reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

martuska właśnie dziś sobie o Tobie myślalam... i chyba moimi myślami Cie ściągnełam ;) jak tam u Was z ząbkowaniem? Bo u mnie dalej bolesnie i bez rezultatów... U Ali było 2-3tyg marudzenie i odrazu 2 dolne jedyneczki a teraz z Maja juz jest ze 1-1,5 miesiaca marudzenia, ślinienia sie, denerwowania a zabki dalej sie nie przebiły... czuje je pod palcami i widze, że sa tak blisko w tych dziąsełkach, ale nie chcą sie przebić... potrzebuje urlopu ;(

reklama
Monia - Sliczna! A jakie ma wloski.. Miodzio:)
Wisienka - Zbliza sie do konca, trzymam kciuki za bezbolesny porod..

U nas bez zmian, Maly rosnie jak na drozdzach, pampersy zaczynaja juz male sie robic, trzeba bedzie dwojeczki kupowac juz :)
Poza tym ok, jakby nie to, ze ciagle tak wymiotuje, eh chwilami brak mi sil, na to ciagle przebieranie mycie, ale coz... takiego zarloka mam, to musze :D

28czer mamy spotkanie o paszport no i jak tylko go dostaniemy to wracamy do PL na stale :D
Jestem przeszczesliwa :))))

&&&& za porody i buziaki dla Bobaskow :*

Czesc Dziewczynki:)
Nie nadrabiam bo nei mam jak:( Wklejam na nk zdjęcia naszej panienki:) Jednak będzie Wiktoria bo tak do niej pasuje:)) Napisze coś więcej jak trochę odetchniemy bo narazie się uczymy być razem:)) Moze uda mi sie jeszcze tu wkleić zdjęcia...

A i dziekuje bardzo za smski z gratulacjami:) i za kciuki:))

Uploaded with ImageShack.us
MONIS OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!SLICZNA MALENKA:-D:-D:-D
Ja nic nie wiedziałam ze Ty urodziłas kochana....dopiero teraz jak weszłam na bb...
U nas wszystko dobrze:tak:Rozalka rosnie jak na drozdzach, wczoraj tylko ja miałam biegunke, chyba mama za tłusty rosól w niedziele zrobiła:eek: No i malutka tez niespokojna była, ale juz wszystko ok:tak:
Całuski dla wszystkich :***
WISIENKA - teraz czekam na Ciebie Słoneczko:tak::-D

Witam ...

mało mnie, ale postaram się poprawić :tak: dziewczynki są oczywiście bardzo absorbujące, ale powolutku wszystko ogarniamy ...
na szczęście M jeszcze 2 tyg będzie w domku, więc mam nadzieję, że do tego czasu już całkiem opanuję sytuację ;-)

Majqa, zdrówka dla Izy !!! i &&& żeby nikomu nic nie 'sprzedała' ...
Monia, cuuuuudo !!! jeszcze raz wieeelkie gratki :-):-):-)
Maran, &&& za ząbki ... oby wreszcie wyszły !!!
Marta, mogę Ci podrzucić moją stertę prasowania;-)???
Wisieńka, może cisza przed burzą ;-) daj znać jak po wizycie :tak:

a ja wreszcie przedstawię moją Lilę ...

druga doba ...
SAM_0510 (Large).jpg

10 dni ...
SAM_0691.jpg

reklama
Do góry