reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć:)

Mlodam współczuję pobytu w szpitalu:( Oby szybko zleciało! Ja brałam fenoterol przez 3 tygodnie chyba... Pierwszy tydz pełne dawki po 6 tabletek a po tygodzniu zaczęłam co dwa dni zmniejszać dawkę i wkońcu po 3 tyg przestałąm brać. Brałam od 24 do 26 tyg żeby wyciszyć skurcze po chorobie z silnym kaszlem. I po odstawieniu nic mi nie było już.... Mój ginek jest zdania że to świństwo i nie należy zbyt długo brać... 'kocha" za to cordafen i dał mi na wszelki wypadek ale nic się nei działo...
I dobrze że dali na rozwój płucek - oby nie było potrzebne, ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi:))

Wisienka kopytka z truskawkami???wow....

Marylka widzisz synek myśli o mamusi:) co by jeszcze pieniążki dostała:)) A babcię masz pierwsza klasa:))

Created współczuję pytań:( ale spoko juz bliżej niż dalej, jeszcze chwilka i mały będzie z Tobą:) zaczną się insze głupie pytania:) Tak to już chyba jest...

A ja wczoraj spakowałam wkońcu torbę:) Jeszcze musze kupić klapki, szlafrok i stanik. Miałam wczoraj bardzo bolące przepowiadajace i stwierdziąłm ze może czas najwyższy by się przygotować... Co prawda z porodem czekam na truskawki i czereśnie co by się napchać na zapas ale cholera tam wie to moje dziecko... Pod koniec tego tyg odstawiam luteinę, odstawiłam już magnez...
Póki co piore i prasuję:) W sobotę malowanko i przemeblowanko w sypialni:) Dziś przyszedł mój wózek a pod koniec tyg mama kupi łózeczko...
Żeby jeszcze nie te upały:(((

reklama
Maryla ja chodze do szkoly i wszyscy sie pytaja a co ty tu robisz . Nic tylko opiernicz zbieram ;-)
jak sie dobrze czujesz to pewno śmigaj ;-) ja też dostaje opier od mamy tylko wraca z pracy i mówi tak byłaś na mieście widzieli cie ;-) - zawsze ktoś jej doniesie ;-) ale co tam śmigam puki moge

a w środe na 13 mam ktg a po badaniu ide do sklepu towar rozkładać a potem na 16 na SR ;-) także też sie poruszam ;-)

Monia ;-) ja juz zjadłam pierwsze 3 tróskawki z naszego ogródka ;-) mmm pychaaaaaaaaaa a ja dzis dopakowałam wode i ciastka lu go na przekąske ;-)

U mnie dzis na obiadek pierogi z serem i bita smietana z truskawkami...u mnie na ogródku tez juz sie zaczał sezon truskawkowy:-D
Aaaa no i znów złapały mnie skurcze.....15 min odstepu, ale juz przeszło...:dry:

maryla towar rozkładac. ??
Nauczyciele sie dziwią ze chodze jak za 4 dni mam termin he ;-):-)
tak bo ja mam sklep dla dzieci i niemowlat ;-) pod sówaczkami jest link do bloga - ale ostatnio był w tamtym roku aktualizowany potem ciąża mi na to nie pozwalała ;-(

i spoko ja też nie mam skurczy

Monisia ale ta Rozalka Cie w konia robi ;-) mi sie dziś zachcuiała sałaty na słodko tzn ze smiataną i cukrem do ziemniaczków pycha ;-) obrzarłam sie jak nie wiem ;-)

reklama
Do góry