reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewelinka jak zwykle niezawodna:) Dzięki

Na reszte odpisze potem bo mama przyszła i musze poskromić psiaka a potem uciekam do dentystki...

reklama
ewelina ja bym z Tatusiem nie wyslala z 2 powodow : po pierwsze moj M do twardzieli nie nalezy ( jezeli mow o jego coruni) a dwa mala szybciej uspakaja sie przy mnie( maz calymi dniami w pracy).
bedzie dobrze chwila strachu i po sprawie

Wiolka, ja z czystym sumieniem mogę z P małego wysłać...oaza spokoju i ma podejście do małego, wie jak go uspokoić, co mi nie zawsze się udaje ;) damy radę...

Kochane pewnie ze dopajam, ale to nic nie daje... wypije wode, czy herbatke i dalej głodna:-(A zjada srednio ok 70 ml. wiecej nie chce jej na siłe wpychac zeby nie zwymiotowała....

Monisia, a jesteś pewna, że ona nie dojada? Może o coś innego jej chodzi?? Może chce tylko zaspokoić "ssanie"...dajesz jej smoka?
Daje jej smoka, ale tak zbytnio chetnie go nie ssie...poza tym nie wiem czy nie dojada, po prostu spi bardzo lekko i króciutko, bez kołysanie ok 10 min lub mniej. chyba ze porzadnie przysnie....a jak jej nie dam mleka tylko próbuje zabawic albo herbatke to rece chce sobie zjesc, prezy sie i płacze...

Monisia, musisz znaleźc na nią sposób, bo wg mnie ssanie rączek to nie tylko objaw, że chce jeść, tym bardziej, że piszesz, że je często...ona teraz poznaje, że ma rączki i że może je wziąć do buźki - taki etap rozwojowy...a prężenie i płacz...hmm...może brzuszek? No nie wiem, cóż Ci doradzić kochana...

reklama
Cześć babeczki!

Witam się po przerwie - u mnie spadek energii, a i net nam nawalał... :eek: Wczoraj przespałam pół dnia po fizjoterapii i akupunkturze, a dziś obudziłam się z bólem głowy i bez energii... :zawstydzona/y: Dzień super, słonko świeci, a ja nie mam siły wyjść na spacer! :confused::confused::szok::cool::-(

Monisia - powodzenia z córeczką, mam nadzieję, ze szybciutko znajdziesz sposób na jej prężenie!

Ewelinka - powodzenia na szczepieniu! ;-)

Monia - a dla Ciebie powodzenia u dentysty! :tak:

Wiolka - witaj! :-)

Mlodam - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! :-)

Miłego dnia, kochane!

Do góry