maryla86
Fanka BB :)
dzięki * kochana jesteśHej
Widzę że cosik zamiast wiosennie to nam się niewesoło robi Jateż jakoś nie mam weny na nic... ani siły ani humoru Jakoś tak bym tylko leżała i oglądała filmy albo spała... Mam nadzieję że szybko przejdzie bo kurcze aż wstyd przyznać ale ja NIC dla małej nie mam.... Trzeba by się było powoli wziąć za zakupy, potem pranie i prasowanie bo to akurat kilka tyg mi zejdzie bo za długo stać nie mogę...
Wczoraj na szkole rodzenia pani mówiła co trzeba zabrać do szpitala i tak zaczęłam sobie uświadamiać że za jakieś 3 miesiące o tej porze już mała będzie...
Monisia super że z Rozalką ok I że Ty dostałas proszki... takie swędzenia itp to nic przyjemnego....
Marylka safari jest zaj.... superowo poprostu wygląda!!!! Kosz też fajny I ta różowa komódka wcale źle nie wygląda)))) Dobrze że już po chandrze imasz lepszy humor)
no ja już mam praktycznie wszystko w kwietniu albo maju zamawiam wózek i będzie wsio a no i wanienka ale to pikuś bo nawet jak będe w szpitalu to K może przynieść do domu i szaleje z praniem puki pogoda jest - żeby wyschło na słonku no i coś czuje że w tym tygodniu zaczne pakować torbe do szpitala - niech sobie stoi i czeka jeść nie woła
własnie zaraz ide prasować ubranka
no i teściowej też sie pokój podoba