reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka - współczuje porodu ale powtórze sie najważnieujsze ze Emilka jest cała i zdrowa i ty tez kochana - jak zobaczyliśmy zdjęcie twojego syna z Emilką to myśleliśmy z mężem ze to Pol jest :)

Majqa i Monisia
- ja bym jechała bez obaw oczywiście jak dzieciaki ładnie w fotelikach jeżdżą - na pewno jod tylko pomorze wiec super sprawa

Nie nadrobiłąm zbytnio bo nie mam kiedy - pozdrawiam was wszystkie serdecznie - postraram sie jutro zajrzec

reklama
Hej kochane
Monisia, majqa ja bym pojechała jakby Emisia miała miesiac to spokojnie
Sorbuś Maciek właśnie w Chorwacji, jakże bym też chciała tam być. No i specjalnie dla ciebie zdjęcie Pola z małą, przekonasz się, ze nie cięzko się pomylić. Maciek większy od niego i to sporo.
My staramy się wrócic do normalności. Wkleić nowe obowiązki w plan dnia, zaprowadzić Emilce rytuały. Dziś była połozna, miła kobieta, odpowiedziała na wiele pytań. Jutro jedziemy do szpitala po moje wyniki i pokazac bliznę. Choc już lepiej nadal jednak bardzo boli i jest mocno zaczerwieniona w około.Mam nadzieję, ze jednak nie okarze się, ze w środku jeszcze coś się jątrzy. Moze jutro uda opisac mi się poród bo dziś padam już a jeszcze chcę pooglądac z Polem film. Miłej nocy

Załączniki

• eeeeeeee.jpg
    eeeeeeee.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 56
Hej!!!!
SORBUS - my chyba mała w gondoli (przypietej pasami - czytałam ze mozna) bedziemy wiesc, bo ona w foteliku to chyba nie wysiedzi, zreszta niewygodnie taka dluga droge....
MARYLKA - Bartus juz taki duzy...slodziak!!!!:tak:
A to moja Rozalka z dzisiaj...jedno wrzuciłam na suwaczek....
P1010086.jpg
Aaaa i zamówiłam sobie taka chuste, jak myslicie??? Mam nadzieje ze jutro przyjdzie:tak:
http://www.babytuli.pl/products/copy-of-chusta-elastyczna-tuli-manu

Ostatnia edycja:
śliczne te bobaski - wszystkie bez wyjątku :)))

Monisia a jaką macie drogę przed sobą ??? Co do gondoli ja bym nie ryzykowała :no: ja mam schiza na punkcie fotelików - musi siedzieć dziecko zawsze w nim i fotelik musi spełniać wymogi i mieć odpowiednia punktacje w testach ADAC - także gondole zdecydowanie odradzam :no::no:
Ostatnio Zawitkowski mówił ze dziecko spokojnie może w foteliku siedzieć bo to jego pozycja z ostatnich 9 m-cy wiec na pewno jest mu wygodnie :baffled: nie wiem mam nadzieje ze ma rację - ale nawet gdyby nie do końca bezpieczeństwo dziecka jest dla mnie ważniejsze i nie przewoziłabym w gondoli

Palemko rany julek nie wiedziałam :-:)-:)-( dopiero teraz zauważyłam
[*] - strasznie mi przykro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulę mocno kochana - strasznie to :no::no::no::no::no::no::no: sprawiedliwe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wisienka - rzeczywiście nie odróżniłabym Pola od Maćka :))) kurcze masz dużego syna już i maleńka córeczkę super :))) mam nadzieje ze rana się goi i z toba będzie oki wszystko

Ostatnia edycja:
Witajcie

Wisieńka
- Twój syn to już prawdziwy mężczyzna :) Można go z Polem pomylić. A Emilcia piękna :)
Sorbuś - no u nas to kawał drogi, trzeba zrobić kilka przystanków na karmienie i przewijanie ... sama nie wiem - na pewno było by to z korzyścią dla wszystkich
monia - u nas odpukać nocki pięknie śpi oby się nie odmieniło ...
palemko - przykro mi też teraz dopatrzyłam ... [*]

Mareczek jest cały obsypany na buzi - część to trądzik niemowlęcy a reszta to potówki. Zakładacie swoim dzieciaczkom czapki na spacery? U nas prawie codziennie wieje dość mocno i boję się nie zakładać ale dzięki temu wychodzą mu potówki :/

reklama
majqa u mnie nie ma lata takiego jak w Polsce, raczej pogoda taka wiosenne tzn. ciepla wiosna bez upałów i ja nie ubieram Mai czapki tylko ma kaputek taki od bluzy i jest ok.
dobdcl.jpg

Do góry