reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej:)

Widzę że cosik zamiast wiosennie to nam się niewesoło robi:( Jateż jakoś nie mam weny na nic... ani siły ani humoru:( Jakoś tak bym tylko leżała i oglądała filmy albo spała... Mam nadzieję że szybko przejdzie bo kurcze aż wstyd przyznać ale ja NIC dla małej nie mam.... Trzeba by się było powoli wziąć za zakupy, potem pranie i prasowanie bo to akurat kilka tyg mi zejdzie bo za długo stać nie mogę...
Wczoraj na szkole rodzenia pani mówiła co trzeba zabrać do szpitala i tak zaczęłam sobie uświadamiać że za jakieś 3 miesiące o tej porze już mała będzie...

Monisia super że z Rozalką ok:) I że Ty dostałas proszki... takie swędzenia itp to nic przyjemnego....

Marylka safari jest zaj.... superowo poprostu wygląda!!!! Kosz też fajny:) I ta różowa komódka wcale źle nie wygląda:))))) Dobrze że już po chandrze imasz lepszy humor:))
dzięki :) * kochana jesteś :)
no ja już mam praktycznie wszystko w kwietniu albo maju zamawiam wózek i będzie wsio :) a no i wanienka ale to pikuś bo nawet jak będe w szpitalu to K może przynieść do domu :) i szaleje z praniem puki pogoda jest - żeby wyschło na słonku no i coś czuje że w tym tygodniu zaczne pakować torbe do szpitala :) - niech sobie stoi i czeka jeść nie woła :)
własnie zaraz ide prasować ubranka
no i teściowej też sie pokój podoba :)

reklama
Witajcie. Ja dziś w lepszym humorku i samopoczuciu. Kilka dni mnie mdliło i spuchło mi i zaczerwieniło się dziąsło. Płukałam rumiankiem, płynem do ust i przeszło. teraz piję rumianek na wszelki wypadek. Pogoda przepiekna. Mała śpi ale moje kichnięcie poderwało ja na nogi, podskoczyła zamieszała i spi dalej:-DJutro mamy 4d.Pewnie będe póznym wieczorkiem ale napisze co i jak. Chciałabym coby płec już została:-DTrzymajcie kciuki
Marylka ty pracusiu:-)Alez masz instynkt gniazda ale co się dziwić jak ja tez juz mam. W weekend jedziemy do kuzynki stomatologa na przegląd i po rzeczy dla dzidzi. Czysta radośc

Witam kochane!!!!!
Dzieki dziewczynki:tak:
MARYLKO, MONIA - ja to praktycznie jeszcze nic nie mam:szok:Pare bodziaków i laktator:zawstydzona/y::-(No nic...mam jeszcze 2 miesiace ponad troche, wiec moze zdaze:-D
WISIENKA - &&&&&&&&&&&&& za córcie!!!!!!
Kurka siwa - mam takie głupie miejsce na brzuchu - jakis nerwoból - ze jak Rozalka tam wypycha to płacze z bólu i boje sie jezdzic autem, tzn. prowadzic, bo ostatnio miałam akcje w trakcie jazdy naszczescie siedziałam jako pasazer - myslałam ze sie skrece z bólu:szok:Musze wtedy najlepiej wstac i spokojnie oddychac zeby Malutka sie przekreciła w inne miejsce.....

Ostatnia edycja:
Monisia współczuje kochana tych nerwobóli. Mam nadzieje, ze szybko minie. Ja się zaczynam mocno obkupywac po wizycie kuzynki:-)
Idę coś ugotowac bo głodna znów jestem a nie mam ochoty na kanapki

Monisia współczuje kochana tych nerwobóli. Mam nadzieje, ze szybko minie. Ja się zaczynam mocno obkupywac po wizycie kuzynki:-)
Idę coś ugotowac bo głodna znów jestem a nie mam ochoty na kanapki
Kochana smacznego;-)
A z tym bólem, to watpie ze przejdzie, bo juz pobolewało mnie wczesniej jak jezdzil gin głowica po brzuchu, a teraz Rozalka obkopuje to miejsce od srodka:szok:

Hej Kochane,

Ja tylko wpadam i wypadam ;) Wpadam zeby sie przywitac i zaraz ide spac. Mam jutro wizyte u doktorka i bede musiala jechac autobusem bo S z rana wyjezdza i wraca pojutrze...

Monisia super ze wszystko ok:))) Mnie juz wszystko boli nawet jak siedze :(

Marylka super pokoik i sliczne kolorki :)))

Monia ja juz mam prawie wszystko zakupione...

Wisienka ciesze sie ze lepiej sie czujesz i masz powera ;)

Mlodam jak tam sie czujemy? :)

Ja poki co ssspadam i zycze Wam milego dnia:tak:

Witajcie:)

monisia - fajnie, że Rozalka cała i zdrowa
wisieńka - dobrze, że humor lepszy i ja też ruszam na zakupy jak tylko dostanę wyprawkę po małej Ulce - a sporo tego jest i w uniwersalnych kolorach :)

ja nadal kiepsko się czuję
w czwartek jadę po meble do sypialni i po zasłony do salonu :)

Majqa zdrowka :)

Dziewczyny zapomnialam Was zapytac....co sadzicie o pasach poporodowych? Stosowala je ktoras z Was?

Oki spadam lulu...mam nadzieje ze uda mi sie zasnac :baffled: papa

JAEWA, MAJQA -dzieki kochane:tak:
Teraz to juz nam coraz ciezej, najgorsze miesiace przed nami,ale za to nasze Malenstwa niedługo bedziemy tulic:-D:tak::-D
JAEWA - moj gin nie kazal mi nosic pasa, ale powiem Ci ze teraz mam zamiar, bo faktycznie szybciej brzucho sie zmniejsza:tak:

reklama
Monisia no to kupie ten pas jutro....tak wlasnie chcialam sie kogos poradzic bo slyszalam dobre opinie o pasach no i ze sa dobre tez po cesarce:sorry:
Ech Kochana mi to juz calkiem ciezko jest...czasami jak siedze na podlodze to S mnie musi zbierac bo nie mam sily sama wstac ;)
Od poczatku ciazy przybylo mi prawie 11 kg a nic nie widac tylko dalej chudzina jestem a z przodu pilka lekarska ;)

No mialam juz isc ;) Pa:-p

Do góry