reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
jsorbek chyba musze te krople sprowadzić bo dzis już nie wyrabiam... dopiero mam czas by napisać... męczy mi sie bidula strasznie a ja nic zrobić nie moge i mam wizje jak z tej bezradności uciekam gdzie pieprz rośnie....
o już ją słysze...

Maran - sprawdź koniecznie bo u nas tez było tragicznie a jest super teraz ( odpukać) - po co ma się bidulka meczyć a i tobie przeciez ciężko tak

Dziewczyny słyszałyście o tej dziewczynce ( babeczki w ciąży może lepiej niech nie zaglądają ) Kochamy Laurę - wczoraj była jej mama w DDTVN i po tym przeczytałam jej bloga - szok ile to maleństwo przeszło bede starała się pomóc jakoś ale Was też proszę jeśli mozecie jakoś pomóc - z góry dziękuję to cudowna dziewczynka i ma dzielną mamę, tatę zresztą też :tak: trzeba im jakoś pomóc

Ostatnia edycja:
Hej kochaniutkie:-*
Znalazlam chwilke, ale zapomnialam ze weekend i tutaj tak pusciutko:-(
U nas weekend przerwy bo maz pracuje po 16 godzin wiec na remont juz nie ma czasu i sily ale po weekendzie znowu do boju bo na koniec tyg chcemy sie przeprowadzic...
Niestety jakies przeziebienie mnie bierze:-( Gardlo, kosci.. Masakra..

Buziam Was wszystkie i przyjemnego wieczorku zycze:*

maggy - niestety tak wyglądają początki - z czasem będzie lepiej :tak: Dlatego ja jestem zdania że pierwszy miesiąc dzieciaczek powinien spać z mamą - dla dobra jej kręgosłupa :tak:

mary - i nawzajem :-)

Witam Kochane,

Ja nie pisze bo nie mam co ;) Nic ciekawego sie u nas nie dzialo i lalo caly weekend. W srode S wyjezdza na 2 do Melbourne wiec zostajemy z malutka same ale nie na dlugo ;)
Ona juz taka duza jest i tak kopie i sie wierci ze boli....w zyciu nie myslalam ze mnie takie jej wiercenie bedzie bolalo ;)
Sikam przynajmniej 3 razy w nocy, mecze sie jak staruszka a jak wstaje czuje jak mala uciska mi glowka na pecherz i cokolwiek tam mam ...Ech koncowe uroki ciazy ;) Byle malutka byla zdrowa to wszystko idzie przetrwac tylko widze ze chyba ma juz coraz mniej miejsca.....
Maran odpoczynku i zeby mala sie juz nie meczyla :*
Maggy Tobie zeby maly nie budzil sie tak czesto i dal wiecej pospac :*

Nie znam sie ale czytalam ze jak sie dzieciom miesza cyca z zmodyfikowanym mlekiem z butli to lepiej i dluzej spia bo niby mleko zmodyfikowane jest bardziej geste niz to naturalne i male sie moze wtedy wiecej najesc a co za tym idzie mniej sie budzi w nocy....
Ja to cyca nie chcialam od pierwszych chwil jak bylam mala...od pocztaku na sztucznym mleku bylam wychowywana ;)

Milego dnia kobietki :*;-)

jaewa - zgadza się - dziecko po modyfikowanym śpi dłużej bo jest bardziej syte ale jeśli chce się karmić piersią to nie powinno się dokarmiać bo dzieciątko może wybrać butlę zamiast cyca i uwierz mi że jak z cyca na butlę łatwo przestawić to w drugą stronę to koszmar. Na zjazdach Karo była karmiona butelką a potem 3 dni się męczyłam żeby cycka jadła :dry: Jeśli dziecko przybiera na wadze to lepiej dla niego budzić się kilka razy w nocy nić dawać mu mieszankę :tak:

My niedawno wstałyśmy, Emi sobie w łóżku gada, Karo je śniadanie a ja do was zajrzałam :-D Kumpela już mi eska wysłała czy idę na spacer - fakt słoneczko ładne ale tylko 2 stopnie :dry:

reklama
Witam Kochane!!!!
Jakie tu pusciołki!!!!!
Ja dzis ide na wizytke:tak:Prosze o &&&&&&&&&&&&&;-)Jak wróce to wpadne napisac co słychac!!!!
Buzka dla Wszystkich Babeczek:***

Do góry