mary-beth
Fanka BB :)
Hej kochane!
Ja wlatuję na chwilkę Was pozdrowić. Właśnie skręcam mebelki malutkiej. Żadna to filozofia i nie chce mi się czekać na Matsa aż wróci z pracy. ;-) Komoda/przewijak już gotowa, ale plecy to mi chyba odpadną... Oto ona:
Łóżeczko z tej samej serii:
Jest jeszcze duża, pojemna półka, a ją to chyba zostawię Matsowi to skręcenia:
Ale jak już wszystko będzie na miejscu... Nie mogę się doczekać! A w przyszłym tyg. znów poszaleję na wyprzedażach - umówiłam się z koleżanką na zakupy dla maluszka!
Wisieńka - ogromnie kciuki za to, by Emilce przeszło jak najszybciej!
Maran - co u Ciebie? Mam nadzieję, ze miło spędzacie czas z bratem!
Ewelinka - jak tam synek? ;-)
Buziaki dla wszystkich! Zmykam skręcać dalej. :-) Może uda mi się jeszcze łóżeczko skręcić, ale to tyle będzie na dziś, bo już po tej komodzie jestem padnięta!
Ja wlatuję na chwilkę Was pozdrowić. Właśnie skręcam mebelki malutkiej. Żadna to filozofia i nie chce mi się czekać na Matsa aż wróci z pracy. ;-) Komoda/przewijak już gotowa, ale plecy to mi chyba odpadną... Oto ona:
Łóżeczko z tej samej serii:
Jest jeszcze duża, pojemna półka, a ją to chyba zostawię Matsowi to skręcenia:
Ale jak już wszystko będzie na miejscu... Nie mogę się doczekać! A w przyszłym tyg. znów poszaleję na wyprzedażach - umówiłam się z koleżanką na zakupy dla maluszka!
Wisieńka - ogromnie kciuki za to, by Emilce przeszło jak najszybciej!
Maran - co u Ciebie? Mam nadzieję, ze miło spędzacie czas z bratem!
Ewelinka - jak tam synek? ;-)
Buziaki dla wszystkich! Zmykam skręcać dalej. :-) Może uda mi się jeszcze łóżeczko skręcić, ale to tyle będzie na dziś, bo już po tej komodzie jestem padnięta!