reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej babeczki,

wiedziałam kiedy zajrzeć, hehe
Mary moja kochana wielkie gratulacje dla ciebie. Cieszę się, że się udało i &&&&&&&&&& żeby wszystko było si.

A ja nie mam czasu na neta, więc wybaczcie, że nie piszę. Każdą ściskam mocno i pozdrawiam.

reklama
Już jestem z powrotem. :-) Zakupy udane, bodziak dla mojego M. i skarpeteczki kupione i zapakowane razem z żyrafką. :-D No i jeszcze taki kombinezonik wpadł mi w łapki:

Zobacz załącznik 337254

:-D:-D:laugh2::laugh2:

Jaewa - śliczne rzeczy dla mulutkiej! :-)

Dziękuję Wam wszystkim za piękne gratulacje, kochane!!!

Hej!
Ewa śliczne ciuszki :-) normalnie się zakochałam :-)
Marta życzę w takim razie odrobinkę więcej czasu!!!
Sol koleżanka ma w rodzinie dziewczynkę o imieniu Emilia i wszyscy do niej Mila mówią. Kwestia gustu co się komu podoba ;-)
Mary już Ci gratulowałam ;-)

Ja się umówiłam na 3d połowkowe, za tydzień w czwartek, zrobię to za 1 pobytem we Wrocku, także dobrze się złożyło.

No, już jestem z powrotem. Powiedziałam M. o teście. :-):-):-D:-D Najpierw otworzył paczuszkę z bodziakiem, potem powiedziałam mu, że będzie tatą i pokazałam test. Ale był szczęśliwy!!!!!! :-):-):-) Wyściskał mnie, wycałował... :-D:-D:happy::happy::happy::happy::happy: Potem zaczęliśmy rozmawiać, kiedy USG, kiedy termin, kiedy powiedzieć rodzicom... :tak::-) A potem był pyszny obiadek. :happy:
Rozmawialiśmy z M., że ze względu na trudności chyba pójdziemy na USG w 6 tyg. czyli z końcem marca, by być pewnym, ze wszystko OK. A tego 7 kwietnia pójdę i tak. :-):-)

Kochane, ja powoli będę zmykać. Dzień pełen wrażeń i strasznie zmęczona jestem. ;-) O 22 planuję być w łóżeczku, a jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Tak więc dobranoc! Dziękuję Wam za miłe przyjęcie na wątku!

imagesgoodnight.jpg

Mary super ze Twoj sie ucieszyl i ze juz mu powiedzialas :))) Szalona kobieto mania kupowania juz Cie dopadla ;):-D
Ja zjem za troche sniadako, pojde pod prysznic i do sklepu po jakis zmiekczajacy plyn do ubranek i bede prala ciuszki...Nie chce potem wszystkiego robic na ostatnia chwile.
Wisienka,Mlodam, Monisia, Sorbus, Marta, Maran, Sol i wszystkie ktore pominelam slodkich snow Kochane i milego weekendu:tak:
Moj S mial wrocic wczoraj ale mial problemy z samolotem i bedzie dopiero dzisiaj w okolicach luncha.
Ja dalej nie moge zaplacic za swoje koszule do szpitala z Allegro ale przynajmniej mi odpisali ze trwaja prace nad strona i mam byc cierpliwa ..Hmmm obym nie urodzila szybciej niz one dojda ;) Na cale szczescie tata S wysle je poczta lotnicza co trwa tylko 5 dni....
Buziaki :*

Jaewa witaj ranny ptaszku:-)
Marry bodziak super, teraz uważaj na siebie i dbaj kochana
Martusia rozumiemy cię kochana z dwoma brzdącami nie jest łątwo, mam nadzieję, ze jesteście zdrowi i zapanowała braterska miłośc
Sol skarbie jaka ja gaduła znowu:-D
mloda &&&&&za usg
Pol jutro ma wolne i ruszamy na oglądanie wózków w Askotach, Urwisie i Bajce wr wro a potem porównam ceny z tym co w necie. Może wybiore coś co mnie rzuci na kolana za fajna kasę:-)

Wisienka to daj znac potem czy jakis wozek wpadl Ci w oko :) Mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego :)))

Ufff w koncu moge zaplacic przez Allegro za swoje ciuszki do szpitala :) Naprawili stronke do placenia wiec jest ok :)
No tak ja wrocilam ze sklepu a Wy juz wszystkie spicie ;) a jak wstaniecie zycze Wam MILEGO DNIA :)))

reklama
Do góry