wcześniej prywatnie ale co by było gdyby nie było nas stać i nie mielibyśmy auta
realmad2.gif
Cholerna BEZPŁATNA słuzba zdrowia, szlak by trafił
realmad2.gif
Pani od bobathów zdzwoniła i umówilismy się na sobotę, będe już po Vojcie i miała jakieś rozeznanie. Oglądneliśmy tez film o pielęgnacji niemowląt i zmieniliśmy sposób noszenia, podnoszenia i obracania MIli na korzystny dla niej. W sobote dowiemy sie więcej.
majqa siny chłopak i tyle, nie ma co się czepiać
monisia gratki dla siostry. U nas z gondolą takie szczęście, ze ma 82cm i straczy na dłużej. ten wózek to był strzał w 10.
create już ząbki szybko, ja się zastanawiam jak długo mi wystarczy mleka dla Mili bo jest coraz bardziej żarłoczna a ostatni je częściej więc chyba trochę nie dojada
mlodam wykorzystaj teściową
maran kiedy wy jedziecie do PL??Coś mi się miesza czy dobrze myślę, ze w październiku też macie chrzciny?

wisienka my w październiku lecimy 10 do 27 będziemy i chrzciny bym chciała na 16-17 umówić, ale to zalezy jak szybko nam polski akt urodzenia wydadza... mam nadzieje, że sie wszystko uda bo jak nie to lipa z chrzestną bo ona ma już jakies wesele w rodzinie umówione na kolejny weekend 23-24pazdziernika. Kurka no i mam nadzieje że da rade na ten 16-17. A tak z innej beczki to znowu mi sie popieprzyly cykle bo @ do mnie nie przyszła już będzie z tydzień jak jest po terminie... w ciązy nie jestem bo nie było za bardzo sposobności a nawet dla świetego spokoju testa zrobiłam bo bywają przecież niepokalane poczęcia ;) ale jedna krecha ufffff... no ale @ jak nie było tak i nie ma... albo cykl bezowulacyjny, albo opóźniona owulacja, albo menopauza ;) hehehe...

młodam wykorzystaj pomoc :) i odpoczywaj, wyskocz do fryzjera czy zrób coś innego co Ci sparawi odrobine radości :)

reklama
Do góry