reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej:)

Marylka przystojny lekarz to przy porodzie podstawa;-) A sen może i proroczy:) Fajnieby było:) No i widze że nei ja jedna się zmachałąm wczoraj:)) I wiesz tez pomyślałam o lakierze do paznokci bo mi się skońćzył ale ostatecznie zapomniałam.

Wisienka współczuję zgagi i wymiotów... Kurcze jeszcze trochę i my tak będziemy pisały że termin już za chwilę i chcemy rodzić...
Mnie zgaga męczy od 3 dni taka masakryczna że już nei mogę! wczoraj pani mi adała w aptece jakiś syropek zobaczymy... Najgorsze że nei ważne co zjem:((

Created to teraz możesz wpaść do mnei zrobić generalne porządki:)) bo ja się jakoś zebrać nie mogę.... Może mały po takich akrobacjach zdecyduje się wkońcu wyjśc:)

A ja już wiem czemu przespałam wczoraj pół dnia... Jakieś choróbsko mnie bierze... Katar mam i okropny ból gardła. Do tego paskudne białe jakieś coś w gardle i uczucie jakbym cały przełyk miała spuchnięty:(( Do poniedziałku spróbuje sama się poleczyć a jak nic nie da to do lekarza...
Miłego dnia.

reklama
Monia dużo zdrówka kochana

uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEŚCI OD EWELINKI : "ZACZEŁO SIE WODY ODESZŁY TRZYMAĆ KCIUKI "

No ja tak myślałam że ona się wkońcu zlituje i będzie pierwsza:) Powiedz jej że mocnoooo trzymam kciuki:)

Monia już jej napisałam ;-)
ja pierwsze co sobie pomyślałm to : " no w końcu worek sie rozwiązuje" hahahahahaha ale jestem co

Hej wszystkim i miłego piątku!

Ewelinka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za lekki poród!!! No, wreszcie się zaczęło!!! :happy:

Teraz tylko czekać reszta dziewuszek się rozpakuje! :-):-)

Monia - zdróweczka, kochana! Oby Ci przeszło szybko!

Hej dziewczyny.
Ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marylka heh fajny sen. Ja też śpię z reni
monia a jaki ten syropek???Zdrówka kochana zyczę
majqa a u ciebie cisza??
monisia, create , Jol jak tam dziewczyny bo kolejka ruszyła z kopyta:-D
Dzisiaj w końcu chłodiej, lżej mi się spało ale znów obudził mnie głód o 5tej....

hej :)

Ja też z tą zgagą się miałam, teraz już rzadko się zdarza, na szczęście, też nie dawała mi spać i tylko rennie pomagało..

Marylka - Może może proroczy, zobaczymy, do poniedziałku jeszcze trochę czasu :)
Monia - Współczuję choroby, mam nadzieję, że szybko Ci minie
Ewelinka - Jak dobrze, że rozpoczęłaś ten wysyp późnomajowy, bo nasze Urwisy chyba do czerwca chcą zostać :D
Mary-beth - Dziękuje i wzajemnie, jak się dzisiaj czujesz?
Wisienka - Ja też nie mogę zasnąć jak jest za gorąco w pokoju, praktycznie wiekszość ciąży tylko pod kocykiem śpie, bo pod kołdrą za gorąco
Majqa - A Ty jak tam? :)

Monisia - Halo, halo?? :D

U mnie cisza.. dzisiaj pół nocy spać nie mogłam, sama nie wiem dlaczego.. obudziłam się koło 4 i do 7 rano leżałam, aż w końcu zasnęłam :)
Idę zaraz do miasta, a mam taki kawał, że może to zmusi go do wyjścia :)

reklama
Woow nowreszcie zagląda zaglądam i nic az tu wreszcie Ewela zaczeła - trzymamy &&&&&&&&&&& za szybki poród i zdrowego dzidziusia

Hehe Marylka no tak odpocznij:-D

A ja znowu mam cholerną zgagę. W koncu zasnełam i spałam 2 godziny ale zgaga budziła mnie co chwilkę. Przed chwilą obudziła mnie koleżanka. Biedna wraca od gina, 3 miesiące leczyła prolaktynę Bromergonem i ma powyżej 54. No i dostała skierowanie na rezonans bo podejrzewają guza przysadki.

Moja szwagierka tez ma guza przysadki i wysoką prolaktynę - w pierwszą ciąże zaszła przypadkiem a lekarz był mega zdziwiony ze się udało - teraz podobno staraja się 6 m-cy i nic

monisia -
[*] dla babci

TO był dla mnie bardzo smutny dzień mamy bo pierwszy kiedy zamiast do mamy z kwiatkiem poszłam na cmentarz :(( a rano miałam mysl ze musze zadzwonić z życzeniami :(((
Dobrze ze sama jestem mamą bo starałam sie mysleć o swoich dzieciach - ehh cięzki dzień

dobra juz nie smęcę - czekamy na wieści od Eweli

Do góry