reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej ;)
Ja nadal w dwupaku, widzę, że zatrzymuje tu kolejkę.. ale mną się nie przejmujcie, wszyscy mówią, że przenoszę, także spoko luzik, poczekam a wy jakby co mnie wyprzedzajcie :D
Wisienka - Na pewno napiszę dokładny przebieg, jak tylko się pozbieram sama po tym :D

Dzisiaj kupiłam takie ładne naklejki na scianę dla Maluszka, przykleje nad łóżeczkiem, narazie będzie miał z nami pokoj, jakoś wolę mieć go przy sobie :)
Kupilismy też planowany regal, także dzisiaj już wszystko będzie gotowe :p
Tylko Czorta nadal nie ma..
1 czerwca przyjedzie moja mama, więc mogę tak 31 maja urodzić xDD to tylko 5 dni po terminie hehe

reklama
Jejku dziewczyny jak patrze na wasze suwaczki to w szoku jestem ja ten czas leci - juz prawie na finiszu wszystkie :)

a ja za 1,5 miesiąca koniec macierzyńskiego :( ale ciesze sie chociaz ze mam juz nianie - koleżankę Bartka ze szkoły - przychodzi juz do małej wiec pierwsze koty za płoty :)

Ewa - twoja niunia jest przecudna :)))
no suwaczki zapierdzielają jak szalone
i fajnie że masz już nianie ;-) ja też pod koniec roku będe musiała szukać dla Bartka

Hej dziewczyny
Create, marylka nie opierdzielac się na porodówkę ale już a potem wyskrobac tu dokładny opis porodu krok po kroku dla Wisieneczki:-D
Marylka a kiedy ta twoja znajoma rodziła, mam nadzieje, ze dawno. Jeśli nie to weż ze soba bicz i odpedzaj chociaz tą z mopem:szok:
mlodam hej i dzieki
majqa no faktycznie ty juz tez finisz, popedz małża niech dyrda na strych bo bedzie sam szorował, prał i składał.Mam nadzieję, ze moje samopoczucie też się poprawi, heh.

sorbuś oj leci kochana szybko, fajnie, ze masz opiekunkę, ja będe poszukiwac jak mała się urodzi. Nie wiem nawet jak się do tego zabrac. Nie mam tu nawet znajomych żeby rozpuścić wici

Mnie bolą biodra, stopy, palce u rąk i ramiona. Dziwny zestaw, nie widze przyczyny:szok:
haha na pewno zdam relacje ;-) a ta znajoma to 3 lata temu prawie rodzila ale i tak byłam w szoku ;-)

mam nadzieje że szybko Ci miną te wszystkie dolegliwości

hej ;)
Ja nadal w dwupaku, widzę, że zatrzymuje tu kolejkę.. ale mną się nie przejmujcie, wszyscy mówią, że przenoszę, także spoko luzik, poczekam a wy jakby co mnie wyprzedzajcie :D
Wisienka - Na pewno napiszę dokładny przebieg, jak tylko się pozbieram sama po tym :D

Dzisiaj kupiłam takie ładne naklejki na scianę dla Maluszka, przykleje nad łóżeczkiem, narazie będzie miał z nami pokoj, jakoś wolę mieć go przy sobie :)
Kupilismy też planowany regal, także dzisiaj już wszystko będzie gotowe :p
Tylko Czorta nadal nie ma..
1 czerwca przyjedzie moja mama, więc mogę tak 31 maja urodzić xDD to tylko 5 dni po terminie hehe

haha 31 to ja mam termin ;-) ale tak sie łudze jeszcze że może we wtorek coś sie zacznie dziać , bo oglądalam kiedyś program i tam i lekarz i położna mówili i jeszcze jakiś profesor że jak jest pełnia to mają zawsze więcej porodów że to ma jakiś związek no a pełnia będzie we wtorek 17 teraz więc mam cicha nadzieje na ten wtorek jeszcze , ale jak sie nie uda to też mysle że przenosze , choć wczoraj miałam kilka leciutkich skurczy w nocy ale to nie było to ;-(

Heheh Marylka już widze na nogach zamiast spac dziewczyno bo potem o sen ciężko :)
kochana a jak tu spac jak mnie dziecko jeszcze z brzucha dziś w nocy co 3 h budziło albo i cześciej i dopiero jak mu dupke pomasowałam to pozwalał mi dalej spac - on tak zawsze wypina ten tyłek ;-) ale pomasowałam pomasowałam i sie rozluźniał i w kime ;-) oczywiście masaż musiał być na siedząco bo na leżąco sie nie liczył ;-) ale nad samym ranem to prawie na siedząco już spałam i masowałam ;-)

Zobacz załącznik 354509 a oto ja w sobote ;-)

a kobitki tak sie zastanawiam generaslnie to chciała bym karmić piersią no ale jak sie nie uda ?? jak myślicie kupić teraz jakieś mleko żeby było w domu tak w razie wu ?? mam bebilkon ale ono nie ejst chyba najlepsze a poza tym stoi rok otwarte więc nie bardzo (kupiłam w tamtym roku jak kota karmiliśmy ;-) )

a tak wogule to dla odmiany jestem dziś wyssana z energii ;-( i uwaga dziś nie rodze nie mam na to siły ;-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane!!!!
MŁODAM - tak kochana wszystko juz naszykowane:tak:Pozdrawiam!!!! Jak u Ciebie samopoczucie????
MARYLKA - pieknie wygladasz i nie kupuj mleka bo jak bedzie pod reka to Cie bedzie kusiło w razie jakichs niepowodzen;-)Ale ty jestes silna babka wiec zacisniesz posladki i dasz cyca!!!!:-D
Ja w koncu po komuniach, wiec tak jak pisałam po 15tym moge rodzic hehehe:-D Ale narazie ciszaaaa.....
Buzka dla wszystkich :***

Monisia dzięki w sumie masz racje jak nie bedzier wyjścia to będzie większa motywacja to raz a dwa jak kupie a nie zurzyje to sie tylko zmarnuje
no i u mnie też sie nic nie widać zeby miało być szybciej

reklama
No wiecie co normalnie się obrażam, wstaję czytam a tu dalej dwupaki :-D
marylka definitywnie powinnaś już rodzić, wiem , wiem brzusio piękny no ale moja droga czas wypuścić Bartusia na słoneczko:-DMleka nie kupuj, dasz radę a w razie w są apteki całodobowe. No a po za tym z Twoim Cycem Moja droga, pójdzie jak po maśle to karmienie
monisia czyli ty juz gotowa do biegu:-)Mi dziś w nocy sniło się, ze miałam trzy torby spakowane, w każdej jedzenie. Chyba byłam głodna:zawstydzona/y:
create, majqa a może wy juz stękacie???

Ja zatrzymuje wodę i to bardzo. Róznica w wadze i parówkowate palce to pokazują.

Do góry