reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Majqa, Created - dziękuję!

Majqa - dużo zdrówka dla córeczki!

Created - śliczny Twój bobasek!!! :-) Dobrej i spokojnej pierwszej nocki sam na sam z maluszkiem!

A oto moja kruszynka:

Zobacz załącznik 365787

:happy2::happy2::happy2::happy2: Tak śmiesznie sobie leżała z nóżką na nóżce! :-D

Niestety, nie poczytałam dziś - przepraszam, ale głowa mi nadal pęka i idę spać. :sorry2: Ale będę teraz więcej. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
mary-beth śliczna maleńka kruszynka :) gratuluje córeczki no i widze, że tym razem mnie intuicja nie zwiodła :)
createdbylove będzie dobrze ja z obiema moimi babeczkami sama jestem każdej prawie nocy bo mój mężuś na nocki pracuje wiec wiem jak jest :)
Majqa niechże wreszcie te chorobska zostawią Ize w spokoju bo sie bidulka wymęczyła... ale najwazniejsze by reszta Maluchow nie przejęła "mikroba" :* ściakam Was mocno :*

Przepraszam że nie nadrabiam ale nie mam siły:( Nieprzyzwyczajona jestem do wstawania w nocy a w dzień nie umiem ciąle spać:(( Chodzimy oboje jak zombie:) Chociaz musze przyznać ze córeczka jak narazie aniłek.Wiktoria spi i je i czasem tylko płacze ale i to da się dość szybko uspokoić i jak narazie udało nam się uniknąc noszenia na rękach:)) Usypia też głównie sama jak się ją w takim półśnie poloży do łózeczka lub wózka:) I tylko z karmieniem mały problem jest bo musze ją budzić co 2-3 godz i czasem je tylko 10 min i zasypia... Ale odkryłam że jak ją karmię na raty, czyli 10 min, przerwa na odbicie i obudzenie to potem znowu 10-15 min je. Chyba się najada bo produkcja w pieluchach niezła:))
Ja już dochodzę do siebie, wczoraj zdjęli mi szwy i normalnei mogę chodzić:)) Tylko guzek mi się w piersi zrobil - pewnei kanalik zapchany... póki co mam ją poprostu karmić w innej pozycji i moze będzie dobrze:)

createdbylove na kolki infacol dostepny na wyspach a bardziej skuteczny sab simplex niemiecki mozna kupic na ebay ja własnie kupiłam na ebay i polecam bo działał, no a tak po za tym to spróbuj wykluczyć mleko i jego przetwory bo często dzieci nie trawia laktozy i stąd te kolki aha i jesli robi kupki z taką jakby pianą to na pewno przyczyna kolek będzie mleko i jego pochodne...

Monia Wiki to twoje pierwsze dziecko ?? Przepraszam za to pytanie ale nie kazdy ma suwaczki podwójne i od jakiegos czsu sie zastanawiam czy to twoja pierwsza córcia
Fajnie ze taka spokojniutka oby tak dalej

Created ja polecam sa simplex ale na kazde dziecko co innego działa to jak to nie pomoze próbuj infacol albo espumisan

Majqa zdrówka dla Izuni

Dzień dobry:-)

MARY gratuluję córeczki!!!! Będzie córeczka tatusia:tak::tak: I Kruszynka śliczna - kiedy Mój był taki... teraz się nie mieści na monitorze:szok:

MAJQA zdróweczka dla Izy!!! Mam nadzieję że już lepiej...

CREATED kładź Małego jak najczęściej na brzuszku, możesz robić masaż brzuszka lub ciepła pieluszka na brzuszek... To są takie naturalne metody póki nie masz leku...

MONIA dobrze że dochodzisz do siebie i że Wiki taka grzeczniutka:tak::tak:

WISIENKA co tam u Ciebie????!!!!

EWELINA Tobie również miłego dzionka*

reklama
Witam

created - nam na kolki pomagał debridat i esputicon krople

Iza ma sie lepiej ale nadal oczka ma mętne - więc jeszcze cos w niej siedzi
a ja czekam jak na szpilkach czy to koniec czy rozwinie się u pozostałych :(

Do góry