reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka współczuje przesilenia - ja już je chyba miałam - mam taką nadzieje że to to było mój K ma chyba teraz , oby szybko przeszło

MAggy dasz rade , ja sobie ciągle wbijam do głowy że nie ma opcji żeby Bartek sie moim mlekiem nie najadał że kobieta tyle mleka wytwarza ile potrzeba i tego sie trzymam przynajmniej teraz :)

Sol hellloł , a własnie wyślesz mi ten nr konta czy mam sie zdenerwować ??

reklama
Witajcie. łeb mnie napier**** jak jasny gwint , bo inaczej tego nie nazwę i to nie prima aprilis. Znowu nie spałam pół nocy. O piatej przebudziłam się i hafcik a optem kręciłam się do 9tej.:wściekła/y:
Maggy póki Kevin przybiera prawidłowo na wadze znaczy, ze wszystko jest w porządku a dokarmianiem tylko zaburzysz laktację.Jak pisze Sol niedługo wszystko się unormuje.

witam i ja :)
maggy u nas własnie Maja ma pewnie jakis skok rozwojowy bo od 2 dni na cycusiu co chwila a jadła juz ładnie co 3-3,5 godziny wiec to na pewno jakiś skok... a mleko jest w cycach wiec to nie to, że sie nie najada, bo wczoraj jak odciągnęłam jej do butelki, bo do ambasady jechalismy te paszporty dziewczynkom załatwaić, to z jednego cyca ponad 100ml było. wiec spokojnie i nie dokarmiaj modyfikowanym bo szkoda zaburzyć naturalną laktacje :)

oooooooooo moja już mnie wzywa!!!!!!!!!!!

marylka- jakiego konta? :szok:
nie udawaj :) bankowego !!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie. łeb mnie napier**** jak jasny gwint , bo inaczej tego nie nazwę i to nie prima aprilis. Znowu nie spałam pół nocy. O piatej przebudziłam się i hafcik a optem kręciłam się do 9tej.:wściekła/y:
Maggy póki Kevin przybiera prawidłowo na wadze znaczy, ze wszystko jest w porządku a dokarmianiem tylko zaburzysz laktację.Jak pisze Sol niedługo wszystko się unormuje.

bidulko tulma mocno , ale Cie ta księzniczka męczy , ale może za to jak sie urodzi to będzie aniołek :)

Maran witaj kochana

Maggy przetrwasz to i bedzie super... ja mam o tyle gorzej, że Ala mnie terroyzuje dodatkowo... a jak Ty nie zrobisz czegos w domu to nic nie będzie a ja Małej Świrusce musze obiad zapodać bo głodna chodzić nie będzie, ale trzeba byc twardym i musimy dać rade... ja tam czasem z tej bezradności porycze i sie powściekam, ale wiem, że odchowam dziewczynki i będzie lżej... pójde do pracy, zrobie coś tylko dla siebie... ta myśl przyświeca mi kazdego dnia... tylko to zmeczenie psychiczne... żeby choc babcia była gdzieś nie daleko i zajeła sie malymi choc na godzinke czy dwie w tygodniu, bym ja mogła naładować akumulatory... wowczas może byłabym mniej nerwowa a tak... szkoda gadać...

maran - też miałam takie nerwy dopóki dziewczynki nie poszły do przedszkola - jak widać na suwaczku nr 3 mi przeszło ;) dasz radę - trzymam kciuki

wisieńka - faktycznie męczy Cię ta Emilka ... oby potem było lżej

a ja już jestem zmęczona tą ciążą i powiem szczerze, że marzę o tym by był już przełom maja/czerwca by mały się już urodził...

Marylka, Majqa no oby potem była grzeczna
Maggy a może jak wisi tak to dla zasady ciągnięcia cyca bo lubi być przy cycu i tyle. Możesz to sprawdzić w taki spób, ze ktoś inny go spróbuje uspokoić a ty wyjdz do drugiego pokoju by nie zaprzątac uwagi malca zapachami mleka. No albo ewentualnie uspokajacz-smoczek spróbuj.Czytałam ostatnio o tych smokach i nie ma już takich opini jak kiedys, ze to złe i krzywi zgryz tylko wprost przeciwnie, ze zaspokaja odruch ssania i działa pozytywnie na rozwój. Trzymam kciuki, na pewno się uda

reklama
maggy - przy trójce też byś sobie poradziła - kwestia wprawy ;-)

A u nas... Karola już śpi a Emi się cycuje - udaje że chce iść spać - myśli cwaniara że mnie przechytrzy żeby sobie cyca dłużej possać :-p A ja po oczkach widzę że jej do snu daleko :-p M się uparł że się dowie czemu @ jeszcze nie przylazła więc pewnie niedługo spuszczą mi krwi i przejdę się do mojego gina. Ehhh... M jest bardziej zestresowany niż ja :-D A ja czuję że @ nie ma bo zmieniłam tryb karmienia z Emi :-p

No nic - spadam w końcu to małe uśpić i też idę w kimę :-p

Do góry