reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć babeczki

Ja tylko chciałam napisac ze narazie mnie nie będzie jeszcze trochę bo moja mama zmarła :(
Bardzo mi źle zwłaszcza, że nasze kontakty były jakie były - ostatnie 3 dni byłą w śpiączce bardzo źle wyglądała - wstrząsnęło to mną i zapomniałąm już o wszystkim co było źle między nami - myślałąm ze jej nie kocham ale bardzo się myliłam :((( Mam straszne wyrzuty sumienia teraz ze jakoś nie dbałam bardziej o nią jak była chora - mam nadzieje ze wiedziała ze ja kocham mimo wszystko :( powiedziałam jej to w szpitalu ale nie była już świadoma - a może jednak na to czekała bo na drugi dzień odeszła :((
Ehh potwornie sie czuje - jutro pogrzeb - chciałabym już mieć to za sobą :(((

Pozdrawiam was dziewczyny jak trochę ochłonę to wrócę tu do Was
na pewno widziała i myśle że ona Cie nie obwinia za brak kontaktów , ona wie dobrze co było tego przyczyną ale peno nie umiała tego zmienić - chyba jest im za ciężko ale jestem pewna że też bardzo Cie kochała choć może nie okazywała tulam Cie bardzo bardzo mocno

dzień dobry dziewczynki sorka że mnie tyle ostatnio nie było ale jakoś mi na wszystko czasu ostatnio brakuje

reklama
Witam,

SORBUŚ, strasznie mi przykro (*)

Wisieńka, no właśnie, co człowiek to opinia, ja już od tego zgłupiałam. Póki co wózka nie kupiliśmy...

Buziam wszystkie***

Witajcie dziewczyny.
sorbuś tule i
[*] dla Twojej mamy
sol a Ty w końcu dostałaś @ czy nie? Bo coś strasznie spokojna jesteś ;-)
maggy właśnie sobie zdałam sprawę ,że między naszymi maluszkami jest 8dni różnicy ;-)

W sumie dziewczyny jakoś wszystkie będziecie mi się kojarzyć z moją ciążą i Nikusią heh...a jak patrze na wasze superaśne brzuszki to brak mi mojego i aż chce się być w ciąży :-) Chyba faktycznie jak to mi powiedziała położna jestem stworzona do rodzenia dzieci :-)
U nas pogoda piękna więc pewnie znów spędzę pół dnia z dziećmi na polu/dworze jak jest tak ciepło to na zewnątrz chce się siedzieć.

Witajcie. U mnie lepsze wiadomości od babci. Zahamowali w koncu te wymioty i od razu lepiej się zrobilo. Serducho puka miarowo a ona chce już do domu. Ciesze się, ze kolejny kryzys zażegnany. Mam nadzieję, ze tym razem na długo.
Ewelinka i ja myslę, ze wybiorę jakiś taki jeden w razie żeby Pol go kupił gdybym wylądowała(odpukać) w szpitalu wcześniej a ciągle będę się rozglądać.
Marcepanek pewnie, ze na dworze milusio i jeszcze do tego zdrowiej. U mnie dziś zachmurzone.

Emusia tak mi wali bolesnie po szyjce, ze mam gwiazdki w oczach. Albo ma szpilki albo trapery i wytańcowuje w nich Wyginam śmiało ciało:-D
Marylko jejku ciebie to już pewnie miota, skoro mnie już bierze wzmożona chęc działana

Witajcie. U mnie lepsze wiadomości od babci. Zahamowali w koncu te wymioty i od razu lepiej się zrobilo. Serducho puka miarowo a ona chce już do domu. Ciesze się, ze kolejny kryzys zażegnany. Mam nadzieję, ze tym razem na długo.
Ewelinka i ja myslę, ze wybiorę jakiś taki jeden w razie żeby Pol go kupił gdybym wylądowała(odpukać) w szpitalu wcześniej a ciągle będę się rozglądać.
Marcepanek pewnie, ze na dworze milusio i jeszcze do tego zdrowiej. U mnie dziś zachmurzone.

Emusia tak mi wali bolesnie po szyjce, ze mam gwiazdki w oczach. Albo ma szpilki albo trapery i wytańcowuje w nich Wyginam śmiało ciało:-D
Marylko jejku ciebie to już pewnie miota, skoro mnie już bierze wzmożona chęc działana
super że u babci lepiej :) a co do córy to obstawiam glany :) hahahaha
masz racje miota mnie non stop dziś już poprasowałam , 2 kolejne prania wstawiłam i powiesiłam , kuchnia na błysk i łazienka na dole terz jeszcze tylko góra do sprzatnięcia została tylko musze odsapnąć :)

całej reszcie mówie ahoj załogo :)

Witam kochane!!!!
Wpadam tylko powiedziec, ze u nas wszystko w porzadku:tak:Na bierzaco bede od wtorku, bo mezus wraca do pracy, a teraz na urlopie, goni mnie do roboty i czasu nie mam...zart:-p
SORBUS - tulam Kochana....dla Twojej mamy
[*].......Trzymaj sie Slonko!!!!

reklama
Maggy - pod koniec pierwszego miesiąca zawsze jest kryzys mleczny- nie martw się i karm dalej na żądanie - jak 2h to 2h jak krócej to krócej i nie stresuj się tym :tak: to norma i wiele matek tak ma :tak: spokój, opanowanie i cierpliwość przy karmieniu a za 2-3 tyg wszystko się unormuje - grunt to się nie poddawać :tak: :-D

Do góry