Wisieńka
Fanka BB :)
Jestem kochane. Byłam na zakupkach spożywczych. U mnie kompletna cisza. Samopoczucie w normie czyli zgaga, mdłości na topie. Dziś jednak nie wymiotowałam. Brzuch pobolewa jak na 2 często ale to tyle.Coś mi się zdaje, ze dojdę do terminu i jednak cc mnie nie ominie. Zaczeły się telefony czy już, juuuuuuuuuuż. Haha mówię im, że zamek się zaciął i nie mogę rozpiąć.Po za tym ciągle jestem spiąca i korzystam z tego, ze mogę się jeszcze wyspać.
monisia pamiętam, ze Maciek tez miał kłopoty z ssaniem smoka a bez marudził do cyca.
mlodam&&&&&&& za wizytę
maran ja się pocieszam, ze jeszcze 2 tyg tylko, szkoda mi jednak, ze sie nie zaczyna bo zbliża się wizja cc
majqa ty na prawdę silna babka jesteś, 2 dziewczynki, Mareczek i jeszcze chłopaki sister.
Jaewa u was teraz nie ma chyba takich upałów?
create ja tez jadłam wszystkiego po trochę bez wzdymających, gazowanego i oczywiście %
Marylka odezwij się czasem
Idę robić obiadekbez mięsa bo mam go już dośc. Zrobię sobie racuchy z truskawkami a co
Jos kurcze zaciskaj może w koncu się ruszy
monisia pamiętam, ze Maciek tez miał kłopoty z ssaniem smoka a bez marudził do cyca.
mlodam&&&&&&& za wizytę
maran ja się pocieszam, ze jeszcze 2 tyg tylko, szkoda mi jednak, ze sie nie zaczyna bo zbliża się wizja cc
majqa ty na prawdę silna babka jesteś, 2 dziewczynki, Mareczek i jeszcze chłopaki sister.
Jaewa u was teraz nie ma chyba takich upałów?
create ja tez jadłam wszystkiego po trochę bez wzdymających, gazowanego i oczywiście %
Marylka odezwij się czasem
Idę robić obiadekbez mięsa bo mam go już dośc. Zrobię sobie racuchy z truskawkami a co
Jos kurcze zaciskaj może w koncu się ruszy