reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam Kochane!!!!
Jakie tu pusciołki!!!!!
Ja dzis ide na wizytke:tak:Prosze o &&&&&&&&&&&&&;-)Jak wróce to wpadne napisac co słychac!!!!
Buzka dla Wszystkich Babeczek:***
trzymam kciuki za wizyte :) daj koniecznie znac co i jak :)

Dzięki dziewczyny :) fajnie że i Wam sie podoba pokój :)

Wiolka no już bliżej jak dalej :) - czasem chcem żeby sie urodził szybciej a czasem żeby w terminie ale tak czy siak już niedługo :)

Wisienka kochana tulam mocno - ja miałam cały taki poprzedni tydzien humor do dddddddddddd i weny brak totalny dziś miałam więcej energii ale już padam na twarz no ale w sumie sporo zrobiłam

Marylka piknie to wygląda :-)
Monisia powodzonka na wizycie. czekam na info.

ja niedługo zostanę siama, tzn. z mamcią, ale K sobie jedzie, do Francji... jutro wraca więc możliwe że w środę się zobaczymy. chyba, ze pojedzie od razu do Wrocka, bo to w czwartek wizyty, a z Łodzi (gdzie go wysadzą) to do Wro lepsze połączenie bo i po co jeździć w kółko.

Dzieki dziewczynki!!!!
WISIENKA - &&&&&&&&&& za poprawe humoru:tak:
Ja juz po wizycie...Rozalka cała i zdrowa, machała do mnie raczka:-DNo i gin w końcu przepisał mi cos na te moje cho****e bakterie i swedzenie......dokładnie mam wybrac opakowanie Macmiror i dostałam na 3 dni globulki Pimafucin + krem na swedzenie Pimafucin - mam nadzieje ze w końcu to przejdzie bo do porodu juz blizej niz dalej:tak:

Hej:)

Widzę że cosik zamiast wiosennie to nam się niewesoło robi:( Jateż jakoś nie mam weny na nic... ani siły ani humoru:( Jakoś tak bym tylko leżała i oglądała filmy albo spała... Mam nadzieję że szybko przejdzie bo kurcze aż wstyd przyznać ale ja NIC dla małej nie mam.... Trzeba by się było powoli wziąć za zakupy, potem pranie i prasowanie bo to akurat kilka tyg mi zejdzie bo za długo stać nie mogę...
Wczoraj na szkole rodzenia pani mówiła co trzeba zabrać do szpitala i tak zaczęłam sobie uświadamiać że za jakieś 3 miesiące o tej porze już mała będzie...

Monisia super że z Rozalką ok:) I że Ty dostałas proszki... takie swędzenia itp to nic przyjemnego....

Marylka safari jest zaj.... superowo poprostu wygląda!!!! Kosz też fajny:) I ta różowa komódka wcale źle nie wygląda:))))) Dobrze że już po chandrze imasz lepszy humor:))

reklama
Dzieki dziewczynki!!!!
WISIENKA - &&&&&&&&&& za poprawe humoru:tak:
Ja juz po wizycie...Rozalka cała i zdrowa, machała do mnie raczka:-DNo i gin w końcu przepisał mi cos na te moje cho****e bakterie i swedzenie......dokładnie mam wybrac opakowanie Macmiror i dostałam na 3 dni globulki Pimafucin + krem na swedzenie Pimafucin - mam nadzieje ze w końcu to przejdzie bo do porodu juz blizej niz dalej:tak:
super że wszystko oki z Rozalką :)
no a grzybki na pewno sobie pójdą w siną dal po takim leczeniu :) będzie dobrze :) no i masz racje do porodu bliżej jak dalej :)

Sorbuś mam nadzieje że kolki szybko miną :) trzymaj sie kobitko :)

młodam dzieki kochana :) no i tak całkiem sama nie będziesz :) jest jeszcze mamcia :)

dzień dobry wszystkim :)

Do góry