reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

mary - dzięki, impreza się udała ale posiedzieliśmy tylko 1,5 h bo mały do kąpania i do spania był

dziś u nas festyn - wysłałam męża i dziewczynki na karuzele, Maruś śpi, ja sprzątam po obiadku i za chwilkę ruszamy do teściowej :)

miłej niedzieli :)

reklama
malenka.jpgEmilka 1.jpgEmilka.jpgZobacz załącznik 370902Dzis odwiedzali nas goście i Maciek jechał na wczasy to wpadam tylko pokazać mojege dzieciaki. Maleńka Emilka i Maciek -starszy brat

hejka!

witam po przerwie, wpadłam na chwilkę.

Sorbuś gratki ząbka.
Wisienka witaj znów z nami. Maleńka jest słodka. Z życzeniami itd. nie będę się powtarzać ;-) pusć mi strzała jak będziesz miała chwilkę to drynnę - moj Ty informatorze ;-)

Ja jutro wizyta i ktg, dowiem sie jak moja szyjka i wogle co tam sie dzieje, od piątku jestem bez fenoterolu... :szok: zobaczymy jak to będzie w moim przypadku. Oby mała jeszcze posiedziała.

Gdzieś od piątku mam nogi na potęgę-stopy opuchnięte - masakra o łapkach nie wspomnę, bo już od dawna je mam nie swoje.

Moja mama już po operacji, powoli dochodzi do siebie. Nie była to lekka operacja... Od soboty mam K w domku :-) wczoraj na działce zbierał ogórki, ja też coś tam się kszątałam, a dziś masa roboty i jeszcze wiśnie od siostry - bo pojechała na urlop i szkoda ich by opadły... także na dziś mam ogromnego FULAAAAA
a jutro wizytka i boję się skutków dzisiejszych działań kuchennych...

młodam na pewno wszystko będzie dobrze :) u Ciebie juz prawie 37 tydzien wiec nie ma strachu :)
wisienka wow ale Maciek już wielki chłop... jak tak po Twoim suwaczku widzialam, że 16 lat skończył to pomyślalam, że duży chłopak, ale jak Emilke tak trzyma na rekach to chłop na potęge... a ona śliczna maleńka Kruszynka :*

Hej wszystkim!

Mlodam - powodzenia na wizycie! Daj znać, co się dzieje! ;-) Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

Wisieńka - śliczne fotki! :-)

Miłego dnia! :happy2:

Witam kochane!!!!
Nie nadrobiłam, wybaczcie:zawstydzona/y:
WISIENKA - Emisia pzesliczna, a brat jaki dumny:tak: Współczuje powikłan i nieciekawego porodu, ale wazne ze juz po wszystkim:tak:
U nas lepiej, załatwiłam sobie krople sab simplex i pomogły, z dnia na dzien lepiej, kolka całkiem nie ustapiła, ale widze poprawe:tak:Rozalka zaczeła prukac w koncu, bo tak tego nie robiła, wiec mysle ze to dzieki kroplom sie gazy uwalniaja....
Powiedzcie mi, czy moge jechac z mała nad morze za 2 tyg, jak myslicie????

witam się w poniedziałkowe przedpołudnie :-)

Ewa, Mery dziękuję. Jak będę po wizytce to na bank dam znać, ale odrobinkę później, bo od razu po jedziemy do mojej mamy do szpitala w odwiedziny. Dziś rano mama dzwoniła i hura jutro wychodzi :-)

Monisia to super, że wredota kolka odrobinę odpuściła!

Hej:)

Wisienka współczuję porodu i powikłań:(( Mam nadzieję że szybciutko dojdziesz do siebie:) No i najważniejsze że Emilka zdrowa. I jaka śliczna!!! I braciszek jaki dumny:))

Mlodam Może będziesz miała tak jak ja:) Ciąża przeleżana, trochę fenka a jak na koniec zaczęłam się aktywizować to poszło szybciutko i sprawnie:) Ale nie jeszcze malutka poczeka:))

Monisia ja nie na czasie to nawet nie wiedziałam że wy kolkowe... współczuję:(( Ale dobrze że masz kropelki oby pomogły!!

I nie wiem co jeszcze bo nie doczytała....
U nas czwarty tydzień już:)) Malutka coraz grzeczniejsza i coraz bardziej kontaktowa:)) Miałyśmy przejściowe problemy z brzuszkiem (coś chyba zjadłam) i z kupką ale już jest dobrze:) I mam nadzieję że kolki nas ominą... Póki co pracujemy nad ustaleniem planu dnia i unormowaniem pór spania... Np dziś w nocy prawie cała spała:) Wczoraj byłyśmy w gościach i długo była aktywna między spaniem. I to chyba jest sposób:)
Dziś byłysmy na wizycie i wazymy całe 4 kg:))

Miłego dnia:) Postaram się bardziej na bieżąco być...

reklama
Powiedzcie mi, czy moge jechac z mała nad morze za 2 tyg, jak myslicie????

mam dokladnie ten sam dylemat ;) Mąż pojechał dzisiaj do Gdańska do pracy i za dwa tyg chce nas do siebie zabrać coby za bardzo nie tęsknił. Trochę się boję czy Maruś nie jest za malutki ale skoro jaewa nie boi się podróżować z córcią to może nie jest tak źle???

jaewa - jak sobie radzisz z córcią na wyjazdach? z kąpaniem itp.?

Do góry